תתפקדנה לכאן כל המתקנות!

עינב ג ל

New member
../images/Emo262.gif תתפקדנה לכאן כל המתקנות! ../images/Emo262.gif

אתן עסוקות בעניינים שלכן (עבודה, לימודים וכו') ולפתע פתאום מגלות שהלק הסורר התקלף! עפה פינה קטנטנה שפוגמת במראה המסודר והמוקפד! מה עושים??? 1. אני מסירה מייד את הלק. יש לי מסיר לק איתי תמיד בעבודה או בתיק. אני גם שמה מייד לק חדש - לא תתפסו אותי בלי! 2. אני מסירה מייד את הלק. יש לי מסיר לק איתי תמיד בעבודה או בתיק. 3. אני מתקנת. מחזיקה בתיק את הלק שעלי ומתקנת בלי שירגישו.... 4. אני אחליף כשאגיע הביתה. 5. רק פינה עפה? יש עוד זמן עד להסרה...

edenable

New member
4. מחליפה כשמגיעה הביתה

וגם אם זה פינה קטנה שלא בולטת (בלקים בהירים לדוגמא) אני יכולה להתאפק ולהחליף למחרת. אף פעם לא לוקחת איתי לקים בתיק לא משנה לאן אני הולכת. וגם אף פעם לא מסירה לק באמצע היום ונשארת בלי.

../images/Emo26.gif

שילוב של - 3. אני מתקנת. מחזיקה בתיק את הלק שעלי ומתקנת בלי שירגישו.... 4. אני אחליף כשאגיע הביתה.

real muslim

New member
אצלי זה הרבה יותר פשוט../images/Emo3.gif

בגלל שעד התפילה הבאה כמו שסיפרתי כאן פעם, אני צריכה להיות נטולת לק
אז אני לא מגיעה להתקלפויות. אני קמה בבוקר, מתפללת, מורחת לק ויוצאת ללימודים, חוזרת ומסירה

noash5

New member
אז..את מחליפה צבע כל יום או ממשיכה עם אותו לק

מס ימים? סביר להניח שבמקומך הייתי מתעצלת - כל הכבוד לך..!!!!!

real muslim

New member
בדרך כלל אני כבר מחליפה צבע

אלא אם אני ממש מרגישה שלא "מיציתי" את הלק, ואז אני הולכת שוב על אותו דבר ותודה בנות, לפעמים אני כן מוצאת את עצמי כמה ימים בלי לק פשוט כי אין לי כוח למרוח לכמה שעות:-\ אבל אז אני נכנסת קצת לפורום חחחח

b o t t e n

New member
את מוכתרת כיחידה פה שיכולה להצדיק את הסיפריית

לקים של ההיא מהשירשור זיג זג.

real muslim

New member
וואווווווו אמאאאאאאאא!! רק עכשיו ראיתי חחחחחח

אני בחורה שאוהבת אוספים, באמת. סבא שלי אסף בולים- אולי זה תורשתי
אבל זה מוגזם, ואם הייתה לי ספרייה כזו, הפחד היחיד שלי בחיים האלה היה רעידת אדמה^^

Ultra marine

New member
שאלה,

כיוון שאף פעם לא שמעתי על נוהג כזה (ויש כאן בפורום בנות דתיות) מה ההגיון מאחורי זה?

נופ ר

New member
היא לא דתייה יהודיה

לפי הכינוי, מוסלמית... אצלם אסור להיות עם לק בתפילות

Ultra marine

New member
ועדיין אשמח לדעת מה ההסבר ../images/Emo13.gif

וקטע שבאמת לא שמתי לב לכינוי.

b o t t e n

New member
במוסלמים, לפני כל תפילה צריכם לטבול.

כמו שיהודיות אמורות לעשות לפני חתונה, אחרי נידה וכד'. רק שאצלם זה לפני כל תפילה. ובאבילה (נכון לכל שלוש הדתות) אסור שיהיה חייץ בין הגוף למיים. הלק- הוא חייץ, אז היא מורידה. והיא גם סיפרה שהיא מתפללת בוקר וערב. אז היה מתפללת מורחת, עושה את היום, מורידה מתפללת וחוזר חלילה. באופן תיאורטי היא מורחת פעמיים ביום לק, בגלל זה גם אמרתי שהיא מסוגלת להצדיק את הסיפריית לקים של ההיא.. בפועל היא אמרה שיש ימים שאין לה כוח לזה כבר, אבל אז היא נכנסת לפורום. וככה סיכמתי לך את המשתמשת real muslim שהפציעה בפורום.

Ultra marine

New member
תודה!

מנהגי דת זה משהו שמאוד רחוק ממני, וזה לא ממש משנה על איזה דת מדובר. אני בעצמי מבלבלת את חגי ישראל ואני חיה כאן בארץ כל חיי.. אבל זה בסדר, רוב הזמן זה מצחיק אותי, בשאר הזמן אני אדישה לזה לגמרי..

real muslim

New member
חח האמת שבאופן תיאורטי

אני אמורה למרוח לק הרבה יותר פעמים ביום [5 תפילות ביום] העניין שבגלל שבלימודים אין לי אופציה להתפלל, אני מחברת תפילות בימי לימודים. אגב, ביהדות לפני הטבילה במקווה צריך להסיר כל חציצה בגוף [כולל שיניים תותבות למשל], גם בנטילת ידיים שמבצעים אותה בצורה יומיומית יש איסור על חציצה, לכן רוב הדתיות שהכרתי מורחות לק ברגליים
תודה על ההסבר חח

Ultra marine

New member
זהו שמעתי האמת ממישהו הסבר לגבי העניין

עם החציצה בגוף והכניסה למקווה. לגבי נטילת הידיים לא ידעתי. כל הכבוד לך שאת מצליחה למרוח ככה לק כל יום ולהסיר אותו :) אצלי לפעמים זה 4-5 ימים כי פשוט אין לי זמן וכוח להחליף...

noash5

New member
נראה לי ש-4

אין מצב לאציטון/לק בתיק/עבודה. ההסרה תחכה כשאגיע הבייתה ואם זה באמת רק פינה וחזרתי מאוחר אז זה בכלל יחכה למחר!

למעלה