• פותח הנושא apl
  • פורסם בתאריך

HyPeR SoNiC

New member
ממממממממ

זהו! מעכשיו אני הולך רק עם מדי צבא...... רק חבל שאני מתגייס רק בעוד שנה........

Anna Karenina

New member
חחח..הרסת אותי..!!!

"סלנג מזבחי"....
את ההגדרה שלך, הייתי פשוט מסכמת ב"מראה פח האשפה". מה דעתך?

NBGirl

New member
הממ.. בקשר לפירסינגים ושאר ירקות

גם אני לא אוהבת :)

Anna Karenina

New member
פירסינג "סמלי" יכול להיות נחמד..

גבה, או לשון...אההממ...יכול להיות מאוד נחמד.

apl

New member
אבל כתבתי פירסינגים../images/Emo3.gif

לא נהיה קטנוניים..:) מה שכן,לחיילימים אסור שיהיה פירסינג..אז ככה שבקהילה הזו,ובשכבת הגיל הזה,הרוב הם לא מחוררים..

pain is MY love

New member
מדי צבא= תחחחחחחחחת!!!!

זה פשוט עושה לבנים את התחת הכי יפה בעולם!!!! חבל על הזמן!

או- זאת שאלה נהדרת:

נשים (בלי הכללה) צריכות להבין שלבוש חשוף מידי נותן להם מראה זול... אני אוהב נשים שמתלבשות בטוב טעם- אני לא אומר שחובה אלגנט, גם זרוק מצידי מתקבל על הדעת, אבל לא חושפני, אני חושב שמה ששלך צריך להישאר בשבילך ולא בשביל כל העולם... מדים על בחורה גם נראים טוב (לפחות תליו בבחורה...). אז לסיכום- הכול חוץ מחשוף מידי.

ilana4ka

New member
אופה אופה אחלה שאלה:)

אוקיי, אז לפני הכל, היה פה דיבור על פירסינגים. פירסינג בגבה זה מהם לבחור לדעתי:) בלשון לא משו האמת...
עכשיו, לבוש צמוד זה יפה דווקא. רק לא צמוד מידי. אני בעקרון אוהבת שבנים מתלבשים בסגנון ספורט-אלגנט. תלוי לאן יוצאים ומתי. חולצה מכופתרת לאיזו יציאה חשובה, יכולה בהחלט להלום את הבחורצ'יק חח
. אבל בעקרון ג'ינס ואיזו חלצה יפה גם אחלה. בכל מקרה זה לא ממש בקטע של מה הוא לובש, אלא איך זה נראה עליו. כמובן שגם אני לא ממש מתה על לבוש פריקי, או זרוק מידי, זה לא מושך במיוחד...
וגברים עם מדים זה בהחלט מושך
.

dreamgirl000

New member
למען האמת בחור במדים לא עושה לי את

זה.... אבל אם כבר מדברים על פירסינג... אז לבנים רק בגבה מתאים להם לדעתי.... וחולצות מכופתרות......נראה לי קשוח מידיי...ורציני....מזכיר לי עורך דין.... ולא ממש מושך אותי... אלא אם כן...זו חולצה לבנה מכופתרת, ומכנסיים שחורים כשהכוונה לאירוע. מראה של סטודנט יותר טוב...מבחור עם מדים לדעתי... ולא איכפת לי, העיקר שלא יזלזל בעצמו ויילך להסתפר כשצריך. ושלא יילך לי עם נעליים שנראות כמו מתאימות לדמויות המצויירות האלה מהטלוויזיה...

HyPeR SoNiC

New member
חחחחחחחחחחחח

הגיע הזמן לשינוי תדמית בשבילי..... היית צריכה לראות אותי לפני שלושה שבועות...... הייתה לי כזאת רעמה שלא יאמן.... והצהובונת שלי תעיד.....
הייתי הולך לבית הספר מוזנח כזה..... לא בגלל סיבות מיוחדות.... פשוט לא היה לי כוח להשקיע בשביל בית הספר... יציאות זה סיפור אחר....... אבל עכשיו השתניתי... הסתפרתי, התחלתי להתלבש ולהיראות נורמלי..... אני רק צריך עוד בגדים...... בעעעע

חיחיחיחיחחייחי ../images/Emo6.gif

שלא תדעו איך הוא היה נראה........חייחחיחיחיחי טוב שהסתפרת קטנטן!!!!!!!
אני הולכת לישון עכשיווווווווו לילה טוב אנשיםםםםםם

HyPeR SoNiC

New member
שאלה לי אליכן בנות

שמתי לב שבזמן האחרון יש הרבה בנים שמגדלים שיער, עושים מזה אפרו, ראסטות, שמים קשת, או סרט, או קוקו....... לדעתכן זה יפה?? אני אישית לא ממש אוהב את זה..... למרות שחשבתי לגדל שיער ולעשות מזה קוקו או סתם לתת לו לגלוש, אבל אין לי ממש סבלנות לחכות שהוא יגדל אז אני נשאר עם הקוצים שלי

ilana4ka

New member
לדעתי...

לא!!!!!!!!!!! חח. אני אוהבת בנים עם קוצים. או אפילו עם גלח. שיער ארוך יכול להתאים לבנים מסויימים. אבל שיער שהוא לא מטופח ומוזנח די דוחה.

Anna Karenina

New member
זה מאוד מאוד מאוד תלוי..!!

יש כאלה שאפרו מדהים עליהם, ויש כאלה שזה נראה כמו איזה קן ציפורים לא מטופח, ואין לי מושג מה היה עלול לצאת משם...
ראסטות, בעיני, זה לא משו, בעיקר כי אחרי תקופה זה נראה כמו ערימת חבלים מגולגלת וג'יפה, ולא כמו שיער.
בכל זאת, הכל תלוי בבנאדם, במבנה הפנים שלו, ובמידת ההשקעה שלו.. כל שיער, ובמיוחד שיער "מיוחד", דורש השקעה, ויש כאלה שבאמת הופכים את השיער שלהם למעין ערימת חצץ, ולא לשיער... קוצים זה סטנדרט, נפוץ, ומתאים לרוב האוכלוסיה. (לא אמרתי לכולם! אמרתי לרוב!!) ועם כבר בקוצים עסקינן..הכי מגעילים הם הבנים שמורחים שכבות ג'ל בכמויות שיספיקו לגדוד, ואז נשארת להם מן שכבה בעובי של ס"מ, או לחלופין, נושרות להם חתיכות לבנות מהשערות...בלעעעכס..

apl

New member
בכללי אני מעדיפה בנים עם שיער קצר

קצוץ או אפילו קרחת.. אבל יש אחד בשכבה מתחתיי,בי"א..יש לו אפרו שחור(לא בסגנון לני קרביץ(שגם זה יפה לטעמי)..אם אפשר לקרוא לזה - "אפרו עדין",אז זה זה.. הוא פשוט ילד יפייפה ומתאים לו נורא השיער(הוא עצמו לא פריק).. גם מראה לני קרביץ יפה..אבל שיהיה בטעם..לא יותר מדי תכשיטים וכו..

dreamgirl000

New member
../images/Emo19.gif

קוצים הכי יפה..... אבל ראסות....דיי מגניב. אבל לא מתאים....סתם לשרוף את השיער בשביל דאווין ואחר כך אוכלים....אותה בקרחת. אני אוהבת כאלה שמאריכים שיער...והשיער שלהם חלק גולש.... או כאלה עם פטרייה

למעלה