שרשור לקראת ערב+
ערב שבת

שן22

New member
אני בכלל לא בטוחה שגב יתמיד "בקשר" עם קרן עד

גמר התוכנית קרן היא לא דניאל ועל זה איתן יעיד ויכול להיות שקרן "תחנוק" אותו בגלל שהיא דורשת תשומת לב כל הזמן, גם עם הקהל יציל את חן ביום ראשון יכול להיות שגב יעשה עם עצמו עוד סיבוב, וגם ההפקה לא אמרה את המילה האחרונה .... חייב שיהיה אקשן וזה לא סוף סיפור עם חן

שלום172

New member
לשן22 קרן מרוב שהיא נותנת ספייס ולא נילחמת

היא לעיתים מפסידה ומוכנה לזה עם כל הכאב הכרוך בכך היא האחרונה שמתקרצצת היא מאפשרת לבן הזוג את כל המרחב לו הוא זקוק ובתנאי הוילה כשהכל ניתז בפנים היא מעדיפה לבכות את עצמה לדעת מאשר להתנהל כמו חן למשל

טלומרז

New member
הסיפור אבוד. גב יבחר בקרן../images/Emo10.gif

ולו משיקול אסטרטגי מוטעה, ואפילו "עזרה" מבחוץ ע"י מסר לדעתי שהועבר דרך דניאל (חברו הטוב) בזמן המפגש איתו. מי שרוצה פירוט יקבל ממני בפרטי.

goodpink

New member
איזה מסר העביר חברו של גב?

אם מי כדאי לו אסטרטגית לרוץ למיליון ?

goodpink

New member
טלומרז תודה.WOW אם נכון...שמחה שהפייבוריטים

שלי לא היו כאלה בכלל גם אם הלכו הביתה הלכו עם ראש מורם ועם האמת שלהם ובלי למכור את עצמם. שיערתי שדניאל יעביר לו בכל מקרה מסר ויגיד לו אסטרטגית במי לבחור. אישית זוכרת שראיתי את הכתבה של גיא פינס על החברות בינהם לא יודעת היה משהו .... אבל סביר להניח שינחה אותו עם מי עדיף לא לרוץ למיליון למרות שחושבת שבסופו של דבר לרוב האמיתיות זוכה והעובדה שגב בוחר לרוץ למיליון עם מישהו רעה מניפולטיבית שקרנית יגרום לו לאבד את המיליון כי הוא בחר ללכת אסטרטגית ולא עם האמת שלו

טלומרז

New member
ההפקה עוזרת לקרן לא מעט

בזמן האחרון כל הפוקוס עליה ופחות מראים את הרוע והתככנות. יוצרים פה דמות טראגית כדי שהצופים יפתחו אמפטיה כלפיה. זה פשוט דוחה, ואני מקווה שדניאל ואיתן יזכו, כי באמת מגיע להם, ואם אורטל תנצח במקום, זה גם בסדר מבחינתי. רק לא הרעה ואיש הברזל שטעה בסוג התוכנית. אני ממש בניתי על גב שיציל את התוכנית, אבל זה רק נהיה הרבה יותר מגעיל.

goodpink

New member
יש לי הסתייגויות הן מדניאל ואיתן והן מאורטל

אבל הם מבחינת הרע במיעוטו. לא אוהבת שרוע מנצח כך שעדיף שהרע במיעוטו מבחינתי כרגע זה יכול להיות דניאל ואיתן אורטל או חן ואולי ונינה למרות שדי ירד לי ממנה. לא משנה מה ההפקה והעריכה מנסים לבנות יש משהו אחד בקרן שהם שידרו שנראה אמיתי ונתן לה אמפטיה כל הדברים מעבר לדעתי לא ממש עוזרים יותר מידי למרות שלא מראים את פרצופה האמיתי של הרוע שיוצא ממנה שהיא שוכחת לעטות את המסכה. היא גם לא הכי יפה ואין לה פרצוף מעורר אמפטיה כך שעם כל העריכה לטובתה זה עדין בערבון מוגבל ושמחה לפחות על זה. אם הם ימשיכו להראות את קרן אומרת לגב שהוא נכנס לגב TIME באוטו טון מעצבן ....גב לאן נעלמת...גב דבר איתי...גם על מה אתה חושב...גב ...גב... זה כל כך מעצבן ויותר ויותר יראו בלי שההפקה תתכוון כמה קרן NEEDY ומתישה...הם חושבים שהם מראים את התקרבות וקשר בין גב וקרן אבל בבד בבד מראים גם איך גב מתנהג ...וחוסר התאמה...

pink panther7

New member
אפשר לראות שאבא של גב

תומך בקרן, אולי הוא העביר לו חפשו בפייסבוק eshel peshti

לונדרון

New member
../images/Emo140.gifתודה על ההפנייה PP נחמד הייה לגלות

שהאב למד אסטרטגיה באונ' חיפה

easternstar

New member
אני לא רוצה לפתוח פייסבוק. אתם יכולים לכתוב

אם האב פעיל מאוד בהמלצה לקרן ומה הנימוקים שהאב מעלה? גב סיפר שיש לו יחסים מאוד מורכבים עם האב. ההורים התגרשו כשגב היה ילד קטן וכעת הקשר שלו אליו עמוק מאוד.

adiyon2

New member
גם אני רוצה לדעת. תשלחי לי מסר בפרטי

תודה ושבת שלום

למעלה