שרשור לבוש

רק שהפרשי הגובה במשפחה משעשעים ../images/Emo6.gif

ובכלל, כל אחות נראית כאילו היא באה מאמא אחרת.

alina maria

New member
רק אני שמתי לב לקשת שנוצרת

מהספרים, משמאל לראש של גבי? זה ישר הזכיר לי את נייאן קט XDDDDDD ועכשיו אני מדמיינת את הראש של גבי במקום הנייאן קאט, כדאי שאפסיק

Kiyommi

New member
שמלה מאוד יפה, יושבת עליך נהדר :)

אה, והרצפה מאוד מיוחדת P:

אני אמסור לאמא ../images/Emo6.gif ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

הבית שלי נראה כמו גרוזיה. הווילונות והספות... זהב! נוצץ! אבל אמא מרוצה ונלהבת, אז מה אני אומר...?

joyiasista

New member
שמלת השבת של גבי'לה

כל כך חמוד! (גורם לי להתגעגע לבית כנסת אבל אני אשתוק עכשיו) נ.ב אהבתי גם את השמלה הכתומה של אחותך(?) אני אשמח לדעת איפה היא נרכשה. נ.נ.ב איזה משפחה חמודה!

השמלה הכתומה מרנואר! ממש עכשיו היא קנתה

חשבתי לקנות בגד לברית, אבל העדפתי לשמור את זה לאירוע השני. נראה לי אני אגרור את אמא איתי לתל אביב לחנות לוליטה הזאת. אני ממש ממש רוצה כבר!
זאת עם השמלה הלבנה משמאל זאת אחותי (השמלה שלה מפול-אנד-בר), לידה זה אח שלי. האמצעית זאת רני בהריוני, והגבוה עד מאוד זה בעלה
(רק אבא שלי עם הנעלי ספורט התקועות האלו! אפילו אח שלי השקיע!
)

מחטטים בארגזים ישנים, ומוצאים אוצרות! ../images/Emo130.gif

אמא כמובן שמרה את כל הבגדים שלבשנו כשהיינו קטנים, אז בפרץ נוסטלגיה התחלנו לפשפש. אחותי רצתה לקחת דברים שיהיו לה לתינוק בהתחלה. ו... מצאתי את השמלה הזאת, שעברה בין האחיות ושכולן לבשו כשהיו קטנות, והחלטתי לקחת אותה כפרוייקט ולשחזר אותה למידות שלי עכשיו, כי היא ממש מיוחדת. אני עכשיו רק צריכה למצוא תופרת מאיזור ירושלים בשביל הפרוייקט הזה! (אין לי כוח לנדוד כ"כ רחוק... אני תוהה אם יש תופרת טובה במעלה אדומים, העיר שלי, בשביל זה) יש למישהו המלצות לתופר/ת טוב/ה למשימה הזאת? צריך לתאם פגישה אני מניחה לפני, ולבחור בדים בשביל המשימה הזאת. איך עושים את זה?

Blue Emptiness

New member
זה לא צריך להיות יותר מדי מסובך

ז"א, אפילו יש סיכוי שמישהי ממעלה אדומים תוכל לעשות את זה. רק צריך ידע בתפירה + מכונה ולדעת להויצא גזרות (והגזרה של זה לא עד כדי כך מסובכת, לא? ממה שזכור לי לפחות) אבל תצטרכי איזה 2-3 פגישות כדי למדוד אותך ובדים וכאלה. בירושלים מאה אחוז תוכליל מצוא, אבל אני לא יודעת איך

למעלה