איזה לק נלבש עכשיו?

RUTHIE1

New member
נראה לי שהיום אלך על הדיופ של הפרדוקסל

מרוב דיבורים עליו עשה לי חשק...

iefrat

New member
My fIrst OPI - Teas-y Does It

הוא פשוט מהמם!!!ההשראה היתה רותי ומיטל לקחתי אותו כי חשבתי שהוא בורדו כהה, כשקיבלתי אותו לרגע חששתי - אופסי חום? הוא כהה, אלגנטי ועשיר עם נצנוצים בוהקים, פשוט לשבת ולהסתכל עליו. טרם הספיקותי לצלם אז... ראו קישור- מיטל ברשותך?

Ultra marine

New member
תודה על הלינק!

איזה כיף שאת אוהבת אותו! כשהסתכלת עליו בסווץ' על גלגל הציפורניים שלי היתה לי הרגשה שאת טיפ טיפה מאוכזבת.. שמחה שעליך הוא מרגיש אחרת! ואגב, קבלי קטע מוזר, הסתכלתי על גלגלי הציפורניים הקודמים שלי (חצי שבורים ומכילים גם לקים שמסרתי) ואני קולטת שעליהם הלקים לא נראים כאלה שקופים ומגעילים! אני צריכה לחשוב על פתרון אחר במקום הגלגלים הנוכחיים שגם נשברים לי מהר, וגם הגוון נראה עליהם משום מה נורא נורא בהיר!

iefrat

New member
ראשית תודה לך, טרם צילמתי

נכון לרגע נדהמתי חום? כי בתמונות שראיתי בפורום וברשת היה בורדו!!! אבל הוא מקסים, אני ממש אוהבת, שמתי אותו ראשון תנסי גלגל לא שקוף? אולי זה ה שעושה את ההבדל? אני חושבת שאפילו אם הגוון לא מדויק, בסופו של יום את עושה את הגלגלים בשבילך. את מכירה את הגוון המדויק אז זה לא משנה?

Ultra marine

New member
איכשהו זה משנה

אם זה כזה עדין, ואין מצב או סיכוי להסיר לק בגלל שכל הגלגל ישבר זה סתם מבאס. הגלגל הזה מבחינתי, מטרתו לארגן לי את הלקים כך שאדע מה האופציות שלי, לא מעניין אותי לקים שהעברתי הלאה.. אני תוהה אם יש אופציות דומות וגם עמידות יותר..

iefrat

New member
נראה לי איכשהו שהאטום ינעם לך יותר

אולי תקני אחד ותתרשמי? אני צריכה למצוא יום חורפי של בטלה (שבת בבוקר אולי) לסדר ולמיין את הלקים (אהבתי את הרעיון שלך לפי משפחת צבעים) נראה לי שאמיין לפי משפחות צבעים אבל גם לפי מוצג: שיק יקבל גלגל משלו... אני לא מחייבת באיזה חודש ובאיו שנה...חחחחחחחחחח

Ultra marine

New member
מאיפה רכשת את האטום?

באזור שלי (נתניה) יש רק את ביוטי קר ושם הגלגלים ממש מזעזעים
ראיתי שיש "גלגלים" ריבועיים מעניין איפה משיגים כאלה!

iefrat

New member
MC בחנות בסינמה סיטי ראשל"צ

מסתבר שזו רשת: אם תרצי כשאהיה שם אקנה לך גלגלים אטומים. 2.5 שקלים האחד. יש גם ריבועיים להדגמה אבל הם ממש יקרים דומני 12 שקלים

מ ס ט י ק

New member
אני מאתמול עם ms. socialite של קולור קלאב

מניחה שמחר אני אחליף ללק אדום כי שוב נחה על המוזה ללק אדום

iefrat

New member
../images/Emo6.gifקניתי אותו וטרם דגמתי

ביום ראשון נפגשתי עם מיטל על צלחת נודלס מהבילה. קשה היה להחליט מה ללבוש לבסוף בחרתי ב OPI הוא צבע מקסים, למה למה ולהחליף לאדום?

מ ס ט י ק

New member
הוא באמת מקסים אבל בא לי אדום../images/Emo3.gif

האמת שלפני שבוע בערך קניתי תיק אדום ומוזר לי קצת ללכת עם תיק אדום ולק סגול, אז אני רוצה למרוח לק שעל גוונים האדום ככה שלא ירגיש לי מוזר מידי

iefrat

New member
תתחדשי

תיקים זו האהבה הכי גדולה שלי, אחריהם נעליים ואקססורייז הראשונה - לקים.

Ultra marine

New member
מתלבטת, אשמח לעזרה ../images/Emo13.gif

בדיוק היום בבוקר כשאני פותחת את החלון אני קולטת שממש חורפי וגשום בחוץ
וממש מבאס כי אני "חייבת" לשים היום גליטר (שכחתי לדגום את ה Zoya Anchor עם גליטר מה שאומר שהביקורת על המוצר "תקועה" ל 5 ימים הקרובים..). אני מתבלטת.. החלטתי להעלות לכאן את רשימת הגליטרים שלי אבל בכל זאת מחלקת אותם איכשהו לשניים כי נראה לי שחלקם ממש ממש קייציים! חורפיים (עשויים להתאים) - 1. Orly Galaxy Girl 2. MAC Baby Goth Girl 3. MAC Seriously Hip 4. China Glaze Meteor Shower 5. OPI Merry Midnight קיציים מידי (?) - 6. OPI Show it Glow it 7. China Glaze Dorothy Who? 8. China Glaze Ruby Pumps על שני אילו אני מוותרת כיוון שאני עכשיו עם ירוק.. 9. China Glaze Emerald Sparkle 10. Color Club Untamed Luxury

Ultra marine

New member
יצאתי פארשית ../images/Emo3.gif

שמתי את סיריוסלי היפ של MAC פתאום התגעגעתי...

למעלה