שרשור מקוון

mayane21

New member
../images/Emo262.gif../images/Emo41.gif../images/Emo68.gif שרשור מקוון ../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif../images/Emo262.gif

mayane21

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif

שם זה מצויין ותמיד כיף לקרוא
תודה !

lilo4

New member
../images/Emo77.gif 12 בום

זכיתי ב-12 לקים של שיק
כל הפרטים על התחרות בפוסט+ תמונות של הלקים שבחרתי+ ביקורת על אחד מהם.

mayane21

New member
מקסימונת ../images/Emo24.gif

לא מצליחה להגיב לך בבלוג
ולכן אגיד לך כאן.... תתחדשי ותהני!!
אין כמו לקבל המון לקים, משמח ועושה מצב רוח מעולה
גם אני כמוך לגבי לק מס' 119. קניתי בגלל שמאד התלהבתי מהצבע וכשניסיתי אותו לא התחברתי. אז העברתי לסבתא שלי שמאד נהנת ממנו, כך שאני מרוצה
מחכה לפוסטים הבאים
ודא"ג ממש הצחיק אותי לקרוא מצד שמאל "אמהותיי הרוחניות".... איזו מתוקה את !!

lilo4

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

119 היה ממש אכזבה מבחינתי... בהתחלה חשבתי סתם לקשר לבלוגים שאני אוהבת, ואז כשחשבתי על זה עוד קצת, כל הבלוגים ברשימה באמת נתנו לי המון המון השראה
שמחה שאהבת

וואו! תתחדשי! אחלה פרס :)

הייתי משתתפת אבל אני מפחדת שמגירת הלקים שלי תירק עליי את כל הלקים כי כבר צפוף שם
בדיוק מישהי דיברה פה על 41 לפני כמה ימים ואמרה שהיא לא מצליחה למצוא אותו אבל אני רואה שהוא קיים ובועט . אחלה פוסט
[רק למה אי אפשר להגיב?]

lilo4

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

הקטע שאחרי שזכיתי, אמרתי לעצמי "טוב, עכשיו אני אבחר את כל הצבעים שאני רוצה ומרגישה שחסרים לי, ופה יסתיים הסיפור לחודשים הקרובים". איזה הסתיים?! זה רק עשה לי חשק לעוד
את השנייה שאומרת שאי אפשר להגיב, זה מוזר לי... בדקתי עכשיו את ההגדרות של הבלוג, אולי חסמתי שם אפשרות של תגובה- אבל הכל בסדר. יכול להיות שהייתה איזו בעיה נקודתית בישראבלוג או משהו

iefrat

New member
אל תחכי שהיא תירק אנחנו פה בשבילך

נשמח לעזור לך לפנות מקום, מה שאת לא רוצה...תזרקי לכאן!! נכון בנות.

עינב ג ל

New member
וואו...

אם היו נותנים לי לבחור כזו כמות של לקים אני לא יודעת איך הייתי בוחרת - זה לא פשוט העסק הזה... תתחדשי על הלקים! אולי תגלי לנו איזה שמות נתת לאיזה לקים? אגב - אני לחלוטין בעד המיתוג מחדש והחלפת השמות. אני חושבת שזה יכול לעשות לשיק רק טוב. ולעמן האמת - גם לנו - השמות (לדעתי) יפחיתו את הסיכוי לקנות לק שכבר יש לנו ולא זכרנו את המספר...

lilo4

New member
זה באמת לא היה פשוט ../images/Emo8.gif

בעמוד של שיק בפייסבוק יש רשימה של כל השמות שניתנו ללקים עד היום... גם שלי מופיעים שם בין השאר... אני חושבת שהרעיון של השמות בעיקר מקפיץ את שיק דרגה, ונותן הרגשה קצת יותר מקצועית ורצינית. זה בשילוב עם הקולקציות שהם מקפידים להוציא בהתאם לעונות...

תולי01

New member
../images/Emo41.gifהחלק השני במדריך הציפורניים../images/Emo41.gif

מקווה שתהנו ואני אשמח לקרוא שם את התגובות שלכם

lilo4

New member
פוסט מצוין ../images/Emo13.gif

אהבתי מאוד. אפשר לסחוט ממך סודות מקצועיים?
התאהבתי לגמרי בצורה המרובעת שאת עושה. את הציפורניים שלי אני תמיד גוזרת בצורה מעוגלת... מה אני צריכה לעשות כדי להגיע לצורה דומה לשלך?

למעלה