שאלון היכרות (מוזיקה וקצת מעבר)

DAN1EL

New member
../images/Emo260.gif שאלון היכרות (מוזיקה וקצת מעבר)

חשבתי שהגיע הזמן לאחד כזה, ואני לא יודע אם כבר היה פה, אבל זה תמיד נחמד בכל מקרה. :) שם: גיל: איזור מגורים: פורומים אחרים שאתם פעילים בהם: מנו 5-10 אמנים אהובים עליכם: קונים דיסקים? אם כן - מה הדיסק האחרון שקניתם? אלבום חדש ששמעתם ואתם ממליצים עליו: האלבום שאתם הכי מצפים לו כרגע: יש לכם נגן מוזיקה? אם כן - איזה? הופעה כלשהי שאתם מתכוונים להיות בה הקיץ או בקרוב? השיר הכי חרוש אצלכם כרגע: שיר הקיץ האולטימטיבי שלכם: קיץ או חורף? ארה"ב או בריטניה? ארטיק אהוב: ים או בריכה? ציטוט אהוב: צרפו תמונה כלשהי, אם בא לכם:

עונה ../images/Emo262.gif

שם: עומרי בן שושן גיל: 16 (ולא לא מתוק בכלל.
) איזור מגורים: הדרום. יותר נכון - באר שבע. פורומים אחרים שאתם פעילים בהם: במה לא?
בעיקר פורום מצעדים פופ וMTV. גם פה פעיל. מנו 5-10 אמנים אהובים עליכם: יש המון אבל הנה האהובים (האהובות יותר נכון למעט הרכב אחד
) : מדונה,ריהאנה,בריטני,גהגא,מאריה קארי,קיילי,רויקסופ ,ויטני,קלייר מוגייר ואנני לנוקס. קונים דיסקים? כן. אם כן - מה הדיסק האחרון שקניתם? Lady GaGa - Born This Way. לפני שבוע,עדיין אין לי דעה מספיק מגובשת עליו. אלבום חדש ששמעתם ואתם ממליצים עליו: אני ממליץ לעצמי לשמוע אלבומים חדשים!
אין לי כרגע מה להמליץ. האלבום שאתם הכי מצפים לו כרגע: הכי הכי - מדונה הבא שרוב הסיכויים ייצא השנה הבאה - יש שמועות שהיא חוזרת לעבוד עם וויליאם אורביט,ההוא שהפיק לה את Ray Of Light המוערך. יש לכם נגן מוזיקה? אם כן - איזה? כרגע - אין.
הופעה כלשהי שאתם מתכוונים להיות בה הקיץ או בקרוב? אין כזאת. אלא אם במקרה גהגא\ריהאנה\מדונה יבואו שוב לארץ. השיר הכי חרוש אצלכם כרגע: Demi Lovato - Skyscraper. אל תהרגו אותי אבל זה שיר טוב
שיר הקיץ האולטימטיבי שלכם: Rihanna - Umbrella ברור קיץ או חורף? קיץ. למרות שאין לי בעיה עם חורף בדר"כ. ארה"ב או בריטניה? אני אתייחס רק לתרבות המוזיקה והמוזיקה שבאה משם - ארה"ב טובה מבריטניה בייצור אומני סולו (זה לא מקרי ,ארה"ב קפיטליסטית.) אבל המצעד הבריטי למשל הרבה יותר טוב מהאמריקאי (למרות שזה לא כך בשנים האחרונות..וגם היו תקופות שהאמריקאי היה טוב יותר.) והם טובים יותר בייצור להקות והם הרבה יותר פתוחים במוזיקה. הם שוק יותר גדול ומזמין :) ארטיק אהוב: דובדבן\מלון\ענבים ים או בריכה? ים למרות שבבריכה יותר שוחים ואין בבריכה חול
ציטוט אהוב: "כשאני צמאה אני שותה. כשאני רעבה אני אוכלת. כשאני רוצה לומר משהו אני אומרת" - מדונה ועוד 2 : "רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עדיין לא בטוח בקשר ליקום" - אלברט איינשטיין וזה שבחתימתי
צרפו תמונה כלשהי, אם בא לכם: לא בא לי

Music Man XD

New member
../images/Emo220.gif ../images/Emo47.gif ../images/Emo252.gif

שם: נדב גיל: 16 ושמונה חודשים אם אני לא טועה
פורומים אחרים שאתם פעילים בהם: כריסטינה אגילרה, MTV, מצעדים וביקורת, פופ.. מנו 5-10 אמנים אהובים עליכם: כריסטינה אגילרה (#1) - אוהב אותה מאוד מאוד. כבר הרבה מעבר למוזיקה. חבל שאתחיל להרחיב כי זה יהיה ארוך מדי
סנטיגולד - פתחה לי עולם שלם של מוזיקה אחרת ומגוונת יותר. האלבום שלה תמיד יישאר איתי גם כי הוא טוב וגם כי יש לו ערך סנטימנטלי גבוה מבחינתי. ליטל דרגון - לא מאוד מוכרים ומוערכים, אבל למי אכפת? להקה מדהימה. ג'ואנה ניוסום - אני מרשה לעצמי להוסיף אותה לרשימה למרות שיש אלבום שלה שבכלל לא האזנתי לו. היא כל כך מדהימה, והיא מצליחה לרגש אותי כל פעם מחדש. אני חושב ש-Have One On Me הוא האלבום הכי יפה שהאזנתי לו אי פעם. ביונסה - אהבה ישנה. למרות ששיניתי את דעתי על המוזיקה שלה, יש לה כמה שירים מעולים. האלבום האחרון שלה ממש ממש טוב, הטוב ביותר שלה. גם אם אני לא אוהב אותה כמו פעם, אני שומר לה חסד נעורים. יה יה יהז: גם הם נכנסים לרשימה שלי למרות שיש אלבום אחד שלהם שלא האזנתי לו בכלל. אני חושב שהם הלהקה הראשונה שממש אהבתי, ולכן הם זכורים לי כל כך. האלבום השלישי שלהם אהוב עליי מאוד. ג'יימס בראון - אמן מדהים, ורקדן מדהים דרך אגב. יש לו שירים מדהימים מכל מיני סוגים. It's A Man's Man's Man's World הוא אחד השירים האהובים עליי (לא רק שלו, בכלל). יש לי בבית אוסף שלו עם יותר מ-40 שירים (דיסק כפול), תענוג. טווין שאדו - אני אוהב 100% מהחומרים שלו! (אלבום אחד, זה לא קשה
). קניתי בשנה שעברה ומאוד אהבתי. גם זה אלבום ש"ישאר איתי". ה-XX - איתם יש לי סיפור מורכב. כשהאזנתי לאלבום שלהם בפעם הראשונה לא ממש התלהבתי. לא התייאשתי וניסיתי שוב. עם כל שמיעה אני אוהב אותם יותר. השירים שלהם גורמים לי להרגיש בבית, אני לא יודע בדיוק למה. יש לנו מערכת יחסים מיוחדת. יש לציין שעטיפת הדיסק שלהם, היא אחת האהובות עליי. מינימליזם במיטבו! כמובן שמגיע קרדיט לדניאל שהתאהב לפניי והמליץ! ג'זמין סאליבן - אוהב אותה מאוד. זמרת R&B צעירה ומוצלחת. הדיסק הראשון שלה הוא אחד הראשונים שממש אהבתי, ולכן היא כאן. גם האלבום השני שלה טוב. קורין ביילי ריי - מדהימה. הדיסק השני שלה הוא אחד הדיסקים הכי אהובים עליי. יש כאלה שכינו אותו "הדיסק של חייה" (עד כה) - אני מסכים איתם. אני מאוד אוהב דיסקים קצרים וקולעים. קורין הצליחה להביע המון סוגי רגש, המון השפעות מוזיקליות ואישיות - ב-11 שירים בלבד. זה דבר גדול. בשנה שעברה חרשתי לו את הצורה. הרוב המוחלט של האמנים כאן פעיל רק בשנות ה-2000. עוד לא חקרתי כמו שצריך מוזיקה ישנה יותר. אני בטוח שעוד כמה שנים יכנסו לרשימה הזו עוד אמנים מתקופות מוקדמות יותר (ג'ימי הנדריקס עם רגל אחת בפנים!) קונים דיסקים? כן.
אם כן - מה הדיסק האחרון שקניתם? The Jimi Hendrix Experience - Electric Ladyland. האזנתי לו אתמול בבוקר בפעם האחרונה. אלבום חדש ששמעתם ואתם ממליצים עליו: לאחרונה אני בקטע של Anna Calvi, היא שחררה אלבום בכורה מעולה השנה. גם האלבום של Cults מומלץ! וכמובן, tUnE-YArDs עם אלבום מדהים שהיא שחרה השנה. האלבום שאתם הכי מצפים לו כרגע: נראה לי שהאלבום המשותף של קאנייה ווסט וג'יי-זי. יש לכם נגן מוזיקה? אם כן - איזה? אייפוד טאצ'. :) הוא לא הנגן הראשון שהיה לי. לפניו היו לי עוד שניים או שלושה. וכמובן, מערכת בחדר
הופעה כלשהי שאתם מתכוונים להיות בה הקיץ או בקרוב? בינתיים אין משהו מתוכנן. השיר הכי חרוש אצלכם כרגע: כמה: Beyonce - End Of Time tUnE-yArDs - Bizness/My Country Anna Calvi - Desire שיר הקיץ האולטימטיבי שלכם: "אולי עוד קיץ" של חלב ודבש. לא שיר שאני מאזין לו ביום-יום, אבל כשאומרים "קיץ" בזה אני נזכר, ולא רק כי המילה "קיץ" נמצאת בשם. שיר שאני מכיר מגיל מאוד צעיר.. קיץ או חורף? שאלה מאוד קשה לתלמיד!
. בחורף מזג האויר נעים יותר, אבל בקיץ יש חופש של חודשיים! ממ.. חורף. ארה"ב או בריטניה? מבחינה מוזיקלית או בכלל? מבחינה מוזיקלית - הראש אומר לי לבחור בבריטניה, אבל רוב האמנים האהובים עליי אמריקנים. בכלל - שתי ארצות שונות ומדהימות בדרכן. אם היית שואל אותי לפני חודש הייתי עונה בריטניה, אבל ראיתי איזה סרט תיעודי על אמריקה ששינה את דעתי עליה. בבריטניה אף פעם לא הייתי, באמריקה כן. בקיצור - לא יודע
ארטיק אהוב: בעקרון - כמה שיותר שוקלד יותר טוב. למרות שבימים חמים אין כמו קרטיב פשוט כזה.. אבל באופן כללי אני יותר אדם של גלידה
הרבה יותר טעים. ים או בריכה? שאלות קשות! חח.. כשרוצים לשחות - בריכה. כשרוצים להירגע - ים. ציטוט אהוב: הציטוטים האהובים עליי הם לא ציטוטים רציניים. אלה ציטוטים מסדרת הקאלט "אחד העם 1" + "אחד העם 101 (אנדרייטד!) אני באמת אובסיבי. כשאני צופה בפרק אני פשוט יודע לדקלם אותו
לגבי "ציטוט לחיים", אין משהו שאני זוכר כרגע. אני לא חי לפי ציטוטים ואמרות של אנשים, אין ציטוט שקראתי ואמרתי: "וואו, זה ישאר איתי". יש קטעים בשירים שאני אוהב, אבל לא יודע אם זה נחשב
צרפו תמונה כלשהי, אם בא לכם: תמונה שמשלבת כמה דברים שאני אוהב: כריסטינה, מוזיקה, אמביציה, גרמופון, והאמנות המגניבה של D*Face חפרתי. אם הגעתם עד כאן, כל הכבוד!

DAN1EL

New member
עונה

שם: דניאל גיל: 23 איזור מגורים: השרון פורומים אחרים שאתם פעילים בהם: כריסטינה אגילרה, MTV ו-VH1 ומדי פעם אגדות רוק ולימודי תסריטאות וקולנוע. מנו 5-10 אמנים אהובים עליכם: כריסטינה אגילרה, איימי וויינהאוס, מארק רונסון, ה-XX, ג'ניס ג'ופלין, ג'ימי הנדריקס, ארקטיק מאנקיז, אסף אמדורסקי, הגוסיפ, פורטיסהד ועוד המון. קונים דיסקים? בהחלט. זו מחלה אצלי. אם כן - מה הדיסק האחרון שקניתם? מרסדס בנד - זהות. אלבום חדש ששמעתם ואתם ממליצים עליו: מרסדס בנד - זהות.
האלבום שאתם הכי מצפים לו כרגע: קאנייה וג'יי-זי יש לכם נגן מוזיקה? אם כן - איזה? אייפוד קלאסיק שחור (80 ג'יגה). כבר איזה שלוש שנים הוא מחזיק ולא תאמינו מה הוא עבר!
הופעה כלשהי שאתם מתכוונים להיות בה הקיץ או בקרוב? מארק רונסון, למרות שאני מחכה לידידה שלי שרוצה לקנות את הכרטיסים רק כשתיכנס לה המשכורת. השיר הכי חרוש אצלכם כרגע: מרסדס בנד - וודו, וגם האלבומים של אדל, איימי וויינהאוס ורד בנד. אנחנו חורשים על כולם בעבודה. שיר הקיץ האולטימטיבי שלכם: הממ...אולי Sunny Afternoon של הקינקס, למרות שאני אוהב לשמוע אותו גם בחורף, ואפשר לציין גם את Monday Morning של כריסטינה אגילרה, Emit Remmus של הפפרז ועוד הרבה. :) קיץ או חורף? ברור שחורף! ארה"ב או בריטניה? אני אוהב גם הרבה אמנים אמריקאים אבל הלב שלי תמיד יהיה עם בריטניה. ארטיק אהוב: מגנום שוקולד או מגנום אגוזים
- ובכלל, כמעט כל ארטיק של מגנום הוא אדיר. וברור שאין על גלידה. כמה גלידה אכלתי בדרום אמריקה, זה לא יאומן
ים או בריכה? אין על ים! בריכות מגעילות אותי. ציטוט אהוב: "Well, look, I don't know in what futuristic utopia you live in, but where I live, a bitch needs a gun!" - חסין מוות
צרפו תמונה כלשהי, אם בא לכם:

Music Man XD

New member
גם את הציטוט הזה אהבתי ../images/Emo45.gif

האלבום המצופה שלנו הוא אותו אחד. ממש מעניין אותי איך הוא ישמע. Monday Morning לגמרי שיר קיץ. אחד האהובים עליי שלה. ולגבי בריכות מגעילות - גם אני ראיתי כמה בריכות דוחות, איכ. צד שני, ראיתי גם כמה חופים דוחים

Dr Bit

New member
עונה

שם: ברק גיל: 18 איזור מגורים: ראשל"צ פורום אחרים שאתם פעילים בהם: מצעדים וביקורת מוסיקה. מנו 5-10 אומנים אהובים עליכם: ישראלי: שלמה ארצי, שלום חנוך, עידן רייכל, עופרה חזה, הראל סקעת. לועזי: מדונה, ליידי גאגא, בריטני ספירס, מייקל ג'קסון, ג'סטין טימברלייק. קונים דיסקים: לא ממש, אבל פעם ב... יוצא לי. אם כן - מה הדיסק האחרון שקניתם: Loud של ריהאנה. האלבום שאתם הכי מצפים לו: ג'סטין טימברלייק ומדונה. השיר הכי חרוש אצלכם כרגע: Jamie Moon - Night Air
שיר הקיץ האולטימטיבי שלכם: שני האחרונים של קלבין האריס: Bounce ו-Feel So Close. קיץ או חורף: קיץ
ארטיק אהוב: דובדבן. ים או בריכה: ים.

Music Man XD

New member
איך LOUD?

Night Air זה שיר טוב, ראיתי את הקליפ שלו כמה פעמים ב-VH1. גם את הקליפ אהבתי דרך אגב. צריך לנסות את האלבום פעם. ג'סטין טימברלייק עובד על אלבום? לא ידעתי. אה ו.. אשמח אם תחזור לכאן! :)

dorooni

New member
../images/Emo41.gif עונה ../images/Emo41.gif

שם: דור גיל: 15 איזור מגורים: תל אביב
פורומים אחרים שאתם פעילים בהם: מצעדים וביקורות מוזיקה, ספרים וספרות מנו 5-10 אמנים אהובים עליכם: אמי ויינהאוס, ליקי לי, לילי אלן, ביונסה, לורנה בי, מרינה והיהלומים, קטי בי, או לנד, הטינג טינגס קונים דיסקים? כן. התחלתי ממש לפני חודש ומאז קשה להפסיק, אני מנסה להרכיב את האוסף האלוף שלי. אם כן - מה הדיסק האחרון שקניתם? שלוש במאה בדיסק סנטר: Siblings / Lorena B, Overpowered / Roisin Murphy, אה אה אה אהבה / אפרת גוש. אלבום חדש ששמעתם ואתם ממליצים עליו: LP1 של ג'וס סטון. האלבום שאתם הכי מצפים לו כרגע: החדש של מדונה, השלישי של ויינהאוס, החדש של הטינג טינגס. יש לכם נגן מוזיקה? אם כן - איזה? בפלאפון, סוני אריקסון ווקמן W910I, אבל הוא התקלקל ממלא בחינות בזמן האחרון ואני זומם לעבור לאייפון 4 בקרוב.
הופעה כלשהי שאתם מתכוונים להיות בה הקיץ או בקרוב? לא משהו מיוחד, כי אלו שאני באמת אוהב לא באים לארץ... אבל יהיה נחמד ללכת ללורנה בי או לאפרת גוש. השיר הכי חרוש אצלכם כרגע: Karma של ג'וס סטון, בגדול, כי בזמן האחרון אני לא חורש על שירים: יש לי יותר מדי אלבומים לשמוע מכדי להיתקע על אחד מהם. למרות שלא מזמן ממש חרשתי על האחרון של ביונסה. שיר הקיץ האולטימטיבי שלכם: תגיד, אתה לא מתבייש לשאול שאלה כזו? קשה מדי. קיץ או חורף? שניהם. אני אוהב את החיים, יש יופי בכל עונה ולכל עונה יש את המוזיקה שלה. ארה"ב או בריטניה? תגיד לי, מה זה השאלות האלה? לא פייר!
מבחינת המוזיקה אני מתחבר יותר לבריטיות (אני שומע רק זמרות). ארטיק אהוב: לימון אם קרח, משהו מפוצץ קלוריות אם זה טילון או מגנום. ים או בריכה? ים, למרות שתמיד אני חוזר צלוי, לא משנה מה אני עושה. ציטוט אהוב: אווו, יש מלא בקלישאתיים: קשה יש רק בלחם, וגם אותו אוכלים. ובאופן כללי, אני מעריץ כל משפט שמירי מאחד העם אומרת
המיטב: "אמרתי יו יו יו, יש לך עסק..." "מ'כפתלי?!" וכמובן: "שורף, אחחחחח!!!!!"
ולא יודע להסביר, אני פשוט מת על התמונה הזו

Music Man XD

New member
שורף ../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif

"לכל עונה יש את המוזיקה שלה." נכון.

DAN1EL

New member
לא ידעתי על החדש של ג'וס סטון! ../images/Emo2.gif

יש לי את כל ארבעת האלבומים שלה בבית ואני בטח אקנה גם את החמישי, למרות שהשיא שלה לדעתי היה עד כה האלבום השני ומאז היא חצי-כוח כזה. מקווה שהיא תחבור מתישהו למארק רונסון.

DAN1EL

New member
מומלצים במיוחד: שני הראשונים.

אמנם האלבום הראשון הוא בעצם אלבום קאברים, אבל הוא בכל זאת אדיר (במיוחד בשביל ילדה בת 16), כולל הקאבר המבריק והלא צפוי לווייט סטרייפס. והשני (Mind, Body & Soul) הוא אחד ה-אלבומים.

shoham95

New member
עכשיו אני ../images/Emo192.gif

שם: שהם גיל: 16 וחצי איזור מגורים: צפון מנו 5-10 אמנים אהובים עליכם: אביתר בנאי נעם רותם Radiohead צח דרורי ברי סחרוף בעז בנאי אדיר והילדות דני סנדרסון אהוד בנאי משינה מוניקה סקס אסף אבידן והמוג'וס החברים של נטאשה יוני בלוך סיון שביט (אישרתי לעצמי לכתוב 15
ויש עוד המון, כמובן. אבל אלו הראשונים שעלו לי לראש.) קונים דיסקים? כן. רק קונה, לא מורידה. אם כן - מה הדיסק האחרון שקניתם? לצערי זה היה מזמן
"Kid A" של Radiohead ו"רדיו בלה בלה" של החברים של נטאשה. אלבום חדש ששמעתם ואתם ממליצים עליו: שמעתי באינטרנט (מצורף קישור), אך לצערי טרם קניתי- "נקודת המפגש"- צח דרורי. אני חייבת להגיע כבר לתו או לטאוור
האלבום שאתם הכי מצפים לו כרגע: אלבומים שיצאו בתקופה האחרונה ולא הספקתי לקנות: "נקודת המפגש"- צח דרורי, כאמור ואלבום הבכורה של דודי בר דוד (הוא היה בכוכב נולד, אולי שמעתם עליו) אלבומים שטרם יצאו: יוני בלוך, שאמור לצאת מתישהו בקרוב. אבל נראה לי שזה בכלל לא יהיה בקרוב וייקח הרבה זמן. יש לכם נגן מוזיקה? אם כן - איזה? Mp3. אולי Mp4? אין לי מושג. אבל הוא מצוין
הופעה כלשהי שאתם מתכוונים להיות בה הקיץ או בקרוב? נקודה רגישה
אני מאוד מאוד רוצה להיות בהופעות של נעם רותם, ברי סחרוף ואביתר בנאי. מאוד. אבל אני לא בכלל בטוחה שזה יקרה
השיר הכי חרוש אצלכם כרגע: אין שיר ספציפי, אבל באופן כללי- שירים של החברים של נטאשה, ברי סחרוף ונעם רותם. אני חורשת עליהם קשות בתקופה האחרונה. שיר הקיץ האולטימטיבי שלכם: "ים" של המושבה! ישן, אבל תמיד עושה טוב בלב. וקיצי מאוד. קיץ או חורף? בקיץ- אני מעדיפה חורף. בחורף- אני מעדיפה קיץ. ארה"ב או בריטניה? לא אכפת לי
ארטיק אהוב: וניל עם עוגיות ים או בריכה? בריכה, ברור! ציטוט אהוב: כל מיני ציטוטים משירים, אבל לא אתחיל לפרט עכשיו. והכי יפה בעולם
- http://www.scooper.co.il/pr/1015079/ (תקראו, זה מקסים.)

Music Man XD

New member
וניל עם עוגיות ../images/Emo99.gif

וזה מאוד אנושי לרצות חורץ בקיץ וקיץ בחורף! תמיד רוצים מה שאי אפשר חח.. מוזמנת להישאר כאן :)

2Dirrty4U

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שם: אולגה גיל: 18 איזור מגורים: איזור חיפה פורומים אחרים שאתם פעילים בהם: כריסטינה אגילרה, MTV, קצת מוזיקה שחורה, קצת פופ ועוד כל מיני בקטנה מנו 5-10 אמנים אהובים עליכם: כריסטינה אגילרה ואמינם בטופ והשאר אצלי כולם שווים חח קונים דיסקים? כן אם כן - מה הדיסק האחרון שקניתם? Bad Meets Evil - Hell The Sequel אלבום חדש ששמעתם ואתם ממליצים עליו: Bad Meets Evil - Hell The Sequel האלבום שאתם הכי מצפים לו כרגע: אני חושבת שלאלבום הבא של כריסטינה חחח יש לכם נגן מוזיקה? אם כן - איזה? אייפוד טאצ' ואייפון (אם זה נחשב
) הופעה כלשהי שאתם מתכוונים להיות בה הקיץ או בקרוב?
השיר הכי חרוש אצלכם כרגע: 'Till I Collapse של אמינם, ממש חרשתי עליו בזמן האחרון. שיר הקיץ האולטימטיבי שלכם: כל מיני שירי האוס קיציים כאלה של מסיבות בריכה
קיץ או חורף? חורףףףף!! ארה"ב או בריטניה? ארה"ב ארטיק אהוב: שונאת ארטיקים, מתה על גלידות. ים או בריכה? בדרך כלל ים אבל כשיש מדוזות אז בריכה ציטוט אהוב: קשה לחשוב על אחד עם האנגאובר לפני הקפה.... צרפו תמונה כלשהי, אם בא לכם:

Music Man XD

New member
גלידות ../images/Emo45.gif

גם אני מחכה לאלבום הבא של כריסטינה, אבל בטח יש עוד המון זמן
ממש מעניין מה היא רוצה לעשות הפעם, עדיין לא ברור.

למעלה