שרשור לקראת ערב+
ערב שבת

noaxxx

New member
שבת שלום

ומעתיקה מלמטה... אתי סיפרה עכשיו שהיא היתה עם קרן אצל איריס‬. מעניין אם היא אמרה שם את כל מה שהיא תכננה, או שהיא השתפנה. לפי מה שהיא מספרת לחדשות, זו היתה שיחת הבהרה והן יישרו קו, והיא (אתי) 'נמצאת במקום אחר עכשיו...'

talibatata

New member
שבת שלום. אתי מבינה שהותיקות כבר לא

סופרות אותה אז היא מלקקת לחדשות. מגעילה.

noaxxx

New member
מגעילה..... אבל צודקת לגבי קרן. ואם לא היא,

אז אין אף אחת שתחשוף מי זו קרן באמת. אני לא מבינה את ההתנהגות של החדשות בעיניין הזה.

sunflower11

New member
../images/Emo41.gif אתי הבינה את מה שאנחנו טוענים מתחילת

המשחק. שהמשחק מכור לקרן. אתי אמרה לחן, ונינה, ודנה: "אני חותמת לכן שקרן מנצחת, (ולחשה להן) 24/7 חולים עליה".

שלום172

New member
לנעה צודקת?אתי? האומנם..?

לעניות דעתי אתי שקרנית פתולוגית בכל רגע ממציאה את השקרים שלה מחדש לשמוע, לראות, ולא להאמין עד כמה האישה הזו פתטית רק לרחם עליה ומי שנוטה כאן להאמין לסיפוריה על קרן אין לי אלה לומר חבל. הגיע הזמן שאכן יראו את קרן האמיתית כי היא כזו בעיניי לאורך כל התוכנית, רגישה, חכמה, זורמת, כיפית ללא ספק היא זו שמאפשרת לתוכנית להיות שווה צפייה בלעדיה אני לפחות לא רואה את עצמי מבזבז ולו דקה מזמני עליה

noaxxx

New member
אכן, ואני אנסה להסביר..

קודם כל, אני לא צריכה להאמין לסיפורים של אתי על קרן, או כל אחת אחרת לצורך העניין. אני רואה את השידור 24 מספיק שעות, כדי להבין מה קורה שם ולהגיע למסקנות בעצמי. אתי היא הבן אדם הכי צבוע שיש, אבל היא כן צודקת לגבי קרן. אתי וקרן היו החברות הכי טובות, עד שבעקבות החרם על ליז, בין היתר, הן היו מועמדות להדחה וקרן החליטה שאתי לא טובה לה יותר והתרחקה ממנה, גם בעידודו של איתן כמובן. אז קרן נתקפה בפחד פתאומי מאתי (כפי שראינו בפגישה שלה אצל איריס באותו פרק), שהיה למעשה פחד מכך שאתי תחשוף את כל מה שהיא יודעת עליה, הרי אתי ראתה מקרוב את כל הערמומיות והתחמנות של קרן. ועדיין באותה תקופה של ההתרחקות של קרן ממנה, אתי לא אמרה עליה מילה רעה, עד שהכל התפוצץ ביניהן. זה שקרן מאכילה את כולם שאתי לכלכה עליה בזמן שהן היו חברות, זה פשוט שקר.

נכון מאוד בלי קרן התוכנית לא שווה

הרבה פה בפורום שונאים את קרן חבל כי זו שינאת חינם

adiyon2

New member
די בסוף קרן הסכימה

אחרי הנאום שנאמה שבשום אופן לא תעשה פגישה עם איריס ואתי וסיפרה ששלחה סמסה להפקה, בסוף נשברה. וואו איזה נחרצת קרן, איך היא עומדת מאחורי המילה שלה. יפה

noaxxx

New member
מקודם אתי סיפרה ליוני שהיא הרגישה בשיחה ש..

היה בא לה להקיא מרוב שהיא הרגישה גועל ושהיא ביקשה לצאת החוצה באמצע הפגישה, לפני שהיא מקבלת 'התקף'.. אני לא יודעת אם היא באמת יצאה. לא כ"כ דומה למה שהיא סיפרה לבנות החדשות.. מעניין מה באמת הלך שם, יכול להיות שעם התחושות שהיא תארה ליוני היא גם יישרה קו עם קרן? לא הגיוני, למרות שאצל אתי כנראה שיכול להיות שכן. או, שהיא בכלל שקרה, או לבנות החדשות, או ליוני. אי אפשר לדעת אצלה...

easternstar

New member
../images/Emo265.gifשבת שלום לכולם. לכבוד שבת../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

אחד השירים האהובים עלי

../images/Emo265.gifחן שוקלת לפרוש?!

היא אמרה שהיא הולכת לדבר עם איתן כי רוצה לשמוע עוד חוות דעת הבנות , חברותיה החדשות, אמרו לה שתשקול ואתי שאלה אותה מה את רוצה לפרוש? חן ענתה אני אספר לך אחר כך

KEEK

Member
זהו. סופית נהרס הסיכוי ל ../images/Emo59.gif

ההפקה הזמינה בדחיפות את איריס שתרגיע את אתי שחלילה לא תצא על חביבת ההפקה ותראה לכל הדיירים מי זאת קרן האמיתית ומה יוצא ממנה בזמן שהם הולכים לישון

לונדרון

New member
בהחלט נראה שהכוונה היתה למנוע פיצוץ

של מי בדיוק, לא ברור. אצלי התקבל רושם שקרן יזמה את ההזמנה של אתי לשיחה שלה עם איריס...

למעלה