../images/Emo175.gifאם ריטה שתתה מזה - אני רוצה
זה מה שמירי אמרה שראתה שהבקבוק ממנו רצתה לשתות כבר חצי ריק, אז בקהל צרחו לה שזה מההופעה של ריטה. מירי היתה מקסימה היום- מרגשת, מצחיקה, מדהימה, פשוט מירי
לא היה דבר שונה בליינאפ (שרה את הצל ואני,שער הרחמים ועוד כל השירים הידועים) מה שכן - היא שרה את נטלי לבקשת הקהל (הקלטה שצילמתי תעלה בימים הקרובים) שהיא סיפרה על הטיסה שלה לפאריז (הסיפור הידוע) מישהי בקהל צרחה שהיא אפגנית- מירי בתגובה: אז תזמיני אותי אלייך לארוחה
זו שבקהל כמעט התעלפה.מירי שאלה : מה יש לכם בכלל לאכול האפגנים? מיקי בתגובה: יש מנה אפגנית בג'ירף מירי:אוי נו, איזה צפונפונים יש בלהקה שלי
מירי פתאום גם שמה לב שמישהי שיושבת בקהל בשורה הראשונה בשמלה חושפנית יש לה חזה מאד יפה אז טרחה לציין ולשתף את כולנו. אורי בתגובה: מירי זוזי (עמדה מלפניו) - הוא רצה לראות
מירי גם סיפרה שבטיול האחרון שלה (עם רמי) היא דיברה עם הקהל באנגלית אך למעשה כולם ידעו עברית
והיא? רצתה להשויץ במבטא שלה
צחקנו צחקנו אבל גם בכינו בהופעה. הפעם לסיום שוב מירי הקריאה את המכתב של יואב על אשתו עדי ז"ל ועל תמר הקטנה..אין עין אחת שנשארה יבשה בקהל
כולל זו של מירי.הפעם זה היה מרגש במיוחד כי מירי ציינה שהוא בקהל. ד"א יואב אם אתה קורא- אני יכולה להגיד לך שאני שמעתי באופן אישי בחדר אומנים בתום ההופעה שמירי שאלה עליך, היא רצתה לראות אותף ולדבר איתך ובטח שבטח לחבק אותך. אני בטוחה שהיא לא היחידה לילה טוב
תמונות נוספות- מחר.