השחקנית השבועית -נינה דוברוב

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

זהו סיימתי עם התמונות

mikej007

New member
בתוכנית מסדרים אותה חבל על הזמן

עם הפן והאיליינר..רק הבגדים של אלנה על הפנים של קתרין ממש סבבה...וגם את קרוליין מלבישים טוב

Ayelet 363

New member
תודה רבה על כל ההשקעה!

נינה פשוט שחקנית טובה- משחקת שתי דמויות באותה הסדרה, באופן כל כך שונה שזה מדהים. את קת'רין קשה לי לאהוב סתם כי קשה לי להתחבר אליה, אבל אני מאוד אוהבת את אלנה.

Wrath Within

New member
כל הכבוד על ההשקעה.../images/Emo11.gif

תמיד יש לי נטייה להשוות בין אלנה לבלה מדמדומים, ואלנה דמות הרבה הרבה יותר טובה, ככה שאני אישית תמיד אעדיף אותה יותר. היא משחקת ממש טוב כמו שכבר נאמר פה, אני רק יכולה לדמיין כמה קשה זה לשחק שתי דמויות שנראות בדיוק אותו הדבר אבל כ"כ שונות אחת מהשנייה באופי, ולדעתי היא עושה עבודה מצויינת.

../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

היא משחקת אותה כל כך טוב שאפילו רק המבט שלה מספיק ואני כבר יודעת אם זאת אלנה או קת'רין

../images/Emo45.gifסחטיין על ההשקעה!

איזה כיף להעביר שעה של המתנה עם מידע מעניין
נינה בתור שחקנית מרשימה מאוד לדעתי... ראיתי אותו פעם באיזה סרט "אל תקרא זאב אדם" (משו מוזר ולא ברור) והדמות שהיא שיקה שם מאוד דומה לאלנה.. ואז הגיעה קתרין והוציאה את כל יכולת המשחק של נינה לבחוץ :) היא משחקת מדהים את קתרין, זה באמת נראה 2 נשים שונות!!
ממש מסקרן אותי לראות את אלנה בדמות פחות נוקשה וצדקנית כל הזמן.

lady blah blah

New member
לחוד, אני לא מתה על אף אחת מהן

אבל בלי אלנה אין סדרה וקת'רין אחת הדמויות העיקריות... חוצמזה שבלי קשר לאוהבת את אלנה או לא, אני ממש רוצה לראות אותה עם דיימון

ותשובה

כמו שכתבו פה לפני, נינה שחקנית נהדרת, היא משחקת 2 דמויות שונות ובאמת יש שוני בניואנסים הקטנים. לגבי הדמויות- אני מתה על קת'רין כבר כתבתי למה בשרשור אחר,בעיקר בגלל שהיא עושה מה שהיא רוצה! אבל גם את אלנה אני אוהבת . במיוחד לאור ההשוואה לבלה הרופסת, התלותית, האובדנית(מי אמר קפיצה מהצוק.....)שכל עולמה מתרכז רק באהובה הדמות של אלנה כ"כ חזקה ,שזה לבד גרם לי לאהוב את הסדרה ולהיפרד בהצלחה מההתמכרות לדמדומים...

למעלה