אפרת זה היה להודעה שלך...
מ מ ס ט י ק New member 12/2/11 #17 ואני... הצטרפתי לרכישה של מיטל ואפרת לשני לקים: 1) China Glaze AHOY - יתאים בעיקר לקיץ לדעתי, אבל ממש יפה! 2) מייבש של קולור קלאב, לא יכולה לתת עליו התרשמות מלאה בינתיים כי רק לפני כמה דקות נמרח.. אספר בהמשך. תתחדשו כולן!
ואני... הצטרפתי לרכישה של מיטל ואפרת לשני לקים: 1) China Glaze AHOY - יתאים בעיקר לקיץ לדעתי, אבל ממש יפה! 2) מייבש של קולור קלאב, לא יכולה לתת עליו התרשמות מלאה בינתיים כי רק לפני כמה דקות נמרח.. אספר בהמשך. תתחדשו כולן!
M marina4o New member 12/2/11 #23 תתחדשו כולן! אני קיבלתי לאחרונה לקים מוקטנים של איסי.כולם הוזמנו באיביי. איזה תענוג להתלבט מכל כך הרבה לקים מה לשים ראשון!
תתחדשו כולן! אני קיבלתי לאחרונה לקים מוקטנים של איסי.כולם הוזמנו באיביי. איזה תענוג להתלבט מכל כך הרבה לקים מה לשים ראשון!
M marina4o New member 13/2/11 #26 תודה! הזמנתי מאיביי ממוכרים שונים. אני חיפשתי את המוכרים הכי זולים והזמנתי. חפשי ESSIE MINI ותעברי על מה שאת רוצה
תודה! הזמנתי מאיביי ממוכרים שונים. אני חיפשתי את המוכרים הכי זולים והזמנתי. חפשי ESSIE MINI ותעברי על מה שאת רוצה