אם אתם זוכרים בתחילת התוכנית כשכולנו היינו מאוהבים בענבר הוא ציין כמה פעמים שהוא לא מתחבר אליה ומילים שיוצאות לה מהפה ושהוא לא ממש אוהב את הדיבור שלה. וכולם חשבו שהוא סתמי,שהיא לא כוסית אז הוא לא רואה בה את המעבר שאנחנו 'ראינו''. והוא גם קלע על אתי ,עוד לפני שכולם הבחינו שהיא שקרנית איתן קלט את זה כבר בשבוע הראשון. וגם לגבי לירון.
עמדה להדחה בהצבעת הקהל. גם שהיאהועמדה ע"י דיירי הבית הקהל החזיר אותה. היא נותנת עובדות לגבי ההדחה - היא עלולה להיות בחוץ בגלל מערכות היחסים של שאר הבנות, היחידה שהיא יכולה להשאר אם תועמד מולה זאת ענבר. אתי משוכנעת תמיד שבגלל העובדה שאורטל גרה בעיר של מתחם הוילה כל תושבי העיר בת-ים מתגייסים עבורה, היא טענה זאת מספר פעמים.
להדחה ע,י הקהל היא לא תודח ע"י הבנים, כנ,ל קרן וגם ליהיא כרגע. כרגע מבחינתם אורטל היא קול הוטו של הקהל, אין אופציה אפילו לשקול להדיח אותה, לפעמים הם גם מנסים להתלכלך עליה בגלל העובדה.
של ליהיא שיכריזו שהיא מועמדת מול קרן ודניאל. הייתי רוצה גם לראות את היחס של הבנים לקרן דניאל לאחר שיבינו שהם לא חזקות כ"כ למרות שהם בקשר עם רווקי הוילה. בעיקר הייתי רוצה לראות את פניה של קרן שלמרות שרצה מגבר לגבר בכדי לזכות (וקרן עושה זאת בשביל לזכות ולא רק בכדי להשאר) היא עדיין דחויה ע"י הקהל. אני מאמינה שאתי או ענבר יהיו בהדחה בנוסף לליהיא והבחורה השלישית לא חשובה כי בכל מקרה ליהיא תשאר במצב כזה.
ענבר משום מה אהובה על ההפקה ואפילו אתמול דנה אמרה שההפקה מתה עליה ולגבי אתי אין שום סיכוי שיוותרו עליה כי היא עושה להם מלא עניינים והם ממש התחחנו שהיא תכנס לתכנית
לא הועלה כאופציה מהעובדה הפשוטה שהם לא מעריכים שהיא תועמד להדחה. יוני גם הביע ספק שענבר בכלל תועמד עקב התמיכה של הקהל בה וזה שלא הגיעה למועמדות להדחה. הם יודעים שזה בין ליהיא לאתי, בתקוה שענבר תהיה מועמדת ויוכלו להדיח אותה. אם אורטל לא תהיה חסינה אני מאמינה שזה ירעיד את הבית.
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gifשבת שלום לונדרון= כנסי ותני דעה לג
לגבי מה שאני חושבת על קרן אני בכוונה אדגיש זאת היא עזרה משך שלושה שבעות- לבן לגבי להי שהם יהיו ביחד. וכמובן על זה גם מקבלת עידוד אצל הבנים. ונכון גם עשתה כמה צעדים כדי להרחיק את ליהי מהקטע של גב. כי ליהי כן רצתה את גב. שלא יעבדו... עלינו כאן ולא שם חד משמעי. אמרה לקרן שהוא מושך אותה מאוד. וגם לאתי. על הריגושים שלה אליו. מהפך כי הבינה שהיא קופיקו כובן. ואין לה אוציה אחרת כדי להיות שם. ועל קרן. לי נראה שהיא תעוף וליהי נשארת. וזה הכי הזוי. כי כאשר אתה נלחם למען. אתה לא חושב גם על הצעדים הבאים - שלך. כוונתי בסיטואציה הזו. של תחרות. גב לא דלוק על קרן בפרוש. הכול בגלל אותו דייט שלה עם איתן. קצת קשה לו עם זה. . ויש מצב משהו עם החדשות. או מהפך לאורטל. כך אני רואה את הדברים. קרן בחוץ. וליהי נשארת בזכות בן. את העבודה הגדולה עשתה קרן. צחוק הגורל.? מקווה שאני טועה.? מחר אני אהיה כאן.