תתפקדנה לכאן כל המתקנות!

b o t t e n

New member
תלוי בסיטואצייה ומה מחכה לי בהמשך...

בעיקרון אני מחליפה כל יומים כי הכל מתקלף על הציפורניים המחוספסות מאוד שלי.

b o t t e n

New member
יפה לך צנונית, הבאת אותה בדחקה../images/Emo6.gif

הציפורניים שלך זה אמיתי או שזירה? והכוונה הייתה, אם יש לי משהו חשוב או ניקיונות.

צונית

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

OMG את לא מבינה כמה צחקתי עכשיו!!!! אני בספריה והתחלתי להישפך בקול רם עם השתנקויות והכל!!!
לא קלטתי בכלל שזה יכול להיקרא כמו שקראת את זה
אמרת ציפורניים מחוספסות אז כתבתי לך דברים שיכולים לעזור לעמידות הלק. ואז כשהגבת פתאום קלטתי שהייתה פה עוד משמעות ופשוט התגלגלתי פה מצחוק חחחחחחחחחחח!!!! תודה
זה היה אחד הצחוקים הבודדים שלי היום...

b o t t e n

New member
יפה לך. ואגב, כל שיטות ההחלקה למינהם לא

עובדות אצלי יותר מידי, בערך לפעם ורבע ואי אפשר יותר מידי באפר כי גם כך הציפורניים שלי דקיקות.

b o t t e n

New member
אם הייתה לי מערכת מסרים והמייל לא היה מתחרפן

לי. המייל ששחלת לי ראיתי רק בבוקר מהנייד, הנורטון והאאוטלוק במחשב החליטו שאת ספאם
עניתי לך באנגלית, כי אין לי עיברית בנייד שלי. וגם השארתי לך הודעת קולית במשיבון בנייד שלך. לפי מה שמופיע לי בחתימה של המייל של החצי.

צונית

New member
אף פעם לא מתקנת ../images/Emo31.gif

ובטח שלא מסתובבת עם לק עליי. יש לי מישהי בעבודה (שיושבת קרוב אליי) שכל יום שהיא מגיעה לעבודה היא מתקנת. אני משתגעת מזה! זה כזה חסר התחשבות כלפי הסביבה. ואני עוד בחורה שחולה על לקים, מה חושבים אנשים אחרים?? אם פינה קטנה עפה זה עוד סבבה. אני לרוב מחליפה אחת לשבוע (סופ"ש) וב95% מהמקרים הלק מחזיק לי בשלמותו את כל השבוע כך שאני לא נתקלת בבעיה הזו לעיתים קרובות. אם התקלפה חתיכה גדולה - אני מורידה באמצע השבוע ולפחות דואגת לשים מחזק אם לא מניקור מלא.

ליאני777

New member
אצלי זה 4.. ../images/Emo6.gif

לפי דעתי לא צריך להתרגש מפינה קטנה שהתקלפה אבל עם זו חתיכה גדולה אז זה טיפה מפריע לי בעין.. אבל אני לא אכנס להיסטריה,אני פשוט יתקן בבית

בד"כ

זה מספר 3. התרגלתי לקחת איתי בתיק את הלק שעלי בדיוק בגלל הפינות המעצבנות האלה, אחרי שפעם אחת התקלפה לי פינה חצי שעה אחרי שיצאתי מהבית וכל היום זה הפריע לי בעין. מעטים המקרים בהם פינה כזו תגרום לי להסיר את הלק. אבל יוצא שככה אני מבינה צריך להחליף לק - כשאני מסתכלת על הציפורניים וקולטת כמה פינות כאלה שהתקלפו ותיקנתי.

sHiR TaDmOr

New member
בד"כ 4 ../images/Emo9.gif

אם זה ממש ממש קריטי אז אני אתחיל לקלף אותו עד שכל הציפורניים שלי יהיו נקיות

angell4

New member
3-4

אם זו פינה קטנה בד"כ אתקן. אם עברו כבר כמה ימים עם אותו הלק, אז זה הזמן להחליף ללק אחר.

Miss Laver

New member
בדר"כ 4

אבל אם מדובר על קילוף קטן במיוחד ולק אהוב שלא בא לי להחליף עדיין, אני אתקן במקום להוריד לגמרי.

לייאןן

New member
אני חושבת ש4

זה תלוי כי לפעמים אם זה פצפון אני פשוט מתקנת קצת או משאירה את זה ככה ופשוט יום אחרכך מחליפה..

lilo4

New member
6! (כן, המצאתי קטגוריה לעצמי) ../images/Emo8.gif

תשובה מס' 6 כוללת את השלבים הבאים: א. בכי מר. ב. אם זו ממש פינה קטנה- לבכות למי שלידי. אם זה קילוף יותר רציני- לבכות ולהטריד את כל העולם
ג. אם במקרה יש לי פצירה בתיק אני אשייף את הציפורן ואקצר אותה קצת. אם לא- אני אחכה לבית ואשייף באותה הזדמנות את כל הציפורניים. ככה הלק נראה "טרי". ואם זה קילוף רציני ושיוף לא יעזור אני פשוט אחכה להגיע הביתה, אסיר ואמרח חדש. אצלי הציפורניים כבר צהובות ומכוערות, שהאופציה של לק מקולף על ציפורניים חשופות משום מה עדיפה

Osnatz1

New member
4 עם טוויסט

אני לפעמים מספיק עצלנית ככה שגם כשאני מגיעה הביתה אני יכולה רק "לתקן" את הקילוף במקום להוריד ולמרוח מחדש. בעבודה בכל מקרה אני לא מורחת לקים כי המשרד של הבוסית בדיוק מולי והחוש ריח שלה מפותח
אם ממש רואים את התיקון אני מורחת מעל את הגרפיטופ של שיק ואז עם הסדקים לא רואים את התיקונים וזה אפילו מרגיש כמו לק חדש לגמרי

רוני325

New member
עונה../images/Emo9.gif

אני שונאת שזה קורה... אם זה קורה מיד לאחר שהלק ששמתי התייבש אז אחליף את הלק באותה האצבע אם זה קרה במהלך יום יומיים אחרי זה אז תלוי או שאחליף את הלק לגמרי בשתי הידיים(כי גם ככה הגיע זמנו..) או שאם אני מתעצלת אחליף אותו בסופ"ש

למעלה