../images/Emo220.gif ../images/Emo47.gif ../images/Emo252.gif
שם: נדב
פורומים אחרים שאתם פעילים בהם: כריסטינה אגילרה, MTV, מצעדים וביקורת, פופ..
מנו 5-10 אמנים אהובים עליכם: כריסטינה אגילרה (#1) - אוהב אותה מאוד מאוד. כבר הרבה מעבר למוזיקה. חבל שאתחיל להרחיב כי זה יהיה ארוך מדי
סנטיגולד - פתחה לי עולם שלם של מוזיקה אחרת ומגוונת יותר. האלבום שלה תמיד יישאר איתי גם כי הוא טוב וגם כי יש לו ערך סנטימנטלי גבוה מבחינתי. ליטל דרגון - לא מאוד מוכרים ומוערכים, אבל למי אכפת? להקה מדהימה. ג'ואנה ניוסום - אני מרשה לעצמי להוסיף אותה לרשימה למרות שיש אלבום שלה שבכלל לא האזנתי לו. היא כל כך מדהימה, והיא מצליחה לרגש אותי כל פעם מחדש. אני חושב ש-Have One On Me הוא האלבום הכי יפה שהאזנתי לו אי פעם. ביונסה - אהבה ישנה. למרות ששיניתי את דעתי על המוזיקה שלה, יש לה כמה שירים מעולים. האלבום האחרון שלה ממש ממש טוב, הטוב ביותר שלה. גם אם אני לא אוהב אותה כמו פעם, אני שומר לה חסד נעורים. יה יה יהז: גם הם נכנסים לרשימה שלי למרות שיש אלבום אחד שלהם שלא האזנתי לו בכלל. אני חושב שהם הלהקה הראשונה שממש אהבתי, ולכן הם זכורים לי כל כך. האלבום השלישי שלהם אהוב עליי מאוד. ג'יימס בראון - אמן מדהים, ורקדן מדהים דרך אגב. יש לו שירים מדהימים מכל מיני סוגים. It's A Man's Man's Man's World הוא אחד השירים האהובים עליי (לא רק שלו, בכלל). יש לי בבית אוסף שלו עם יותר מ-40 שירים (דיסק כפול), תענוג. טווין שאדו - אני אוהב 100% מהחומרים שלו! (אלבום אחד, זה לא קשה
). קניתי בשנה שעברה ומאוד אהבתי. גם זה אלבום ש"ישאר איתי". ה-XX - איתם יש לי סיפור מורכב. כשהאזנתי לאלבום שלהם בפעם הראשונה לא ממש התלהבתי. לא התייאשתי וניסיתי שוב. עם כל שמיעה אני אוהב אותם יותר. השירים שלהם גורמים לי להרגיש בבית, אני לא יודע בדיוק למה. יש לנו מערכת יחסים מיוחדת. יש לציין שעטיפת הדיסק שלהם, היא אחת האהובות עליי. מינימליזם במיטבו! כמובן שמגיע קרדיט לדניאל שהתאהב לפניי והמליץ! ג'זמין סאליבן - אוהב אותה מאוד. זמרת R&B צעירה ומוצלחת. הדיסק הראשון שלה הוא אחד הראשונים שממש אהבתי, ולכן היא כאן. גם האלבום השני שלה טוב. קורין ביילי ריי - מדהימה. הדיסק השני שלה הוא אחד הדיסקים הכי אהובים עליי. יש כאלה שכינו אותו "הדיסק של חייה" (עד כה) - אני מסכים איתם. אני מאוד אוהב דיסקים קצרים וקולעים. קורין הצליחה להביע המון סוגי רגש, המון השפעות מוזיקליות ואישיות - ב-11 שירים בלבד. זה דבר גדול. בשנה שעברה חרשתי לו את הצורה. הרוב המוחלט של האמנים כאן פעיל רק בשנות ה-2000. עוד לא חקרתי כמו שצריך מוזיקה ישנה יותר. אני בטוח שעוד כמה שנים יכנסו לרשימה הזו עוד אמנים מתקופות מוקדמות יותר (ג'ימי הנדריקס עם רגל אחת בפנים!)
קונים דיסקים? כן.
אם כן - מה הדיסק האחרון שקניתם? The Jimi Hendrix Experience - Electric Ladyland. האזנתי לו אתמול בבוקר בפעם האחרונה.
אלבום חדש ששמעתם ואתם ממליצים עליו: לאחרונה אני בקטע של Anna Calvi, היא שחררה אלבום בכורה מעולה השנה. גם האלבום של Cults מומלץ! וכמובן, tUnE-YArDs עם אלבום מדהים שהיא שחרה השנה.
האלבום שאתם הכי מצפים לו כרגע: נראה לי שהאלבום המשותף של קאנייה ווסט וג'יי-זי.
יש לכם נגן מוזיקה? אם כן - איזה? אייפוד טאצ'.
הוא לא הנגן הראשון שהיה לי. לפניו היו לי עוד שניים או שלושה. וכמובן, מערכת בחדר
הופעה כלשהי שאתם מתכוונים להיות בה הקיץ או בקרוב? בינתיים אין משהו מתוכנן.
השיר הכי חרוש אצלכם כרגע: כמה: Beyonce - End Of Time tUnE-yArDs - Bizness/My Country Anna Calvi - Desire
שיר הקיץ האולטימטיבי שלכם: "אולי עוד קיץ" של חלב ודבש. לא שיר שאני מאזין לו ביום-יום, אבל כשאומרים "קיץ" בזה אני נזכר, ולא רק כי המילה "קיץ" נמצאת בשם. שיר שאני מכיר מגיל מאוד צעיר..
קיץ או חורף? שאלה מאוד קשה לתלמיד!
. בחורף מזג האויר נעים יותר, אבל בקיץ יש חופש של חודשיים! ממ.. חורף.
ארה"ב או בריטניה? מבחינה מוזיקלית או בכלל? מבחינה מוזיקלית - הראש אומר לי לבחור בבריטניה, אבל רוב האמנים האהובים עליי אמריקנים. בכלל - שתי ארצות שונות ומדהימות בדרכן. אם היית שואל אותי לפני חודש הייתי עונה בריטניה, אבל ראיתי איזה סרט תיעודי על אמריקה ששינה את דעתי עליה. בבריטניה אף פעם לא הייתי, באמריקה כן. בקיצור - לא יודע
ארטיק אהוב: בעקרון - כמה שיותר שוקלד יותר טוב. למרות שבימים חמים אין כמו קרטיב פשוט כזה.. אבל באופן כללי אני יותר אדם של גלידה
הרבה יותר טעים.
ים או בריכה? שאלות קשות! חח.. כשרוצים לשחות - בריכה. כשרוצים להירגע - ים.
ציטוט אהוב: הציטוטים האהובים עליי הם לא ציטוטים רציניים. אלה ציטוטים מסדרת הקאלט "אחד העם 1" + "אחד העם 101 (אנדרייטד!) אני באמת אובסיבי. כשאני צופה בפרק אני פשוט יודע לדקלם אותו
לגבי "ציטוט לחיים", אין משהו שאני זוכר כרגע. אני לא חי לפי ציטוטים ואמרות של אנשים, אין ציטוט שקראתי ואמרתי: "וואו, זה ישאר איתי". יש קטעים בשירים שאני אוהב, אבל לא יודע אם זה נחשב
צרפו תמונה כלשהי, אם בא לכם: תמונה שמשלבת כמה דברים שאני אוהב: כריסטינה, מוזיקה, אמביציה, גרמופון, והאמנות המגניבה של D*Face חפרתי. אם הגעתם עד כאן, כל הכבוד!