היום הופעה בזאפה ת"א

עדי מירי ראתה את יואב...

הוא בא אליה ואמר מי הוא ומירי חיבקה אותו והתרגשה...כנראה כבר הלכת,או שהיית בחוץ. לגבי ההופעה היא היתה מדהימה כמו תמיד! אין דברים כאלה... כל פעם אני חוזרת הביתה מרוגשת מחדש...אני לא מכירה בן אדם שיש לו קול כמו שלה..היא קיבלה מתנה והיא משתמשת במתנה שהיא קיבלה בצורה הכי יפה שיש...והיא קיבלה עוד מתנה שזה בכלל מתנה גדולה, היא קיבלה לב חם אווהב לכולם...

לא יפה להגיד לעיוורת לשעבר עיוורת...

אבל זאת ניבה,הכל אצלה בהומור:p ממישהו אחר עוד היתי נעלבת.. :)

פתאום נזכרתי שאתמול מירי גם דיברה על דולה

שלה כרמי, שהיתה בקהל- על זה שבזמן הצירים היא שרה, כבר כולם שמעו, אך אתמול שיתפה אותנו שכרמי היא דולה של סלב, ולעבור ממירי מסיקה למירי בוהדנה.... (לא המשיכה את המשפט)

yoavyo

New member
שיר תקווה...באמת תקווה

אכן הייתי בקהל אתמול. היתה הופעה מדהימה! לא ניתן לתאר במילים את ההתרגשות שלי כשמירי קראה את המכתב שכתבתי לה. הבנתי עד כמה המכתב נגע לליבה. לא העליתי על דעתי שאפגש איתה פנים אל פנים...אז בסוף ההופעה יצאתי מהזאפה וכבר נסעתי מהמקום ופתאום קיבלתי סמס מאורי שאם אני עדין במקום אז לבוא להגיד שלום. כמובן שעשיתי אחורה פנה (+רמזור אחד קצת אדום) וחזרתי לפגוש את מירי. מדהימה ומרגשת שאין לתאר. הראיתי לה תמונה של עדי (שרק בשישי האחרון עלינו לקברה לרגל ה-30) ותמרי שלי ושוחחנו כמה דקות. שוב תודה למירי, אורי וכל הצוות. ולכם, פורום יקר, שנתתם לשתף ובזכותכם כל זה קרה! נתראה בהופעות הבאות, יואב

Music4Life

New member
../images/Emo24.gif אני מחבקת אותך יואב

אתה בחור נדיר, כמו שמירי אמרה לך... ואני שמחה שיצא לך לדבר עם מירי, היא בנאדם נדיר בעצמה ויש לה לב ענק כמו שאתה יכולתי להיווכח בעצמך אתמול אחרי ההופעה. אין מספיק מילים לשבח את מירי, היא בנאדם משכמה ומעלה, גם אורי כמובן כמובן, שניהם אנשים יקרים!
שמור על עצמך ועל תמר. אתה ריגשת אותי ...המכתב שלך שובר את הלב שלי כל פעם שאני שומעת אותו מפי מירי ומבעד לדמעה שלה ורק בא לי לבכות....ושוב, אני מחבקת אותך

../images/Emo24.gif

מקווה מאד להכיר אותך פנים מול פנים בהופעות הקרובות. תודה לך ששיתפת אותנו קצת מעולמך.

veredmp

New member
../images/Emo24.gif חבל לי שפספסתי אותך

שמחה שיצא לך להיפגש עם מירי. אני יודעת שגם לה היה מאוד חשוב להיפגש איתך

Music4Life

New member
../images/Emo99.gif 100מם!!

איזה אושר זה ההופעות שלה...כבר ממש בא לי עוד אחת. אולי ב4 לדצמבר כשאחזור. בע"ה

למעלה