איזה לק נלבש לשבת?

מ ס ט י ק

New member
OPI from a to z-urich

הייתי ביום רביעי בבוקר של כיף בדיזינגוף סנטר, החלטתי שבגדים לא ממש בא לי לקנות אבל לק כן (אלא מה, כמו כל סיבוב שלי בדיזנגוף אני יוצאת עם לק). קניתי את הלק הזה ב"מסודרות" ואני ממש אוהבת את הצבע, אדום חורפי שנוטה לכיוון הוורוד.

iefrat

New member
יופי של צבע-הולם יום חורף אביבי

איפה זה מסודרות? מה מסדרים שם? כמה זה עולה? ת ת ח ד ש י !

מ ס ט י ק

New member
תודה!

מסודרות זה מכון פדיקור-מניקור שנימצא בדיזינגוף סנטר, מבחוץ לסנטר עצמו (מול רולדין אם אני לא טועה). יש להם שם מבחר גדול של OPI למכירה ובנוסף גם אסי וקולור קלאב. המחירים שלהם כמו בכל מקום: OPI - חמישים ותשעה שקלים. קולור קלאב - 30 ש"ח. נכון שזה לא כמו המחירים שבאינטרנט אבל שרוצים רק אחד-שניים ולא באמת רוצים לחכות לו שבועיים אז זו אופציה טובה. אני אישית מעדיפה לקנות אצלן מאשר אצל נייל סטודיו.

iefrat

New member
../images/Emo268.gifלדעתי זה נורא תלוי

עד כמה יש חשק ללק או להתפנק. אולי כדאי לקנות מהרשת מה שאין להשיג פה ולהוסיף לקניה מה שאת רוצה. ומפעם לפעם לקנות לך בארץ ואפילו במחיר יקר אחד לכיף ולנשמה. עד עכשיו לא הזמנתי מהרשת וקניתי מקסימיום אורלי והשאר גייד שיק וכדומה במבצעים. בזכות מיטל ששיתפה אותי בהזמנות יש לי סוף סוף לקים מיוחדים שאין כאן (זויה צ'יינה) אבל...60 שקלים ללק נראה לי הרבה מידי, למרות שלפעמים כיף לפנק את עצמך. קולור קלאב- גבולי אם שמים על אורלי 25 ש"ח בס.פארם ודאי אפשר לשים 30 על קולור קלאב. אני קניתי קולור קלאב ב 30 ש"ח בדוכן בסינמה סיטי בראשון. הציעו לי שניים בחמישים אבל לא הרגשתי צורך לקנות עוד אחד בחיפזון. בפעם הבאה שאהיה שם אסתכל אם יש להם את ההולגרפי Wild at heart סיקרן אותי!!

מ ס ט י ק

New member
מסכימה איתך לגמרי

אבל לפעמים באמת כיף להתפנק ככה
וכן, אני גם מזמינה מהרשת (אם זה הזמנה ביחד עם מיטל ואפי ואם זה הזמנה לבד מאיביי) אבל כמו שאמרתי לפעמים רוצים להתחדש ולהתפנק. לגבי אורלי וגייד - אני פחות אוהבת אותם, גם את שיק אני לא אוהבת. החברה היחידה שפעם הייתי קונה בסופרפארם היא סאלי הנסון, אבל מאז שגיליתי את אסי הפסקתי לקנות בסופר-פארם לקים ואני קונה בעיקר לקים גמו אסי, אופי, קולור קלאב, זויה וצ'ינה גלייז (מה שמזכיר לי לבדוק אם יש כבר את הקולקציה החדשה של ציינה באיביי)

poynter

New member
../images/Emo113.gif278 - אפור של שיק+ 396 - גליטר של וואו

אני מאוד אוהבת את מה שיצא לי, מה דעתכן?
בתמונה הוא יצא בהיר בגלל הפלאש, אבל הוא כהה וחורפי הרבה יותר. קיבלתי עליו הרבה מחמאות.. אפילו מאחת המוכרות בביוטיקר

poynter

New member
תודה בנות..

ודווקא זה צבע סולידי לטעמי, בלי הגליטר הוא בכלל עדין מאוד מאוד

ענבל30

New member
sally hansen - rockstar pink

שהוא אחד הגליטרים האהובים עלי
- מאוד מנצנץ ומרשים, אבל בעל גוון כללי עדין יחסית. היות והוא מורכב מגליטרים צבעוניים בבסיס שקוף, מרחתי אותו מעל סגול בהיר מנצנץ, כך שהגוון הסגלגל שלו הודגש. זה לק שמושך תשומת לב, ולרוב התגובות הן חיוביות
התמונה - מהבלוג של לקסטרד. http://1.bp.blogspot.com/_sIULS3HalcE/TCZlAC_wLkI/AAAAAAAAAJQ/zIUQXf0ngug/s1600/nails.jpg

edenable

New member
ממש חגיגה לעיניים!

חבל שלא מביאים את כל הצבעים החדשים של Extreme Wear לארץ, אווף איתם! הגליטר לא ממש בשבילי, אבל יש בו משהו מגניב. הוא גם מזכיר לי את אחד הגליטרים שיצאו בקולקציית "בורלסק" של OPI (שכחתי את שמו). בטח יהיה יפה גם על לק סגול כהה

ענבל30

New member
נראה נפלא על סגול כהה ../images/Emo13.gif

ואכן יש בקולקציית הבורלסק לק שמזכיר אותו מאוד. מה שאני אוהבת בו שמצד אחד הוא מאוד גליטרי-מנצנץ, ומצד שני לא צעקני, והגוון הכללי שלו סגלגל - ורדרד, שזה די סולידי.

noash5

New member
שום לק ../images/Emo10.gif

אני "מאווררת" אותן.. לא מפסיקות להתפצל ולהשבר.. =\

Ultra marine

New member
לא יודעת אם לק זה מה שגורם לציפורניים

להתפצל.. אני חושבת שדווקא שכבה של לק יכולה להגן עליהן כי היא "מעבה" אותן. אני חושבת שאת צריכה להתמיד עם מחזק ציפורניים. גם אם את שמה אותו מתחת ללק.

Ultra marine

New member
אז תשתמשי במסיר ללא אצטון

כמו שמומלץ כאן זה של אורלי איפשהו למטה..

noash5

New member
תפוז טיפש../images/Emo46.gif

זה נראה יותר שזה מהאציטון/מסיר לק.. כל פעם לנקות את המחזק ולמרוח שכבה חדשה. המחזק של תפוח - לא מרוצה ממנו. אני משתמשת כרגע במחזק של ברברה וולף אבל עדיין לא עושה את העבודה והן ממשיכות להתפצל. שוקלת לנסות שוב את ניילטק, בעבר השתמשתי ולא הייתי כ"כ מרוצה, אולי שווה לתת לו הזדמנות נוספת.

למעלה