איזה לק נלבש לשבת?

Ultra marine

New member
לא חושבת שיש בעייתיות עם

הסרה והוספה של לק / מחזק. גם אני בחיפוש אחר הבסיס והמחזק (במוצר אחד) המושלם עבורי. קשה לי להחליט אם מצאתי אחד כזה. מה שכן, מצאתי מוצר שהוא מצוין אבל בגלל זה נורא קשה להסיר אותו. לא יודעת אם אני רוצה להמשיך להשתמש בו או לא.. סיקור על הבסיס שאני משתמשת בו אעלה לדעתי מחר בערב מקסימום בשני.

noash5

New member
מחכה לקרוא אותו!

אני משתמשת במסיר לק הורוד של לייף.. אין שינוי =\

Ultra marine

New member
תנסי את אורלי,

באמת שהוא שווה את זה! את יכולה בנתיים לקרוא את הביקורת שלי על ה CND, הוא באמת מוצלח כמחזק ואולי את יכולה לחפש רק מחזק שלהם ולא בסיס שהוא גם מחזק.

חם מהתנור

לק פנדה כמו הנעלי פנדה של החורף! סליחה שאני לא ממש מגיבה אני כול כך רוצה יש לכן לקים כול כך מהממים! מאיפה אתן קונות (שזה לא במרכז יותר צפונה?)

Ultra marine

New member
מטריף!!!

פשוט מעולה!!! אני רוכשת את רוב הלקים מחו"ל. אין ספק שחווית הקניה היא אחרת לגמרי כשהיא מהבית וא"כ אוספים מהדואר

iefrat

New member
ZOYA KELLY

זויה הראשון שלי, כלכך רציתי גליטר נוצץ של זויה ולבסוף התפתיתי - המילה סגול קונה אותי והנה גם קישור לאתר - זה הצבע שרציתי... zoya kelly

Ultra marine

New member
מההודעה לא הבנתי את דעתך עליו...

אני מסוקרנת.. ואני לא חושבתת שהיית מעדיפה את הגליטר של זויה, לפחות לא זה שאנחנו מדברות עליו.. חוץ מזה שיש לך את הצ'רלה.. גם אם הוא לא סגול..

iefrat

New member
שלחתי לך מייל - פעמיים

למה את לא לענות? אכן לא הבעתי דעה כי טרם החלטתי, רק ציינתי איזה לק לבשתי (כבר פשטתי) לשבת ושהוא לא תואם את מה שדמיינתי

edenable

New member
אני מאוהבת במריחה שלו

כמו חמאה הצבע לא תואם את הציפיות שלי גם ולמרות זאת אני חושבת שהוא הורס!

lulilol2

New member
גם השבוע פרנץ' לבן!

אני כנראה במצב רוח טבעי ועדין

Ultra marine

New member
מתה להחליף לק! אבל יקרה רק מחר

עוד לא יודעת בדיוק לאיזה לק אני רוצה להחליף, אבל ככל הנראה יהיה אחד משני לקים חדשים של רבלון שקניתי. כן, אילו עם הריח

למעלה