eran377

New member
../images/Emo195.gif

שם: ערן גיל: 19 וחצי הפעם הראשונה ששמעתי את גאנז: גיל 13, באחד משיעורי הגיטרה שלי שיר אהוב: נובמבר ריין חבר להקה אהוב: סלאש ומי שרוצה שיוסיף גם תמונה: עם הגיטרה החדשה שלי בחזרה...

otlumak

New member
בכיף

שם:אופק טלומק גיל: 17 (20.7.1991) הפעם הראשונה ששמעתי את גאנז:אני זוכר שהייתי ממש קטן ששמעתי דונט קריי ופרדייס סיטי וסוויט ציילד וזה נחרט לי בילדות. ולא זכרתי את גאנז עד שלפני איזה שלוש שנים שמעתי אותם עוד פעם איפשהו וזהו, נתפסתי עוד פעם. שיר אהוב:לא יודע, אני אוהב לשמוע פשוט לשמוע את כל השירים שנחשבים לבלדות של גאנז. חבר להקה אהוב:האחד והיחיד אקסל, גם דיזי אחלה גבר שהוא עדיין בגאנז. כל שאר החברים המקוריים הם מגניבים אבל שילכו לעזאזל. אגב, אם אתם רואים פרסומות של דיסקונט מדי פעם, אני בפרסומת בבית של מודי בראון, אני זה עם השיער הארוך והזקן (אני אמור להיות הבן שלו). אז ככה אתם יכולים לראות אותי כל יום כמעט. אגב אל תצפו לזה שתשימו לב אלי ישר שמה כי אני רוב הזמן מטושטש
. אפשר לראות את זה ביו טיוב חפשו דיסקונט.

CyberP

New member
../images/Emo45.gifסלבריטי בפורום

אשמח לשמוע מה אתה חושב על דמוקרטיה סינית.
ברוכים הבאים.

otlumak

New member
Chinese Democracy

זה אלבום גאוני, שירים גאוניים, קצב גאוני, ליריקה גאונית, דמוקרטיה-גאוני....

RockTheFuckOut

New member
חח יש כמה פרסומות בתוצאות, באיזו אתה?

בינתים ראיתי את זאת עם קטורזה

otlumak

New member
זאת עם שישי בערב בבית של מודי בראון (זה עם

השיער הארוך)

So like a rose

New member
ממזמן לא הייתי פה:)

התגעגעתי! שם: מאיה גיל:18 הפעם הראשונה ששמעתי את גאנז: בגיל 15 שיר אהוב: dont cry חבר להקה אהוב:Slash ומי שרוצה שיוסיף גם תמונה.

Slash105

New member
שמח לראות שמישהו לוקח את העיניים לידיים

שם: טום גיל: 16 הפעם הראשונה ששמעתי את גאנז: 2002 שיר אהוב: Paradise city / Nightrain חבר להקה אהוב: סלאש :) וקצת על עצמי: בעצם בזכות גאנז אני מנגן ומופיע במעודונים וכאלו לשמוע את הסאונד של הלקה הזאת רק עשה לי טוב בחיים וממשיך לעשות,אני מכיר כל הופעה שהייתה להם מכל שנה וכמה שירים ניגנו ואיך הייתה ההופעה ראיתי כל סרט אפשרי עליהם בYoutube ואני יודע הכל. אני יודע לנגן כל סולו של סלאש וכל ריף או ליק שלו כמעט מכל אלבום ובעצם הוא אחד האנשים שבגללם קניתי לספול :) ומי שצריך גם אינפורמציה או סוג של מידה יכול גם לפנות אלי בכיף..

RockTheFuckOut

New member
ינעל יוטיוב

לחשוב שאני לפני שיוטיוב היה קיים הורדתי הכל במשך זמן רב במקום צפיה מידית

danishki

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

שם: דנה גיל: 16 [6/11] הפעם הראשונה ששמעתי את גאנז:לפני כשלוש שנים, מחברה שהשמיעה לי שיר אהוב: Civil war חבר להקה אהוב: איזי

Slash105

New member
איזי היה הsecret weapon

הביא מלא ריפים וקטעי מעבר מדהימים והוא חלק גדול מהסאונד של אפטייט.

RockTheFuckOut

New member
יותר מצחיק שיש אנשים שלא מודעים שזה הוא

שר בדאבל טואקין גייב, 14 שנים דאסט אנד בונז ואומרים להם מגיבים "התפלאתי למה אקסל נשמע שונה "

RockTheFuckOut

New member
נצל"ש מי ראה תסרט ממנו הציטוט בתחילת CIVIL?

סרט ענק של פול ניומן COOL HAND LUKE מומלץ לכולם

למעלה