שרשור לקראת ערב+
ערב שבת

נעמה8080

New member
חשוד מאד!

ברגע שאיתן סגר את הסיפור עם קרן ובחר בדניאל הביאו לקרן את גב וכולנו ראינו שהוא ממש לא רוצה אותה אך בכל זאת "בחר" בה, מעניין למה?! ההפקה כיוונה פה?! אם קרן תזכה זה יהיה כל כך ברור שהכל מכור מראש! הקהל שונא את קרן! היא רעה שאין דברים כאלה, אפילו לחברות הטובות שלה היא רעה! בדרך כלל מאד קשה למצוא בן זוג שרוצים, אז מה הסיכוי שזה קרה לקרן 2 מתוך 2?! רואים שהכל משחק אצלה וגם אצל גב, הם רוצים כסף כסף!!!!!! והיא רוצה גם את הרגשת הניצחון ולהרגיש מלכת הכיתה. מרשעת תמיד נשארת מרשעת!

easternstar

New member
אני בכל מקרה אסמס גם בגמר את ה20 ש"ח הקבועים

אם כולנו נפסיק לסמס באמת יזכו מי שאנחנו לא רוצים. אם 5 יעלו לגמר כמו באח הגדול 2 זוגות ו3 בנות בודדות ואם גם אתי בגמר ונניח שהקבועים שלה מכפילים את ההצבעות. לפי אגוז יש הגבוה ביותר הוא 16000 סמסים. לאתי תמיד יש 8000 סמסים. אם אנחנו מורידים את הסמסים שלנו והם מכפילים ומשלשים ב 24000 ש"ח אפשר לקחת מיליון. כדאי לאתי לגרום לנו לא לסמס.

niva99

New member
ובנוסף

למרות שקרן שרתה בקצין העיר חיפה - קרוב לבית, היא לא סיימה את השירות אלא חתכה באמצע... מעניין למה...ומשם גם בא המשבר שלה עם ההורים שלה. גם כשאבא שלה היה חולה היא העדיפה להתרכז ביחסיה עם החבר שלה [ לפי עדותה]. הבחורה אגואיסטית ואגוצנטרית עד לשורשי שערותיה חוץ מרוע לב ותככנות לשמה- לא מגיע לה המיליון.

דעתי על דניאל

היא חמודה ואנרגטית ויש לה פנים נאות... ומכולם אולי הכי מגיע לה לזכות... אבל היא לא סקסית בכלל, יש לה צחוק מפחיד, והיא מאד וולגרית בהתנהגות, בדיבור וגם בהליכה הגמלונית.... מעניין שאיתן נמשך אליה.... אבל אני מעדיף נשים יותר עדינות במראה ובהתנהגות...

noaxxx

New member
אתי אומרת לונינה שהן לא היו צריכות לתת לאורטל

את הביקור. שעדיף היה לתת אותו לליהי. ונינה עונה לה שהיא אומרת את זה עכשיו, אחרי שרבה איתה, ושהיא שוכחת שאורטל זכתה בשיחת טלפון וויתרה עליה בשבילה. אתי: "ואני מודה לה על זה.." ונינה: "אז היתה לנו הזדמנות להחזיר/להודות לה על זה." אתי: "כל הכבוד לכן.."

goodpink

New member
ונינה חחחחחחחחחחחחח נראה שאיתן מעוניין בונינה

לפחות נמשך אליה פיזית חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ונינה איך היא סיפרה מה איתן עשה היתה מצחיקה יכול להיות שאיתן מתייחס אליה ככה כי כועס קצת מפריע לו שהיא מעוניינת בגב ולא בו האגו נפגע קצת כי הוא כן נמשך לונינה

חני156

New member
../images/Emo243.gif עוד מפניני אבא של גב ../images/Emo46.gif

. Dafna Kalman Vilensky שאלה יהיו הצרות שלו בחיים
אתמול בשעה 11:16‏.Shlomi Ace במי הוא בחר? אתמול בשעה 11:16‏.Dafna Kalman Vilensky בקרן! כמו שצריך!! אתמול בשעה 11:17‏.Shlomi Ace מה קרה נבהל מאמא שלה? אתמול בשעה 11:18‏.Dafna Kalman Vilensky חחחח אתמול בשעה 11:19‏.Eshel Pesti ראיתי רק קטע מהשיחה......... יש ממה להבהל.................חחחחחח אתמול בשעה 11:23‏.Eshel Pesti נוגי............ מה נהיה??? הפסקת לעשן?????? אתמול בשעה 11:24‏.Shlomi Ace לא ראיתי....אבל לא נראה לי הנכונה....היא מחפשת להישאר בבית...וגם המליון מאוד קורץ לה אתמול בשעה 11:24‏.Eshel Pesti נו זה מצוין.............. איתה לגב יש סכוי לקחת את המליון...............אם הוא יחד איתה מתמודד מול איתן ודניאל .. לפי דעתי הם לוקחים....... אתמול בשעה 11:25‏.Shlomi Ace איתן לא יקבל את הכסף....לא אוהבים את הצנון הזה...גב הכניס אקשן לוילה אתמול בשעה 11:26‏ · אדם אחדטוען....Miri Kashi חייבים לעודד וללמד את הדור הבא ליותר ערכים...רוב הצעירות של היום "מוכרות "עצמן בזול... אתמול בשעה 11:29‏ · אדם אחדטוען....Sima Hagoli קרן מהממת וגם גב הם יכולים להיות זוג מדהים והמיליון רק יעזור... שיהיה בהצלחה וקרן היא מספר 1. אתמול בשעה 11:31‏ · אדם אחדEshel Pesti‏ אוהב את זה..Yaeli Marom בו נגיד דוגרי, הבנות הותיקות הם יותר. פשוט יותר -הביאו 4 חדשות שלא מהוות שום תחרות. לותיקות. אני אפילו מרחמת קצת על גב שצריך לבחור מתוך הקולקציה הזאת. אתמול בשעה 11:35‏.Eshel Pesti יעלי.. מסכים איתך........ ולכן אם גב יגיע לגמר עם קרן.... ועד אחת או שתיים מהחדשות הוא לוקח עם קרן את כל הקופה...... אני מקווה ןמאמין שגם מפנים הוא רואה את זה כך..........

ליהי114

New member
../images/Emo243.gifהדברים של אבא של גב שאלוהים יעזור.|עצור

איך בנאדם מרשה לעצמו לפרסם בלוח פתוח כזה גועל? קוראת ולא מאמינה.הכל ציני,מתוכנן,אסטרגיה לשמה.יש שמה ממש אמירות רעות כלפי משתתפים אחרים .חן לדוגמא היא דוגמית של אתי עפ"י האבא בתוספת מלא חחחחחחחחחחחחחחחח.איזה תת-רמה. מבחינתי זה מסתדר מצוין עם מה שאני רואה מגב בשבועיים האחרונים.לא מאמינה למילה שיוצאת לבחור הזה מהפה.לא סתם מוצא חיבור עם קרן.

noaxxx

New member
מעניין שדווקא אורן, מכל הבנים,

חושד במניעים של קרן בקפיצה המהירה שלה מגבר לגבר. הוא אומר שזה מוריד לו ממנה הוא מתכנן לדבר איתה על זה. אני מקווה ושהוא יגלה עירנות ושהיא לא תצליח למרוח אותו...

noaxxx

New member
*הוא מתכנן = והוא מתכנן .. וגם *ושהוא=שהוא../images/Emo9.gif

noaxxx

New member
../images/Emo6.gif דווקא לקטע שכתבת על אתי לא שמתי לב,

אני עם חצי אוזן...

andy181

New member
מה זה משנה מה אורן חושב אם דוחפים לנו

אותה כל פרק ומציגים אותה באור חיובי..

לונדרון

New member
אורן אמר לאיתן שהוא קצת כועס על קרן

בגלל המעבר החד שלה לגב, ולכן הוא התרחק ממנה לאחרונה והוא רוצה לפתוח את העניין מולה. איתן עודד אותו לעשות זאת. הם גם דיברו על אתי ועל הבנות החדשות, שאינן מבינות שאתי היא פלסטיק (את זה איתן אמר), ואורן אוסיף שהיא טיפוס, יש לה אובססיביות לאהבות (בהרעפת מחמאות), ועדיף לאהוב ואתה מרחוק.

goodpink

New member
מילים מילים מילים...הם יכלו להעיף את אתי אבל

העדיפו לתת והצביע לבנות שלא הגיע להם ללכת לפניה. אורן היה פחדן ופחדן ו CLUELESS בנוגע להרבה דברים לא מקבלת את זה שאורטל אומרת שהיא לא נמשכת אליו והוא אומר שרוצה לחתוך ואז הם מדברים ונוגעים והיא קונה אותו בחזרה...שהוא אומר שהם היו הכי קרובים מאי פעם והוא באמת חושב שהמשיכה הדדית וכו' איתן אותו הדבר הוא אהב את אתי עד אשר היתה מועמדת להדחה ואז שינה את דעתו יכל להעיף אותה ולא עשה נתן לבנות אחרות ללכת ולא העיף את אתי הם היו צריכים לעצור את אתי כבר בהתחלה שאמרה ועשתה דברים שלא מתקבלים בכל מקום חברתי אחר אם היו גברים היו עושים את זה אבל הם לא עשו את זה

easternstar

New member
אל תשכחי שבהדחה האחרונה גב בחר באתי ולא איתן

איתן בחר בליהיא בשביל בן. גב בחר באתי כי יוני אמר לשניהם שאתי חשובה לו. כמו שבן מגן על ליהיא יוני מגן על אתי. שמעתי אותו מדבר כשגב ואיתן היו בחצר הבנים.

למעלה