איזה לק נלבש עכשיו?

mayane21

New member
את 217 החדש של chic

אני פשוט מאוהבת בו ! כיף לי להסתכל על ציפורניי כשהוא עליי. פוסט בקרוב....

Ultra marine

New member
לפי הסווץ' של אפרת הוא באמת יפיפה

אבל עם כבר, שאלה, איזה גימור יש לו? (מפחדת שהוא פנינה..)

mayane21

New member
ניסיתי להשוות אותו לסגול השני

בקולקצייה- מס' 435 הם מאד דומים אבל הגעתי למסקנה שה- 217 הוא בגימור מטאלי ! ונוטה יותר לכחול והשני יותר שימרי עם תת גוון ורוד..... שניהם משגעים !!

Ultra marine

New member
אם ככה אני מעדיפה את הנוכחי! ../images/Emo13.gif

תודה! גימור מטאלי לפעמים בעייתי ונראה כמו פנינה, מקווה שהוא לא נראה ככה.

mayane21

New member
מי זה הנוכחי? ../images/Emo9.gif

אני אעלה עליו פוסט בקרוב עם ההשוואה [מקווה שהתמונות ישקפו את הצבע כראוי] ואז תוכלי לראות... אבל אני חושבת שהוא לא פנינתי. היתי סקפטית לגביו אבל עכשיו אני מאד מרוצה [ואני לא אוהבת גימור פנינתי].

Ultra marine

New member
הנוכחי הוא זה שאמרת שעליך - 217!

נשמע מבטיח! אני חושבת שיועיל מאוד אם לאור העובדה שבשיק אין רעלים (כבר) ולאור העובדה שיש קולקציות עם צבעים, הבלוגיה הישראלית תעשה את המאמץ לסקר את כל הגוונים בקולקציה (לא שיש כ"כ הרבה כאלה!)

נופ ר

New member
לגבי האין רעלים

עדיין מוכרים את הלקים ה"רעילים" וימשיכו למכור ברוב החנויות עד שהם יאזלו, ואלוהים יודע שיש אלפי סטנדים עמוסים ברחבי הארץ חחח ואי אפשר כל כך להבדיל ביניהם יש את הלקים עם השמות אבל השמות מודבקים במדבקה פשוטה, פשוט לקחו את הבקבוקים הישנים והדביקו. אני עדיין סקפטית בעניין

Ultra marine

New member
עכשיו כשיש לך גם וגם

את יכולה לבדוק אם רשימות המרכיבים שונות (כפי שהבנתי)

iefrat

New member
מיטל צפי בפוסט של מעיין ושל ליאן

פוסט של מעיין על 435 וכמובן את זה שתעלה על 217, וכן בשל ליאן. את שלי על 217 כבר ראית ורק אז תחלי. אני מציעה גם לעבור בסופר פארם ולהציץ בהם אני מצידי את 217 נותנת לך במתנה!!! שניהם יפים אך לדעתי 435 הוא העדיף אם בוחרים מבין השניים. מעין יקירתי, מה את אומרת? מי מבינהם יפה יותר?

mayane21

New member
קשה לי להחליט....

אני אוהבת את שניהם באותה המידה וכמובן שזו שאלה של מצב רוח באותו היום. חשבתי שאני אוהבת יותר את 435 ואז מרחתי את 217 והוא עושה לי כל כך כיף בעיניים.... בקיצור- שניהם יפים !

iefrat

New member
לאיזה לק הוא דומה?

לאחרונה היו פה הרבה סגולים יפים, קולור קלאב, ציינה ESSIE וכו

למעלה