שרשור ערב שישי
26/8

goodpink

New member
היום שהוא נישק את גבה בבריכה עדין פרצוף הגועל

היה על פרצופה. בחורה מגעילה שמוכרת את עצמה כדי להישאר במשחק הכל כדי להיות מפורסמת כמה נמוך ופאתאטי היא יכולה להיות

didush100

New member
לא נכון היה לה כיף איתו והיא נראית בעננים

למה סתם להגיד?

sunflower11

New member
גם קרן אותו דבר. בשיחה הראשונה עם גב הוא אמר

לה שהם יכולים להתאהב תוך יומיים והיא חייכה חיוך מבסוט (של אני הולכת להישאר במשחק). והיא כל הזמן באה אליו לחדר ונשכבת במיטה. כמו שלא היתה לה בעיה לשכב עם איתן בשביל ליצור איזה סיכוי איתו, לא תהיה לה בעיה ליצור אנטימיות אפילו מזוייפת עם גב - הכול למען המליון.

sunflower11

New member
ולא מזמן בן בא אליה לחדר, היא היתה עם הגב

אליו והוא חיבק אותה והיא חייכה חיוך של חח.. איזה טמבל חי בסרט שאני אתן לו לגעת בי, ואמרה לו: "אני מאוד עייפה".

didush100

New member
לא נכון

חמה סתם להגיד? אני לא מבינה את זה היא חיבקה אותו והחליפה בגדים אז המצלמה זזה.

היא אמרה לענבר שהיא מרגישה שלמה עם היחסים שלה

עם בן, וכאשר הם היו בבריכה היא הרגישה שרק היא והוא לבד בבריכה. הרוויחה עוד שבוע כדי לא להיות מודחת.

KEEK

Member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מה היינו עושים בלעדיך עדי?!

didush100

New member
הי מיצוש

זה בגלל שאנשים מקובעים ומסרבים להודות בטעות זה כמו עם קרן לא משנה מה היא תעשה לא ייתנו לה צ'אנס

adiyon2

New member
מה קרן עושה טוב שנשנה את דעתנו

חוץ מלרכל, להיות צבועה, לחרטט ולשקר מה היא עושה?

KEEK

Member
ליהי מגעילה אותי ברמה שאני לא מסוגל

אפילו לראות אותה לשניה על המסך. מכרה את עצמה בשביל עוד כמה ימים בתוכנית ראליטי, שהיא יודעת שאין לה שום סיכוי לזכות. בחורה כל כך זולה

דקל69

New member
מגעיל אף יותר שהיא לא שואפת או רוצה לנצח, היא

רק רוצה להשאר עד שתועמד מול הבנות שנבחרו ע"י הבנים ואז ללכת בתחושת נצחון. בכל פעם שאני רואה אותה עם בן אני מרגישה (אפילו דרך המסך9 את הרתיעה הפיסית שלה ממגעו ונישוקיו, שפת הגוף שלה משדרת זאת והרתיעה שלה אוטומטית ולא רצונית. מעבר לחוסר המשיכה הפיסית גם השיחות שלהן שטחיות, לא חופפות ונסבות בעיקר סביב ענייני הבית ההדחות. השיחה האישית אודותם נסבה סביב 3 דברים: אש, רציונלי ורגש. ליהיא תארה את ההשלמה עם בן במילים האלה: "בהתחלה הוא לא כ"כ התרצה והתחיל לחפור, הבהרתי לו שאני לא מעוניינת לשמוע חפירות ואני רוצה שיחליט, אח"כ נישקתי אותו ו.... (השידור נקטע)... מבחינת ליהיא= השארות עוד שבוע בוילה, מעבר לכך לא מעניין אותה שום דבר שקשור בבן. היא אפילו לא דיברה איתו ודסקסה איתו בביקור של אחיו. כל השיחה נסבה סביב שהיא הבינה שהיא רוצה אותו ושהוא חייב לקבל אותה בחזרה.

SHELGIA21

New member
לכבוד שבת ולאור דעתכם על ליהי ובן אני מחזירה

תמונה שלהם ששמתי לפני זמן מה וכעת היא שוב רלוונטית למי שפיספס, אז זו דעתי על הזוגיות שלהם
שבת שלום לפורום

sunflower11

New member
נכון. לגמרי רואים שהיא לא באמת רוצה אותו, אני

מחכה/מקווה שבן יבין את זה לפני ההדחה ושידיחו אותה.

didush100

New member
ליהיא לא שחקנית! אני מאמינה לה לגמרי

זה נראה שהיא ממש רותה את בן ושממש טוב לה. הלוואי שתישאר

דקל69

New member
אל תדאגי, ליהיא תשאר גם השבוע וכנראה עוד

מספר שבועות. השימוש הזול בגופה הבטיח לה את זה כנראה בוודאות. אפילו שהיא מדברת על ההשלמה שלה לגביו (ממתי שרוצים מישהו משלימים עם הגזירה?) היא משדרת מסכנות, שכנוע עצמי ויובש מוחלט בניגוד לדברים שהיא תמיד מעבירה שהיא מחפשת אש. לפני שעה וחצי המצלמה התמקדה בהם מתנשקים וזה שידר - יאללא, תפסיק כבר, בנוסף לזה שהיא היטתה את גופה אחורה וכל רגע משכה את פניה אחורה בכדי שיגמר. הנישקות שלה אליו יבשות לגמרי ובעיקר נועדות לרצות ולשכנע. אבל תאמיני במה שאת רוצה

למעלה