אריק או נמרוד?

E u r o b o y

New member
../images/Emo27.gif אריק או נמרוד?../images/Emo104.gif

מלודי סוחרביץ ואפרת אופנהיימר כבר הבטיחו את מקומן בגמר הגדול של "השגריר - חמש יבשות". כעת הבחירה נתונה בידיכם - את מי אתם תעלו לגמר הגדול: אריק פרייסמן או נמרוד פרידברג?
להצבעה באתר הרשמי של "השגריר - חמש יבשות": http://www.keshet-tv.com/hashagrir/
להצבעה בסקר הפורום: לחצו על המילה "סקר" בשורה הכחולה בראש הפורום. בשרשור זה נמקו את בחירתכם: מדוע בחרתם להעלות את אריק או נמרוד לגמר, ומדוע לא בחרתם במועמד השני. אריק או נמרוד? את מי אתם תעלו לגמר הגדול?

Nataly28

New member
שניהם לא משהו אבל נמרוד.

אם כבר אחרי שאריק הראה איזה תינוק הוא, אז בהחלט נמרוד.

נימי, בטח נימי../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

אני לא יכולה לסבול את אריק. ממש. מהפרק הראשון הוא עורר בי סלידה. גם את נמרוד אני לא ממש אוהבת, אבל.. אריק פשוט תינוק. "מלודי זה צ'יצ'ולינה.." אני על משפט כזה הייתי מעיפה אותו מהתוכניות בבעיטה. נמרוד יצא מלך בפרק האחרון

מה רע בהשוואה לצ'יצ'ולינה?

כמובן שהוא לא היה צריך להגיד את כל הדברים האלה, כי הוא רק גורם לכך שאנשים לא יאהבו אותו ויתרחקו ממנו. אבל להעיף אותו מהתוכנית בגלל שהוא השווה אותה לצ'יצ'ולינה? אפשר לחשוב שהוא השווה אותה לאיזה טרוריסט מסוכן שרוצח בני אדם. נראה לי שהוא ניסה להגיד שמלודי יודעת לשווק טוב מאוד את עצמה (כמו צ'יצ'ולינה, שנכנסה לפרלמנט האטלקי, ונהייתה אישיות מפורסמת ומשפיעה).

היא הייתה כוכבת פורנו.../images/Emo42.gif

ההצעות הכי חכמות שלה היו לשכב עם סדאם חוסיין. לא יודעת מה איתך, אבל אני לא הייתי רוצה שישוו אותי אליה.

כל מקצוע מכבד את בעליו.

וכן, גם כוכבת פורנו או זונה. מה לעשות שלא לכולם יש אבא נוטף שלמונים. ויש אנשים שצריכים להתפרנס (וגם כאלה שצריכים לפרנס את משפחתם וילדיהם. וכמו שכבר אמרתי, אני חושב שבהשוואה שלו אל הצ'יצ'ולינה הזאת הוא התכוון לומר שמלודי יודעת לשווק ולמכור טוב מאוד את עצמה.

טלמ

New member
זה לא מה שהוא התכוון

אם הוא היה רוצה להגיד שהיא משווקת טוב את עצמה הוא היה מוצא מישהי אחרת להשוות אליה, אבל הוא בחר בכוונה את צ'יצ'ולינה, כוכבת פורנו לשעבר ולא בדיוק גאון

מה הקשר?../images/Emo42.gif

הוא היה יכול להשוות אותה לחצי עולם שיודע לשווק את עצמו. הוא בחר להשוות אותה לזונה. זונה. זה אומר עליו ה מ ו ן דברים.

magicהאחת

New member
../images/Emo47.gifנכון, רק נימי לשילטון:)

לא סובלת את אריק,סתם שחצן ואגרסיבי.. אבל נימי ממי כזה יופי של סטאנד אפ נתן במועדון:)

Musi© Gi®l

New member
מן הסתם נימי ../images/Emo9.gif

בגלל החוש הומור ובכלל בחור מקסים ויצירתי וחכם והכל. מגיע לו. אפילו שהאנגלית קצת עילגת, הוא עדיין כובש
והוא יסתדר. החוש הומור שלו מפצה על זה. צביקה דויטש היה ממש פיספוס שנה שעברה.. שהעיפו אותו ככה. אז צריכים לפצות על זה עכשיו.

TINKERBELL 15

New member
למרות האכזבה... אריק. כן, כן.

החלטתי שכדאי לתת לו צ'אנס אחרון, בגמר.

טלמ

New member
נמרוד, אין שום ספק...

אני לא מת על שניהם אבל אריק גילה את פרצופו האמיתי. האמרות על מלודי עברו כל גבול, והכל מקנאה... אריק חסר אינטליגנציה רגשית והיה טעות להשאיר אותו כבר בהדחה הראשונה. גם מאוד עצבן אותי שהוא ישר החליט שהאישה בכנסיה, ששאלה "איך אתם מעזים?" היא לא אינטליגנטית, הוא לא מכיר אותה אפילו נמרוד מביא הסברה אחרת, מלאת הומור, שיכולה לעזור מול קהל סטודנטים צעיר.

Princess Galush

New member
אף פעם לא אהבתי את שניהם..

אבל בפרק האחרון נמרוד הפתיע אותי לטובה.. אהבתי את הסטנד-אפ - זה גם מראה שהוא לא כל כך נורא באנגלית..

adar2010

New member
חגית ../images/Emo7.gif

טוב נו, נמרוד. אבל רק בגלל שאריק היה כזה שחצן בפרק האחרון, וזה באמת עצבן אותי.

למעלה