איזה לק נלבש לאמצע השבוע?

המממ... שאלה טובה...

הם די דומים, הוא והביוטי-קר, אז נראה לי מיותר לקנות אותו כרגע... אבל הסגול הכהה מהליין החדש של שיק (אמטיסט משהו)- אני זוממת עליו!! מחכה שכבר יגיע לסופר פארם הקרוב אליי (הוא קצת נידח)...

iefrat

New member
שימי לב יש שניים סגולים

435 בפוסט של מעיין 217 בפוסט אצלי שלא תתבלבלי (מקסימום תקני את שניהם...) אגב : 512 של שיק הרבה יותר מרשים ומיוחד מ 16 של ביוטי

iefrat

New member
הבנת הבנת, צבע קרח...קפוא...קר לך? חורף

בקיצור, צבע מיוחד מתאים לחורף קור ושלג בלב בלה...

../images/Emo6.gif

סורי , היה מאוחר לי והייתי עייפה ומשום מה קראתי את זה כ-wow = לק של wow ....
האמת שדווקא לא שיקף את מצב רוחי ובגלל זה עברתי יומיים אח"כ ל- Dusky Mauve של Barry M

iefrat

New member
יקירה את שמה לב שאת דורכת על יבלת?

ולא אין לי לקים של WOW...

G r o k e

New member
מהמם!

נתת לי רעיון ללק הבא. אני פשוט אערבב שניים שייצא לי משהו דומה

לק ליומיים

יצא משמ עקום בגלל שעשיתי את זה ממש מהר ולא היה לי זמן זה ביד ימין אחרי שוויתרתי לעשות את מה שעשיתי ביד שמאל. כי לא היה לי שולחן ועשיתי את זה באוויר. סורי על האיכות הנוראים כשהאורחים ילכו אני יכולה לעלות לקים אחרים באיכות יותר טוב אממ הלבן של שיק והבורדו-ורוד מהמהמם של תפוח לא זוכרת משמ איך קוראים לו

iefrat

New member
אהבתי את התמונה ביד ימין

התמונה האחרונה לא ברורה. שיחקת אותה. אני בשביל ציורים כאלה משלמת למניקוריסטית... מאיפה הסבלנות?

סקרמנטה

New member
238 של שיק. אדום חום דובדבני

למה? כי יצא שקניתי אותו היום במקרה בסופר-פארם בגלל המבצע (היה יום אחרון למבצע של 2 ב-18 ש"ח), ובסוף די הצטערתי. יש לי כבר מספיק לקים בטווח הגוונים של אדום חום. מצטערת על האיכות הסלולארית של הצילום. אם היתה לי מצלמה סבירה אני מניחה שהייתי ממשיכה להעלות פוסטים לבלוג שלי
יובלות שלא ביקרתי כאן
התגעגעתי....

lilo4

New member
אני מטורפת על הלק הזה

ראיתי אותו אצל חברה והחלטתי שאני רוצה אותו. למזלי הם כנראה שינו קצת את הנוסחה, כי לחברה יש את הלק הזה עם נצנצים קצת יותר גדולים, ולי יש אותו בגרסה קצת יותר מעודנת ויפה

למעלה