שרשור מקוון

תולי01

New member
../images/Emo262.gif פוסט חדש ב- ../images/Emo43.gif

אני יודעת שאתן, הקוראות הותיקות, כבר ראיתן את הלק הזה ויודעות שהוא אחד האהובים עליי, אבל לטובת אלו שעדיין לא, החלטתי להעלות אותו גם לבלוג כאן כי הוא בהחלט ראוי לזה. היום שמתי אותו, בתקווה שהוא יביא לכאן קרירות כלשהי.....

lilo4

New member
אחלה פוסט ../images/Emo13.gif

פחות אהבתי את הלק עצמו, אבל עם הדוגמא של הורדים הוא נראה מהמם

RUTHIE1

New member
אחלה פוסט, מתאים לי עכשיו במיוחד בשל הפרויקט

שלי (שיקום האצבעות)... איפה המבצע על המורז אם מותר לשאול?

lilo4

New member
אני כ"כ מזדהה ../images/Emo4.gif

כל חורף אצלי זה סיוט מבחינת היובש, ובימים האחרונים בכלל העור ממש מתפוצץ אצלי. הבעיה שלי שאני לא אוהבת את ההרגשה של השמנוניות שרוב הקרמים משאירים, אני חייבת משהו שנספג מהר. בנתיים פיתחתי לעצמי שיטה: יש לי קרם של ניוואה- זה שמגיע באריזת פח כחולה. מדובר בקרם כבד שנספג לאט, לכן אני מורחת כמות נדיבה ממש לפני שאני הולכת לישון. במהלך היום אני משתמשת בקרם ידיים של דאב [יש להם גרסה "רגילה" וגרסא לעור יבש- לא ראיתי יותר מדי הבדל]. הוא נספג מהר, יש לו ריח עדין מאוד ומספיק לי להשתמש בו פעמיים-שלוש ביום, לפעמים אפילו פעם אחת.

edenable

New member
אם העור מתפוצץ מהיובש..

הייתי הולכת על קרם ידיים יעודי לזה (זה גם בטח ממש כואב) המליצו לי לא פעם על הקרם הרב שימושי הזה של ניוואה, אבל עוד לא ניסיתי. אם את אומרת שהוא נספג לאט וכבד - נראה לי מתאים לי בול :) את הקרם ידיים הרגיל שלהם ניסיתי בעבר, אבל ממש לא התלהבתי.

lilo4

New member
זה לא כיף במיוחד...

האמת שזה מתפוצץ רק כשאני ממש מזניחה את זה. כל עוד אני מקפידה על שגרה של ניוואה בלילה לפני השינה וקרם ידיים במשך היום הכל בסדר. הקרם הרב שימושי הזה ממש ממש כבד. גם קשה למרוח אותו, הוא גם נספג מאוד לאט. זה שווה ניסיון, מקסימום תשתמשי בו כמוני רק בלילה.

lilo4

New member
../images/Emo240.gif אצלי- בלוג חדש

לפני כמה ימים תפסתי קריזה, והחלטתי גם לייחד בלוג לתחביב הזה. אני עדיין לא סגורה על העיצוב, וגם לא סגורה על השם [שניהם הוחלפו בערך 10 פעמים ביומיים האחרונים]... הביקורת הראשונה שלי- orly- blue suede המדהים. תגובות כמובן יתקבלו בברכה

Ultra marine

New member
תיקון קטן ../images/Emo140.gif

לא מדובר בלק סוויד אלא מאט. ואגב, מדהים שהוא החזיק לך ככה כ"כ הרבה זמן! היה לי את הלק הזה והעברתי אותו הלאה אבל לא זכור לי שהוא שרד ככה אחרי 4 ימים! מה שכן, כמו שאת אומרת, די מבאס שהוא הופך למבריק אחרי יומיים ככה

lilo4

New member
ככה קוראים לו..

לפחות זה מה שכתוב על האריזה שלי... יומיים וחצי-שלושה הוא היה מושלם, כאילו מרחתי אותו לפני דקה. אחרי שלושה ימים כבר השכבה העליונה נשחקה והוא נהיה דיי סתמי וגם התחיל להתקלף. רק עכשיו חשבתי על זה- בד"כ לקים אחרים שלי אחרי 3-4 ימים פשוט מתחילים להיסדק בכל מיני מקומות, ועם הלק הזה זה לא קרה. מעניין
האמת שבהתחשב בעובדה שממש קל להסיר אותו והוא מתייבש סופר מהר, ממש לא איכפת לי שהוא יחזיק מושלם רק שלושה ימים, להיפך.

lilo4

New member
חשבתי לרגע שאולי טעיתי...

או שאולי הייתה טעות בשם שנמצא על הלק. אבל אם גם את מכירה אותו בשם הזה, נרגעתי

למעלה