היום הופעה בזאפה ת"א

veredmp

New member
../images/Emo266.gif היום הופעה בזאפה ת"א ../images/Emo266.gif

היום מירי מופיעה בהופעה ראשונה מתוך שתיים רצופות בזאפה ת"א. מי מגיע? כל מי שמגיע, ההנאה מובטחת! תבלו המון ותחזרו לפה לספר איך היה. נתראה

shay keran21

New member
למרות שבא מחר-אני בלחץ טוטאלי....אני מתפלל

שמירי תשיר הוכחה......אני ממש מייחל לזה.....בבקשהה בבקשההההה

Music4Life

New member
../images/Emo238.gifשי לא צריך להיות בלחץ

(האייקון של הסיר = סיר לחץ! חחח), ושלא יהיו לך ציפיות גבוהות מידי...הייתי בהופעה שלה החדשה, ואני לא שמעתי שהיא שרה שם א "הכלה". מה שאתה יכול לעשות זה...לכתוב לה פתק קטן ולבקש שהיא תשיר את זה...וזא בסוף או מתישהוא, זרוק לה על הבמה והיא אולי תשיר...לפעמים זה עובד.
אני הייתי רוצה מאד מאד מאד לשמוע אותה שרה את "ביקשתי אש"
...אבל אני לא חושבת שהיא זוכרת את המילים

Music4Life

New member
את *****הוכחה

חחחחחחחחחחח
מה קורה לי?! כנראה אני יותר מידי מתרגשת!

Music4Life

New member
../images/Emo140.gif סופסוףףףףף הגיע כבר היום הזה!!!

איי חשבתי שאני הולכת להתחרפן סופית ....כךל יום הודעה על הזאפה בפייסבוק
כבר לא יכולתי. אני חייבת את מנת ההופעה הזאת לוריד ומהר
מתרגשת....!!! מצפה לראותכם
...נתראה בשמחה ובששון

veredmp

New member
היתה הופעה מעולה!

מירי אמרה שהיא שכחה כמה מחבק זה להופיע בזאפה
היו השירים הרגילים, כשבהדרן היה ביצוע ל"נטלי" ובמקום "שתי גדות" היה "על הגשר הישן" בביצוע מרטיט במיוחד. מירי מאוד התלהבה מהחזה של בחורה מהשורה הראשונה שגם לה קוראים מירי, וכשמירי גילתה את זה היא אמרה לה שזה הדבר המשותף היחיד להן. אורי ביקש ממנה שתזוז קצת כי היא מסתירה לו
בטוחה שיש עוד המון דברים לספר, אבל אני חייבת (לצערי) ללכת לישון..... תמונות בהמשך השבוע

Music4Life

New member
../images/Emo47.gif מעולה זה אפילו לא מילה לתאר...

חזרתי, עייפה מאד...
שזה דבר טוב כמובן. קשה לשיר יחד עם מירי במשך שעתיים ולא להיות עייפים אח"כ. תשמעו, ההופעות שלה מדהימות, אבל זאת היתה בשבילי סיפוק רציני משום שכ"כ חיכיתי להופעה הזאת והיה לי קשה לחכות חודש עד לזאת מהשוני, לכן עכשיו כשהיא הגיעה זה שיחרור גדול. ההופעה היתה עבורי חלום מתמשך, ביקור בין שעתיים בגן העדן, כמו שידעתי וציפיתי שיהיה. הייתי מעט קרובה מידי לבמה והיה מצחיק להיות כ"כ צמודה אבל הסתדרנו מעולה! כבר אמרו לכם איזה הדרן היה...היו כמה סיפורים ק-ו-ר-ע-י-ם ביותר, מוכרים אבל כל פעם מחדש, מצחיקים בטירוף. היה שלב אחרי הסיפור של מירי עם הגב שנתפס לה והרופא האפגניסטן, שמישהי מבוגרת מהקהל צעקה לה שהיא אפגניסטנית ושיש להם אוכל מצוין, מירי הזמינה את עצמה לבית שלה לאכול
ההזמנה התקבלה בברכה מאושרת
בשלב מסוים הקריאה מירי את המכתב של הבחור יואב, שאישתו מתה מסרטן...כרגיל מירי בקושי הצליחה לקרא אותו כי דמעות חנקו את גרונה, ודמעות חנקו את גרוני לראותה כך...מרגש מידי...ואז שרה את "שיר תקווה", ועוד ועוד קטעים...מצטערת אבל הראש שלי עייף ונודד כרגע. וכמו תמיד, אני מתנצלת, אבל החוויה הזאת של ההופעות של מירי הן אושר כ"כ גדול שאני לא מוצאת אפילו את המילים לבטא. היה לי ערב מושלם ביותר
תודה מירי על הקול שלך, על הההופעות עוצרות הנשימה שר-ק את יודעת לתת. אבל רק את.
זזה לי לארץ החלומות.... לילה טוב

../images/Emo175.gifאם ריטה שתתה מזה - אני רוצה

זה מה שמירי אמרה שראתה שהבקבוק ממנו רצתה לשתות כבר חצי ריק, אז בקהל צרחו לה שזה מההופעה של ריטה. מירי היתה מקסימה היום- מרגשת, מצחיקה, מדהימה, פשוט מירי
לא היה דבר שונה בליינאפ (שרה את הצל ואני,שער הרחמים ועוד כל השירים הידועים) מה שכן - היא שרה את נטלי לבקשת הקהל (הקלטה שצילמתי תעלה בימים הקרובים) שהיא סיפרה על הטיסה שלה לפאריז (הסיפור הידוע) מישהי בקהל צרחה שהיא אפגנית- מירי בתגובה: אז תזמיני אותי אלייך לארוחה
זו שבקהל כמעט התעלפה.מירי שאלה : מה יש לכם בכלל לאכול האפגנים? מיקי בתגובה: יש מנה אפגנית בג'ירף מירי:אוי נו, איזה צפונפונים יש בלהקה שלי
מירי פתאום גם שמה לב שמישהי שיושבת בקהל בשורה הראשונה בשמלה חושפנית יש לה חזה מאד יפה אז טרחה לציין ולשתף את כולנו. אורי בתגובה: מירי זוזי (עמדה מלפניו) - הוא רצה לראות
מירי גם סיפרה שבטיול האחרון שלה (עם רמי) היא דיברה עם הקהל באנגלית אך למעשה כולם ידעו עברית
והיא? רצתה להשויץ במבטא שלה
צחקנו צחקנו אבל גם בכינו בהופעה. הפעם לסיום שוב מירי הקריאה את המכתב של יואב על אשתו עדי ז"ל ועל תמר הקטנה..אין עין אחת שנשארה יבשה בקהל
כולל זו של מירי.הפעם זה היה מרגש במיוחד כי מירי ציינה שהוא בקהל. ד"א יואב אם אתה קורא- אני יכולה להגיד לך שאני שמעתי באופן אישי בחדר אומנים בתום ההופעה שמירי שאלה עליך, היא רצתה לראות אותף ולדבר איתך ובטח שבטח לחבק אותך. אני בטוחה שהיא לא היחידה לילה טוב
תמונות נוספות- מחר.

Music4Life

New member
בסוף מירי אכן דיברה עם יואב.

היא התרגשה מאד...ראיתי שבקושי מצאה את המילים להגיד לו ...קשה להסביר כמה שזה מרגש. אני שמחה שהיא דיברה איתו בסוף.

למעלה