שאלון היכרות (מוזיקה וקצת מעבר)

רוני,22(באוקטובר),ראש העין.

פורומים אחרים שאתם פעילים בהם: מצעדים וביקורת מוזיקה,ערוצי אם טוי וי ווי אייץ' 1,פופ. מנו 5-10 אמנים אהובים עליכם: חמישה אומנים עבריים אהובים:מאוד קשה לי לענות על זה. אני אחלק את התשובה- מהזמרים\אמנים בגדולים והותיקים- 1)אריק איינשטיין 2)זהר ארגוב 3)אסתר עופרים 4)חווה אלבשטיין 5)עפרה חזה מהאמנים הצעירים יותר והמאוחרים יותר- 1)גלעד כהנא 2)יעל דקלבאום 3)פאניק אנסמבל 4)בום פם 5)בלקן ביט בוקס חמישה אמנים לועזיים אהובים: אני גם פה אעשה את אותו הדבר. אמנים הגדולים והותיקים- 1)דיוויד בואי 2)הדורס 3)ג'ניס ג'ופלין 4)ולווט אנדרגראונד 5)נינה סימון האמנים הצעירים יותר והמאוחרים יותר- 1)פורטיסהד 2)דה נייף 3)מארק רונסון 4)איימי ווינהאוס 4)מיא 5)פיצ'ס\מיס קיטין\ליידיטרון (נו היה לי קשה מידי לבחור) ברור שאני רוצה מפגש פסח!!!! קונים דיסקים? כן אם כן - מה הדיסק האחרון שקניתם? Basement Jaxx-Kish Kash אלבום חדש ששמעתם ואתם ממליצים עליו: חדש מהשנה? הכי אחרון שהתעמקתי בו היה Thao & Mirah - Thao & Mirah. האלבום שאתם הכי מצפים לו כרגע: אלבום בכורה לריי ריי ואלבום שני לסנטוגולד. יש לכם נגן מוזיקה? אם כן - איזה? אמפי 3. קטן כזה שחור. הופעה כלשהי שאתם מתכוונים להיות בה הקיץ או בקרוב? מארק רונסון!! השיר הכי חרוש אצלכם כרגע: אין לי שיר אחד חרוש,יש לי אלבומים חרושים. השבוע זה היה האלבום האחרון של סיה והאלבום הראשון של טייגן ושרה. שיר הקיץ האולטימטיבי שלכם: אי אפשר לבחור אחד עם כמות האלבומים שאני שומעת. קיץ או חורף? קיץ ארה"ב או בריטניה? מבחינת המוזיקה והמיינסטרים העכשווי-בריטניה. בכללי,לא יודעת,לא הייתי בשתי המדינות. שתי המדינות מושכות אותי מאוד וללונדון אני טסה ב אוקטובר. אין לי ויזה אז לארה"ב ייקח זמן עד שאני אטוס. ארטיק אהוב: מגנום! ים או בריכה? ים!! ציטוט אהוב: צרפו תמונה כלשהי, אם בא לכם: הודגש באמצעות מדגישומטיק

Music Man XD

New member
גם אני מחכה לאלבום של סנטיגולד! ../images/Emo99.gif

איך שכחתי?.. אולי בגלל שאין תאריך עדיין.. בכל מקרה, מחכה מאוד! לא הבנתי מאיפה זה בא: "ברור שאני רוצה מפגש פסח!!!!" חח.. הייתה שאלה כזו?

אה חחחחחחח העתקתי את האמנים

האהובים עליי מפורום מצעדים וביקורת מוזיקה והייתה בזמנו שאלה כזו אם אנחנו רוצים מפגש פסח

למעלה