שרשור מקוון

תולי01

New member
תודה לכולכן ../images/Emo24.gif

לילו - ברור שאפשר
אני גם ממש אוהבת את המרובע, זה נראה על הציפורניים שלי הרבה יותר טוב - מה צריך לעשות ? תשייפי עם הפצירה את החלק העליון של הציפורן בקו ישר - כן, ישר לגמרי, בלי רחמים ובלי עיגולי פינות. זה לא ייראה טוב, אבל חכי....אח"כ תסדרי את הצדדים של הציפורניים גם בקו ישר ותנסי ליצור מעין ריבוע (שימי לב בקו ישר ולא אלכסוני, כדי שזה לא יתחיל להיראות כמו מניפה). אחרי שהגעת לזה ואם עשית קווים ישרים, יהיו לך שפיצים משני צידי הציפורן - אותם אני מעגלת קצת כדי שהציפורניים לא יהיו חדות מדי וייתקעו בדברים. תתחילי בעיגול בקטנה ותמשיכי עד שתקבלי את הצורה שאת אוהבת (אני מעגלת ממש טיפה, רק כדי להקהות את השפיצים ומשאירה את הריבוע). לקח לי הרבה פעמים עד שהצלחתי למצוא את הדרך והצורה שאני אוהבת ולא תמיד אני מצליחה לעשות אותה במאה אחוז דיוק, אז זה רק עניין של אימון. מקווה שעזרתי

lilo4

New member
תודה ענקית ../images/Emo13.gif

ינוסה בהקדם
אגב, את משייפת את הציפורניים בצורה כזו כשהן קצרות ואז נותנת להן לגדול, או רק כשהן כבר תפסו קצת אורך?

תולי01

New member
כשהן ממש קצרות זה לא עובד

כשיש קצת אורך אני משייפת ככה ונותנת להן את הצורה ואח"כ ממשיכה לתחזק (הן לא גדלות ככה בדיוק וצריך כל שבוע בערך לסדר את הצורה ). ברגיל, כשיש לי אורך והן כבר די מסודרות, אז אני אוהבת להתחיל ליישר את הצדדים ואז ליישר את הקו העליון ואז לעגל אם צריך ותוך כמה דקות, הציפורניים נראות הרבה יותר טוב. אבל זאת ההזדמנות להגיד - שונאת לשייף ולסדר ציפורניים ! אני כל הזמן מחכה להגיע לחלק של הלקים, הסידור הזה מעצבן

lilo4

New member
זה בסדר, גם אני שונאת לשייף

בגלל זה בתקופה האחרונה אני פשוט מחכה שהן יצמחו לאורך מסוים, מחליטה שזה ארוך לי מדי ופשוט גוזרת אותן לחלוטין, בד"כ משתדלת לגזור כמה שיותר עגול. ואז אני רק משייפת חצי דקה את הציפורניים כדי שיראו נורמלי. פעם הייתי יושבת ומשייפת בניסיון לשמור פחות או יותר על האורך שלהן, היום אין לי כוח לזה. גם ככה יש לי לקים שאני יותר אוהבת על ציפורניים ממש קצרות, והציפורניים שלי צומחות מהר. אז לא איכפת לי לקצר כל פעם

הוא בהחלט מהמם!!!

אבל רציתי להגיב על פוסט שכתבת למטה יותר לגבי ה-rock solid, זה נהיה די להיט בעולם מסתבר, השאלה אם הוא טוב, הייתי בסופר פארם אתמול במרכז ויצמן בת"א ולא ראיתי אותו, איזה סניף קנית?? (כל סניף במרכז - ראשון, חולון, בת-ים, ת"א מתקבל)

ליאני777

New member
קניתי אותם בסניף ראשון..

אני חושבת שזאת הייתה מחירת חיסול שלהם..הם מכרו 3 לקים ב10 שקלים

iefrat

New member
../images/Emo79.gif CHIC Splendor Amethyst 217 סגול ../images/Emo79.gif

תמונות מהמצלמה, יש עוד מה ללמוד ובכל זאת, אשמח לשיפוכם, אנא הגיבו בהמוניכם (נשמע כמו מסע בחירות...)

mayane21

New member
אתמול לא הצלחתי להגיב ../images/Emo10.gif

אנסה שוב היום..... ויש לי מה להגיד

../images/Emo240.gifפוסטים חדשים גם אצלי../images/Emo240.gif

פוסט חדש מהדקות האחרונות על קולקציית הלקים הריחניים של Life מבית סופר פארם ועוד פוסט על הסומק החדש Bella Bamba מבית בנפיט ואגב , את האימאג' של צ'יינה גלייז לקולקציית הקראקלים כבר ראיתן? ולמי שלא
עוד פרטים על הקולקציה בפוסט הזה

למעלה