מי זאת הילדה הנחמדה
A Adrienne New member 7/10/02 #22 הילדה הנחמדה הזאת היא מורן, ידידה שלי מביצפר... והיום אני לא הולך לשעת 0! למה? כי איתמר צריך ללכת לרופא בגלל הכוויה שיש לו על היד מאדי מים חמים ורצחניים....
הילדה הנחמדה הזאת היא מורן, ידידה שלי מביצפר... והיום אני לא הולך לשעת 0! למה? כי איתמר צריך ללכת לרופא בגלל הכוויה שיש לו על היד מאדי מים חמים ורצחניים....
Y Yifat_Rules New member 7/10/02 #23 We´re FOTGIVEN!!!!!! אהההההההה זה השיר שליייייייייייייייי LOL אני מתה עליוווו איזה מילים אמאלהההההה LOL אני עוד פעם? feeling like i do...
We´re FOTGIVEN!!!!!! אהההההההה זה השיר שליייייייייייייייי LOL אני מתה עליוווו איזה מילים אמאלהההההה LOL אני עוד פעם? feeling like i do...
D Dror Lavie New member 7/10/02 #24 יפעת צודקת אוקיי אני אתן קצת לאחרים לענות כי אם זה רק אני ויפעת משחקים זה לא שווה נכון?
C Charmed 4ever. New member 7/10/02 #26 אם זה גם מהנקסט דור... ../images/Emo9.gif אז התשובה היא Lost! "Why am I losing sleep, Yeah, Feeling like I do" והשורה החדשה: Don´t wanna die
אם זה גם מהנקסט דור... ../images/Emo9.gif אז התשובה היא Lost! "Why am I losing sleep, Yeah, Feeling like I do" והשורה החדשה: Don´t wanna die