• פותח הנושא apl
  • פורסם בתאריך

apl

New member
../images/Emo26.gif

בגד[תנ]1.לבוש,כסות,כיסוי הגוף. 2.ציפוי,מכסה,כיסוי. 3.בגידה,מעילה באמון. בגד אזרחי[עח] בגד לא רשמי,הנחבש כשבעל משרה,איש צבא וכו' פושט רשמית את מדיו. בגד ים[עח] לבוש לרחיצה בים או בברכה. בגד עליון[עח] בגדים שלובשים על פריטי לבוש אחרים,כגון מעיל,שכמייה ומקטורן. בגדי חמודות[עח]בגדי חג יפים. לקוח ממילון "ספיר".
חדל קשקושים והגדרות מילוניות! השאלה שלי היא כללית,לבנים לבנות.. עד כמה הבגדים שלובש\ת המיועד\ת להתחלה לוקחים חלק בהחלטה שלכם\ן להתחיל איתו\איתה? נ.ב:אל תתייחסו לזה באופן מוקצן ובקטלוג אנשים ל-ערסים\ערסוותים\פריחות\חנונים\פריקים וכו'...אלא פשוט ללבוש כחלק בלתי נפרד מהמראה הכללי-הגוף\הפנים.. ולדעתי האישית(ואני בטוחה שעוד בנות יזדהו איתי
))מדי צבא עושים טוב לבנים...לא יודעת למה..אבל עם הנשק,הכומתה(ואם אפשר אז גם ירכית-ע"ע צנפים)והשיער הקצוץ\קרחת....זה פשוט "זה"..

apl

New member
../images/Emo5.gifלא הבהרתי את עצמי טוב

כמובן שגם בגדים לוקחים חלק.. אבל בגדול..זה הגוף והפנים...ולא ספציפית הבגדים(חשוף וכו'-לבנות נניח)........

Anna Karenina

New member
אההממ...

מדי צבא...אמרת הכל, אין מה להוסיף.
בנים שלובשים דברים הדוקים מדי - לא מחמיא בכלל!! כנ"ל לגבי מכנסי עור ושאר דברים "מרנינים".
בנים עם חולצות מכופתרות, לא הדוק מדי, לא מכופתר עד למעלה, מעל המכנס..
בגדים כן לוקחים חלק בהחלטה אם להתחיל עם מישהו או לא, כי אם מישהו נראה מוזנח כזה, לבוש לא בטעם, (אני לא מדברת עם טעם אישי, אלא פשוט לא לבוש בצורה נורמלית), זה די מעיד עליו, שהוא עצמו לא מודע למראה שלו, לא אכפת לו מעצמו..זה די מרחיק.

Anna Karenina

New member
אגב,

בגדים לא חייבים להיות פירמה!! להיפך...אני אישית אוהבת הרבה יותר בגדים מקוריים, ולא איזה ג'ינס של "לי קופר" נניח, שכל העולם לובש..
בגד פשוט צריך להתאים לבנאדם, לגרום לו להרגיש טוב עם עצמו ועם הסביבה, ופשוט להציג אותו. בגד שמתאים לבחור אחד, לא בהכרח יתאים גם למישהו אחר..

dreamgirl000

New member
למה יש בנים שבגדים אדוקים מחמיאים

להם!!!! וברור שלא לכל הבנים זה מתאים.... חשוב שבן ייראה טוב לפחות בבגד שהוא לובש..ומתאים לו....ובטוב טעם... אני לטעם שלי... ג'ינס וגופייה לבנה/אדומה/ שחורה זה יפה.... ובאמת מראה מוזנח....לא כל כך....אפילו דוחה.... אבל אם זה מישהו שמשהו בשכל אצלו נקלט אצלי.....זה סוף!!!

Anna Karenina

New member
יש בנים שהדוק מתאים להם.

אבל לא לכולם. הצרה היא, שכולם מתעקשים ללבוש הדוק... וזה רע. רע מאוד, אפילו. לא בריא לעיניים שלי....

dreamgirl000

New member
חחחחח.....צודקת לא יותר מידיי

כשיש לך מישהו.... .. אבל בדרך כלל עם בחורים צריך לשיר להם "תפסת פוזה וגובה"..... למה כי הם חושבים שהם נראים יותר מידיי..... טוב יש כאלה שבאמת נכון... אבל יש כאלה שחושבים שזה מאוד טוב ואופנתי להם..והאמת שלו כי הבגד מתפוצץ עליהם....

apl

New member
אבל יש גם בנות שתופסות פוזה וגובה

לבושות כמו שרמו**ת וזה מגעיל..לפחות בעיניי.. יש בנים שאוהבים את מראה הפריחה כמו שיש בנות שאוהבות את מראה הערס(ע"ע צ'ינו מהפרויקט שאחת מהכיתה שלי טוענת שהוא בכלל לא ערס,אלא סתם חריג מעט בלבוש שלו בכדי למשוך תשומת לב
)...

apl

New member
../images/Emo45.gifגם אני אוהפת כזה סגנון לבוש..

ורק שלא ילבש תמיד נעלי ספורט... רק כשאני מציעה לו לשחק איתי טניס או לרוץ(יכול להיות דייט ספורטיבי נפלא,לא?
) בקיץ,בחורף,בסתיו ובאביב-מדים, כומתה* ונשק**. בסופ"ש-ג'ינס יפה וחולצה צמודה.. *אקססוריז-כומתה אדומה,ירוק בקבוק(אני משוחדת לכמה ממוד"ש
). **נשק-מקוצר.

adi777

New member
חח אני מסכימה! ../images/Emo45.gif ברוב המקרים

בנים במדים משדרגים תמראה!! למרות שיש כאלה שגם המדים לא עושים את השיפור, אז תבינו לבד כמה המקרה חמור!! כל בת תראה מישהו ותגיד בהתלהבות- "יואו תראו, חייל!".... זה כבר מושך תשומת לב אליהם...חחח... ואם מדברים על בגדים- מה דעתכן על הגזרה הנמוכה??? זה הדבר הכי מזעזע שבראו!!
או שבנות רזות מדי ואז זה מגעיל או שבנות שמנמנות מדי ושוב- זה מגעיל כמובן שהן לבד לא רואות ומבינות לא ללבוש את זה איכסססססססססססס מראה נורא!!

apl

New member
אני חושבת שהיא התכוונה לזה שבנים

שהולכים על גזרה נמוכה זה לא משהו.. אני גם לא חושבת שבנים שהולכים עם מכנסיים שעוד שנייה רואים להם את החריץ-זה יפה:=} להם.. בנות יכולות להרשות לעצמן לשים מכנסיים כאלו יותר כי מבנה הגוף גם כן מאפשר..אבל לא לשכוח את הבוקסר שיציץ...שלא ייחשף מה שלא צריך להיחשף..

Anna Karenina

New member
דווקא בנושא הגזרה הנמוכה,

היא דברה על מבני גוף שונים בקשר לבנות...
בכל אופן, בנים עם גזרה נמוכה, זה פשוט זוועה. מחריד..!!

HyPeR SoNiC

New member
בקשר לגזרה נמוכה...

יש 2 סוגיםשל גזרה נמוכה... יש גזרה נמוכה של מכנס צמוד, ויש גזרה נמוכה שהיא בעצם מכנס רפוי כזה... כמו של ראפרים... ואז הוא "תלוי" על הגוף מתחת לבוקסר...... לאיזה מהם התכוונת?? ואגב, לזאת שאמרה שזה לא עושה חסד ל-2 המינים (לא הסתכלתי על השם), לדעתי זה דווקא יפה לבנות.... כל עוד שומנים לא נשפכים יותר מדי..... כי יש פרחות שמנות שלובשות גזרה נמוכה שממש לא מחמיאה להן וזה זוועה!!!!

Anna Karenina

New member
הנה המדריך ה(כמעט) מלא למכנס נמוך.

נכון, יש שני סוגים של גזרה נמוכה.
מכנס ראפרים
בוקסר מבצבץ (לא ממש מבצבץ, האמת...נשפך החוצה בכל הדרו). בד"כ הבוקסר בצבעים עזים, שנוגדים לחלוטין את צבע המכנס. בנוסף על המראה הכה "מלבב", לובשי האסון מתהדרים בד"כ ב"חולצת ראפר", צבעונית עד כדי כאב ראש נוראי, שגם היא נוגדת את צבע המכנס. יש לציין, שהחולצה המתלווה, בד"כ תהיה גדולה עליהם במשהו כמו 30 מידות, כי "ככה זה מגניב". בד"כ, המכנס תלוי על בחורים חסרי חוש אופנתי וחסרי התחשבות בחברה הסובבת אותם, הבטוחים כי כל העולם ואחותו משתוקקים לראות את תחתוניהם החינניות, או לחלופין, את חריץ האינסטלטור, המופיע במלוא הדרו. ולפי בדיקה קצרה שערכתי, לובשי הזוועה נעים בין הגילאים 13-18. התופעה, ככל הנראה, לא תעלם במהרה, אלא להיפך - רק תגדל ותצבור תאוצה עם הזמן.
מכנסי "גזרה נמוכה" - בנות
מכנסי "הגזרה הנמוכה", כבשו את חיי הבנות בסערה, ודרשו מהן אסתטיקה ונקיון באיזורים שהשתיקה יפה להם. הבה נגדיר, מהי למעשה "גזרה נמוכה"? ובכן, ישנה את "הגזרה הנמוכה הקטלנית" - מכנס שבו הכפתור העליון נמצא באותו איזור שהשתיקה יפה לו, ואפילו מתחת. ישנה את "הגזרה הנמוכה הבנאלית" - מכנס שבו הכפתור נמצא מעט מתחת לפופיק, ותאמינו או לא, כבר שמעתי בנות משוחחות ביניהן בנושא, כאשר אחת "מעירה" לשניה על "הגזרה הגבוהה" שהיא לובשת, (כפתור מתחת לפופיק!!!), ואומרת לה בזו הלשון "תגידי, לא נראה לך שגזרה גבוהה קצת יצאה מהאופנה"? אותה בחורה, אני מניחה, שאפה באותו רגע להיקבר באדמה, ולא לצאת משם עד אשר תבצע מסע רכישות קטלני, שבו, כמובן, יכללו מספר דגמים של "הגזרה הנמוכה הקטלנית". בנות עמישראל כולו, התאחדו להן, ופרצו במסע רכישות הכולל, כמובן, מכנסי "גזרה נמוכה קטלנית", באשר הן. כיום, בכל יציאה תמימה לרחוב, נוכל למצוא בנות המתהדרות במכנס קטן והדוק עד כדי מצב של חוסר נשימה, בתוספת חולצת בטן קטנטנה. ואני אומרת: די לזוועה! ושיהיה לכם יום מצוין!

Anna Karenina

New member
הבהרה קטנה...

אני אישית, אוהבת מכנסיים בגזרה נמוכה, אבל אני משתדלת להתאים להן חולצה שלא תחשוף יותר מדי, זה פשוט מגעיל בעיני. והמכנסיים שלי, נמוכות בקנה מידה הגיוני..

apl

New member
זה לא יכל היה להיכתב יותר מדויק

אני מסכימה,ומיישמת במינון הנכון

NBGirl

New member
בנים במדים ../images/Emo9.gif

אכן מראה משובב.. לא הבנתי בדיוק למה התכוונת [חטפתי הרעלת סלאשים
], אבל אם הייתי רואה מישהו שנראה ממש טוב אבל מתלבש מכוער, לא הייתי נותנת לזה להפריע. הרי בשביל מה אנחנו כאן ?
בעע מזכיר לי דיאלוג שחוזר על עצמו בערך.. כל יציאה (?) - את זה אתה לובש ? - כן, מה רע ? - (פרצוף) - אני אלבש מה שנוח לי. בסוף אמא מנצחת :)

apl

New member
../images/Emo6.gifידעתי שתזדהו איתי בננות

ונויה..בסלאשים כתבתי סגנון מלא..שכאילו ככה הם\הן נוהגים להתלבש.. למשל אני לא הייתי מסתכלת בכלל על פריק נוראי(פירסינגים בכול חלקי הפנים,חולצות קרועות,ג'ינס קרוע בתחת,נעלי רק-אלוהים-יודע-את-שם-החנות,צמידים,שרשראות,ססמאות 666,,וסלנג מזבחי... קפישה?
לכול אחד יש את "המודל" שהוא חושב עליו..אבל אפאחד לא מושלם ולכן יש התפשרות מסוימת על המראה..שבכללי זה יהיה נחמד אבל בכול זאת...היית משנה משו.. בקשר לחיילימים,הם לא צריכים לדאוג בכלל ללבוש.. מספיק פנים וגופ יפים והם מסודרים

למעלה