שרשור לבוש

innocence

New member
ומהיום לתוכנית 1 נגד 100 ~ספויילרים~

צינזרתי את אחת הבנות שלא רצתה לפרסם, ולצערי אליס לא היתה איתנו בתמונה. אין לי ממש תמונה טובה שלי, וזה קצת מבאס, אבל היה ממש נחמד, וייצגנו את הלוליטה בכבוד:)

וואו!

אני מתה על התוכנית הזו, ספרי עוד פרטים! אחד נגד 100 קוספלרים? או משהו בסגנון? D: אני מתה להשתתף שם... ^ ^ אתן ניראות מהמם! מיהי הבחורה האלמונית?

יפות! ../images/Emo99.gif (האיפור מהמם) ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

גם, אשמח לפרטים ו... בכלל, מי מה מו.

innocence

New member
אני איפרתי את עצמי:)

מלבד האודם שהמאפרת שמה לי (אם כי היה לי אודם באותו הצבע בתיק XD) והמיליון פודרה וסומק שהיא זרקה עלינו, כדי שלא נבריק בטלוויזיה.

innocence

New member
קודם כל תודה לכולן על המחמאות!

וקצת להסברים. פנתה אליי תחקירנית מהתוכנית דרך תפוז (ואח"כ גם בפייסבוק) ושאלה אם אני אהיה מעוניינת, יחד עם 4 בנות נוספות להגיע להשתתף בשעשועון בלוליטה. הבנות בקהילה לגמרי התלהבו, וחמשת הבנות הראשונות שנידבו את הפרטים שלהן ודיברו על התחקירנית זכו להגיע לתוכנית. היה יום עמוס ומטורף, אבל קיבלנו מלא פידבקים חיוביים, ובאופן כללי היה כיף:) אה! וגם אברי גלעד שאל אותנו בתוכנית מה זה לוליטה וכאלו, ויראו אותי חופרת בטללויזיה עוד בערך שבועיים P:

כיף, כיף, כיף. בהחלט ייצגתן את הלוליטה בגאווה

ואני חושבת שאתן ממש ראויות להערכה על זה, כי... כמה שזה יישמע טיפשי, אבל טלוויזיה או לא טלוויזיה - חשיפה טלוויזיונית לאופנה אלטרנטיבית זה אף פעם לא הזיק לאף אחד. במקרה הזה, זה עושה רק טוב. אז אני באמת חושבת שאתן הולכות לגרום לכמה דלתות להיפתח, וזה אדיר ממש!

innocence

New member
המממ..

אליי פנו, אבל מהמתמודדים האחרים שמעתי שהם עוברים מיונים ומבחנים, בטח באתר של התוכנית כתוב על זה משהו.

Aussie Girl

New member
מהממת!

לא משנה כמה פעמים תלבשי את השמלה הזאת את פשוט מעלפת בה!
יש מצב שמתישהו מעלים את הפרק הזה של התוכנית לאינטרנט?

innocence

New member
*^^*

היא השמלה הכי חרושה שלי XDD אני מניחה שהפרק יעלה לאינטרנט מיתשהו בעתיד.. בכל מקרה, זו תהיה התוכנית השנייה של העונה:)

שחור! באילת! רק לחשוב על זה נהיה לי חם ../images/Emo178.gif

השמלה עושה לך צורה כל כך כל כך יפה לגוף
מיפה היא, אם אפשר לשאול? היא גם נראית ממש פרקטית, שהכל יכול להשתלב בה! והרגליים שלך כ"כ דקיקות! אני לא יודעת אם לעשות פרצוף כזה
או כזה

innocence

New member
אבל זה היה בערב!

אין שמש בערב. היא מזארה, קניתי בסוף עונה + הנחת עובד ב144 שקלים:) לגמרי שווה את זה. סופר קלאסית, ומאחורה יש לה רוכסן גלוי כזה בזהב, ואני יכולה ללבוש אותה גם הפוך למראה לגמרי אחר! הכי חשוב שלא תעשי פרצוף עצוב, כי אין בשביל מה:)

למעלה