Dror Lavie

New member
../images/Emo26.gif

כדי להעיר את הפורום משחק חדש! הידד הידד! אז ככה: אני שם משפט משיר של TC ואתם צריכים להגיד מאיזה שיר זה, כמובן שזה לא יהיה משפט שחוזר על עצמו וזה וזה, זה אמור להיות משפט קשה! עכשיו מי שעונה נכונה כותב משפט חדש, וככה המשחק ממשיך עד שכולם נמאס וסופרים נקודות (כל משפט נקודה) ורואים מי ניצח! הא ועוד משהו: כשאתם כותבים מאיזה שיר זה תכתבו את המשפט שלפניו ואת המשפט שאחריו שנראה את הבקיאות שלכם בלהקה: אז היכון, הכן, צא
: משפט ראשון: "dont run away" בהצלחה!

Dror Lavie

New member
האאאא והדבר הכי חשוב!!!!

אל תסתכלו במילים של השירים (בדיסק, או באיטנרנט או מכל מקום אחר) אחרת כל המשחק לא שווה!

Adrienne

New member
סליחה? רק שתיים? מחר בבית הספר

אני הולך לעשות לך כזאת שטיפת מוח, רק TC, כל היום TC. את תכירי כל שיר ושיר במילים ובתווים...

Dror Lavie

New member
נו אז אף אחד לא יודע את התשובה?

הקפצה בטירוף אבל! בטירוף!!!!

Yifat_Rules

New member
IM THINKING IM THINKING

וכל מה שעולה לי זה FAIDE AWAY FAIDE AWAY שזה לא ממש קשור...

Yifat_Rules

New member
זה בקצה הלשון!

dont tun awayyyyyyy או מי גודדדדדדדדדדדדדדד זה לא בא לי HELP! LOL

Dror Lavie

New member
מה? ../images/Emo60.gif

נוווו זה לא עד כדי כך קשה! אנשים אתם צריכים להתבייש אתם לא מעריצים אמיתיים! האאאאאאא! בושה וחרפה וחרפה ובושה לכם! יאללללה תתרגזו עליי ותגידו כבר את התשובה! דרור לה לה
לה!

Yifat_Rules

New member
final answerrrrrrrrrrrrrr

haaaaaaaa ושתיקלטו אני מהבקר נידבקתי לזה איל לא עליתי על זה! LOL עכשיו אני רוצה...LOL dying to say

Dror Lavie

New member
יפעת צדקה, זה אכן

final answer I´m still holding on, day after day Don´t run away יאללה יפעת משפט! גם חרוז וגם
לה לה לה

Dror Lavie

New member
התשובה לאיתמר ../images/Emo60.gif

we´re forgiven And i can´t ignore it anymore that i already did לה לה לה למרות שטעית יאללה משפט מיפעת!

Dror Lavie

New member
אופסססס, משםט חדש! ../images/Emo60.gif

ומשפט חדש: Each day a part of me disappears להזכירכם, מצב הנקודות: לי נקודה אחת ליפעת נקודה אחת ולאיתמר נקודה וחצי (התחחנפות)
, לא סתם, נקודה אחת

Dror Lavie

New member
אז טעיתי אוקי, חשבתי שענית על שלי ו

ומשפט חדש: Each day a part of me disappears להזכירכם, מצב הנקודות: לי נקודה אחת ליפעת נקודה אחת ולאיתמר נקודה וחצי (התחחנפות)
, לא סתם, נקודה אחת

bakingart

New member
../images/Emo47.gif מצוין!

אולי הילדה תתחיל לשמוע סוף סוף מוזיקה נורמלית! אני בעד!

למעלה