מצאתי את ההבדל בין קרן לדניאל

meytula

New member
בסיטואציה שהיא נמצאת אני מסכימה עם מה שנכתב

היא בהחלט נקייה מרע.

adiyon2

New member
שמתם לב לחוסר אינטרקציה בין קרן לאיתן

הוא נכנס למטבח והיא עשתה כאילו לא רואה אותו. לעומתה, דניאל מחייכת אליו. קרן הזו אמה.

meytula

New member
בינו לבין דניאל יש כימיה ורואים שהם זוג

קרן היא עציץ.לא פלא שכל חייה היא סקנד ג'וייס

meytula

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כמה שאני מתה על דניאל אני לא אגיד שהיא טהורה.אין אדם טהור ובטח לא בתוכניות ראלטי ובטח ובטח שלא בתוכנית כזאת

עכשיו הגזמת...

זה בסדר שאת חולה עליה, אבל את באמת מאמינה שיש בנאדם שהוא טהור? אין. קרן בטח שלא.

אופק147

New member
מזדהה עם כל מילה

איתן ביקש מקרן שתתרחק מאתי ובפועל זה איפשר לדניאל התכמנית להתקרב אליה

רותי167

Well-known member
ראיתם איך איתן בקושי התייחס לקרן

כשנכנסה בתרוץ להראות את העגילים לאתי לחדא הבנים,התישבה לו על המיטה והוא בקושי זע ונע ואמר לה,יפה... קדמה לכך הסתודדות של קרן עם ליהי ,קרן לחשה,שלחתי לו הודעה והוא לא ענה.... אילוץ?כפיה? אמרנו? אמרנו. עם דניאל כימיה וקשר מהרגש והלב.

דידי 9

New member
חחח מוזר איך בנות פה מתעלמות מהיחס

של איתן אורבך כלפי קרן ודניאל! אני פשוט בהלם הוא היה עם קרן, שכב איתה, תוך כדי זה שהוא יודע שדניאל בוכה, ותוך כדי הצהרות של זו שהוא "אוהב"- חחח דניאל כביכול, זה נראה לכם הגיוני?? שגבר ככה? את אומרת לי שהוא אוהב את דניאל מהלב? למה, כי זה עוד לא רשמי אז מותר לו לשחק בשתיהן?? שמישהו יעיר אותי, ויגיד לי שההגיון פשוט לא גר כאן, ואני בסדר:) חחחחח לא ייאמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

דידי 9

New member
סוזי אז איך חברתך רינתי כותבת שאיתן

חחחח וזה מצחיק אותי- אוהב את דניאל מהלב?? מאיזה לב? קפוא? הלב היחיד שיש לו, זה לב אגוצנטרי אגואיסטי, חסר התחשבות ורע

לכל אחת יש דעה משלה לא?

אני לא אחראית לדעות של אנשים פה. אני מאמינה שיש לו רגש אליה, ותחושה של יותר קרבה אליה מאשר לקרן, זה בדוק. רואים את זה. באשר לעובדה, שאם הוא וקרן שכבו באמת ומאז הוא כמעט לא מתייחס אליה.. זה משהו אחר. זה ממש להיות מניאק, והיא טיפשה שעדיין מצהירה שהיא רוצה אותו. בגלל זה אני מתעקשת שקרן שם בשביל התחרות.

רותי167

Well-known member
אין ביטחון שהיה סקס,התנשקו ראינו

סקס? אולי ממוחה הקודח של קרן. ואם היה,איפה האחריות והכבוד העצמי של קרן? הכל למען המטרה להשוות את מעמדה מול דניאל?זה מבייש לא פחות. איתן חייב לשחק את המשחק מול הצופים ומול הבנות ולא לאמר בחרתי בדניאל כי אחרת אפשר לסגור את התוכנית. מה לעשות שכל אחד רואה ומפרש אחרת סיטואציות.

כבר בשיחה שלה עם ליהי

היא דיברה על זה שלדניאל עדיין יש פור עליה.. כאילו, היא אומרת את זה במילים מפורשות שהיא בתחרות פה.

poseidon111

Active member
מעניין מה הכינוי לבחורה

שיודעת שהגבר "שלה" שכב לפני יומיים עם מישהי אחרת,מצטער שמישהי אחרת נבחרה להיות איתו במצב אינטימי.נכנסת במודע עם אותו אחד למיטה אחת,שוכבת איתו רק כדי "לבנות עוד קירות", מקבלת יחס קר מיד לאחר הסקס,התעלמות בימים שלאחר מכן, ועוד חושבת שהיא הבסדר.אני לא יודע מה איתכן אבל אצלנו בשכונה היה כינוי מאוד לא מחמיא לסוג כזה של בחורות.הן פשוט גורמות להזניית הדבר הנפלא שנקרא "נשים".היא רואה בסקס עם איתן "השקעה".ועדיין יש כאלו שרואות בהן "טהורות".לא מסתדר לי.

למעלה