הקניה השבועית שלי מה שלכן?

iefrat

New member
../images/Emo262.gif../images/Emo262.gif../images/Emo262.gifהקניה השבועית שלי מה שלכן?

ושוב החבילה הגיע לאיזור השרון ואריק שמר עליה יומם וליל. ושוב מעל קפה ופחמימות לקים ושקלים החליפו ידיים ואחרי קפה ושוקו נוספים הלקים עלו לירושלמיים!!! 1. CHINA GLAZE - AHOY - מקסים 2. COLOR CLUB – WILD AT HEART אחרי יבוש המלא מתגלים הנצנצים, יש עוד בסידרה הזאת... 3. OPI-EXTRAVAGANZE - ללא מילים - סווצ'ים בדרך, בתקוה שיצטלם במלוא הדרו בתמונה לא רואים את הגוון. 4. ZOYA Nail Polish Lacquer 15 ML .5 FL ANCHOR BASE COAT - ינוסה ורשמים ימסרו... ו...ממה בבקבוק רכשתי מיני של קולור קלאב - Too Violet בזכות הפוסט הזה, מיטל איך ויתרת עליו? ספרו במה אתן התחדשתן?

sHiR TaDmOr

New member
גם אני קניתי השבוע ../images/Emo13.gif

מימין לשמאל: Orly - Rio Nights Orly - Won't Chip, שהוא בעצם אמור לשמור על הברק ועל עמידות הלק ל14(!!!!) ימים. אני אנסה אותו ואדווח לכן
Orly - Purple Pleather (מאט) Orly - Retro Red (מאט) Life - מייבש לק. ומאחורה - מסיר הלק של אורלי שהומלץ פה ! מחכה כבר לנסות אותו. :) שבת שלום !!

iefrat

New member
נבחרת מכובדת קנית לך שם

על הסגולים אני תמיד מסתכל כשאני מחפשת לק של אורלי, עדכני. 14 יום - אם מחזיק מעל 4 ימים, כל יום נוסף זה WOW אבל ...לא רואה את עצמי נשארת 14 יום עם לק את חושבת? ומצד שני - לדעת שכל זמן שאת נשארת עם המניקור שלך הוא ישאר מלא ויפה , כבר שווה. המוצר יקר? תתחדשי

sHiR TaDmOr

New member
כן, איזה כיף !../images/Emo9.gif הרבה זמן שלא קניתי.

אני גם לא רואה את עצמי נשארת עם לק 14 יום, זה מתחיל לשעמם אותי כבר אחריי יומיים חחחחח. אבל בתקופה הזאת שהיא מאוד לחוצה מבחינת מבחנים ועבודות, לא תמיד יש לי זמן להוריד ולשים שוב לק, אז אני מקווה שהוא באמת משמר את הלק בצורה טובה. הוא עולה בסביבות 60 ש"ח(אולי יותר אולי פחות אני לא ממש זוכרת.) אבל היה 50%. :) תודה !

PeachGirl

New member
תתחדשי!

קנית צבעים מקסימים! מחכה לשמוע את הדיווח על המבריק

devilz

New member
לא רוצה לבאס אבל

השתמשתי בעבר בוונט צ'יפ... אחד הטופים הפחות טובים שיצא לי לנסות... הסמיך אחרי פחות מחצי בקבוק.. לקח ללק מאה שנה להתייבש.. ולגבי ה14 יום? ל4 לא הגעתי איתו... ברק היה ... אבל גם עם הטופ ההרבה יותר זול של וואו יש...

Ultra marine

New member
תתחדשי!

אני כבר מודיעה לך שאריק לא שומר על שום דבר.. גם לא על הדברים שלו.. -P כל פעם אנחנו מוצאים בו בבית צעצועים שלא ברור איך נעלמו לו.. מסתובב פה כדור בד כחול שהוא קיבל במתנה כשהיה בן שבועיים.. אצלי שני כחולים חדשים - Coat Azure המהולל של אסי שכבר יש עליו פוסט וגם Royal Navy של אורלי (ששילמתי עליו הרבה יותר מידי ללק, אבל איך אני מעיזה לדבר כשיש לי את הפרדוקסל?!) חוץ מזה מתנות מתנות מאפרת! תודה! כבר הסווצ'תי על גלגל לקים את החבר'ה - מהקולקציה החדשה של שיק - 512 sexy emerald טורקיז קרמי 280 Glimmer Onyx שחור עם נצנומים 426 Black Diamond אפור/כסוף עם נצנצים (שממנו הכי פחות התלהבתי) וגם ! 317 מחוסר השם אבל המטריף לגמרי! סוג של סגול עם שימר אדום? קשה ממש לתאר. רשמים בקרוב!

iefrat

New member
תתחדשי והערה קטנה...

אם נוח לי לחשבו שהלקים שי היו מוגנים ושמורים למה לקלקל? ו...317 - אחרי התגובה שלך בפוסט - הייתי מוכרחה להביא איתי שתראי במו ענייך כמה הוא יפה...

edenable

New member
לא קניתי כלום! ../images/Emo189.gif

אבל אני זוממת על לק של OPI מהקולקציה החדשה וגם על בסיס של CND וגם אולי אולי אולי על קראקל אפור של צ'איינה גלייז (עוד לא סגורה על זה)

edenable

New member
../images/Emo268.gif אהבתי את השילוב שלו עם לק ורוד מתחת

בשביל הפרוטוקול: אני עדיין מתלבטת עליו

PeachGirl

New member
האמת היה לי שבוע עם המון קניות

רכשתי שני לקים של ג'ייד 2 של קולור קלאב( אני אנסה להעלות תמונות בהמשך היום) בנוסף ביצעתי הזמנה מטראנס וגם עוד 2 לקים מאיביי....

PeachGirl

New member
איזה כיף

מתה כבר לראות את האופי ומקווה שתאהבי את ווילד אה הארט

למעלה