הקניה השבועית שלי, מה שלכם?

edenable

New member
"Gum Drop" (סגול לילך פסטלי)

לא הספקתי לצלם כשהייתי איתו, פעם הבאה העלה סווטצ'ים כמו שצריך

iefrat

New member
../images/Emo230.gifהוא בעצם היחידי שהתלהבתי ממנו

מאוד בסידרה, אך כשראיתי אותו בס.פארם נוכחתי שיש לי דומים בג'ייד ובשיק. אני אוהבת מאוד סגול וורוד על כל גווניהם. (בלקים, בבגדים, באביזרים, בתיקים) מיטל קצת הוציאה את החשק בפוסט שלה ובכל זאת קניתי את הסגול שלה מפינת האימוצים שהיא פתחה. גימיק כזה חייב שיהיה באוסף שלי. ת ת ח ד ש י! ותעדכני?

noash5

New member
ביום השני היה ריח

אם את ממש מחפשת אותו. ביום השלישי לא נשאר לו זכר

רחלי ג

New member
חזרתי מחו"ל שם קניתי לקים של FLORMAR -נהדרים

מחזיקים יפה כמה ימים ומתגלים כקנייה טובה מאוד בהמשך אצטלם ואעלה סוואצ'ים.יש להם גם לקים לטיפול בציפורניים.קניתי את הג'ל והשמן. יש להם גם מוצרי איפור כמו עפרונות(מעולים,קנינו והשתמשנו אני ובתי) ואודמים מעולים. קניתי גם גלוס שאני מרוצה ממנו מאוד. בקיצור,נראה טוב .הצלחה...

iefrat

New member
מראה מגוון אם כי הבקבוק מוזר?

או שרק נדמה לי, מה הכמות בבקבוק? מחירים? איזה כיף לך שחזרת מחו"ל, איך היה מזג האויר? מחכים לס'ווצים

רחלי ג

New member
מיום שישי עד היום-כלים בישולים וכביסות.נראה

מצויין.גם על ענבר הבת שלי שציינה היום שהלק לא נפגע עדיין. אצלם בהקדם. את גם מרוצה מהם?

רחלי ג

New member
שכחתי לציין גם שיעור קדרות היום בו הציפורניים

נפגעות ומשתפשפות.באמת תופעה...

Dmorrigan

New member
הקניה שלי

china glaze - ahoy מקולקציית האביב החדשה anchors away china glaze - ruby pumps הגעתי למסקנה שיש לי יותר מדי לקים בצבעים "לא קונבנציונליים" אז פתאום אני מוצאת את עצמי נמשכת יותר לסגולים/ורודים/אדומים גם זה יעבור.

iefrat

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאני התלהבתי מ AHOY. תעדכני?

האמת שהתרשמתי גם מהסגול הבהיר אך הבולשת מעט הורידה לי את החשק, התאכזבתי כבר ממספיק סגולים בעונה זו. מחכה לעדכון שלך? קיבלת כבר? מרחת?

iefrat

New member
../images/Emo124.gifהוא ראשון בהזמנה, שולחת לך מסר

שמתוכננת לתחילת פברואר שולחת לך מסר לצחוק או לבכו? אני בשוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

Ultra marine

New member
אני שמה אדום כשאני מרגישה מרושעת חחחח

כשאני עם אדום זה בדר"כ מוד "שור זועם" ורובי פמפס היה זה הלק שבחרתי לשים ביום ראשון בערב. התענגתי עליו לגמרי!

angell4

New member
המייבש של wow

שקיבל כאן הרבה מחמאות ובצדק!! ייבש תוך 2 דקות!!

למעלה