אריק או נמרוד?

העיקר שאפרת עלתה ../images/Emo47.gif

גם מלודי הייתה מאוד-מאוד טובה, אבל אפרת - הייתה מצויינת.
פעם עוד חיבבתי את אריק, אבל עכשיו הוא ממש הצליח לגרום לי לסלוד ממנו. למה הוא תוקף חזיתית את מלודי בצורה כזו? אני מבינה שהוא לא מחבב אותה, אבל להגיד עליה דברים כ"כ מעליבים בצורה כול-כך בוטה? הוא מקלקל רק לעצמו, וחבל.

deen35

New member
נמרוד העילג נגד אריק השמן

ברור לכולם שהקהל בבית יצביע עבור נמרוד, זה שקוף וברור. וברור שהשגריר הנבחר יהיה שגרירה: מ-ל-ו-ד-י

שמן? ../images/Emo4.gif אתה פשוט תת-רמה ../images/Emo216.gif

ואני לא מבין למה המנהלים ממשיכים להישאר אדישים כלפיי ההודעות האינפנטיליות שלך!

לירווני

New member
לגבי ה-../images/Emo45.gif שלי.. הסבר

לא הסכמתי עם זה שהוא אמר שאריק שמן.ממש ממש לא. רק לגבי המשפט האחרון שלו{או שלה} לגבי מלודי.

Musi© Gi®l

New member
אבל הוא באמת שמן

אנשים מתנשאים יוצרים סלידה בקרב אחרים גם אנשים שמנים, כמה שזה נשמע מגעיל, זה משהו פסיכולוגי. מן הסתם אף אחד לא יודה בזה אבל זה ככה

אז הוא באמת שמן.... קצת טאקט!!

ואנשים שלוקים בפיגור שכלי, ואנשים שלוקים בתסמונת דאון, ואנשים נכים, הרי הם גם כמו שהם.. אז אולי נצחק ונרד גם עליהם.. כי הרי הם באמת כאלה.. ואולי נצחק ונשנא מיעוטים בחברה, כי הם שונים מאיתנו.. הרי הם באמת כאלה..

Musi© Gi®l

New member
מה קשור נצחק ונרד

זה משהו עובדתי כשעומד מולך אדם שמן ואדם רזה, מבחינה פסיכולוגית הגישה כלפי הרזה היא חיובית יותר. זה פשוט ככה.

לירווני

New member
אני לא חושבת שאת צודקת

אין מישהו שהוא מושלם. גם אם תעמידי את השמן מול הרזה,נכון הרזה הרבה יותר יבלוט אבל גם אצלו יהיה פאק.

Musi© Gi®l

New member
גם אני שמנה

לדעתי כן. גם אם הם בעצמם יגידו שלא. זה קטע כזה של תת מודע

מאיפה הפלצת את השטויות האלה?

רוב הרוסים בארץ בכלל לא שמעו על התוכנית הזאת.

הרוסים בארץ כן מכירים את התוכנית

ורואים אותה... ובטח שהרוסים יצביעו לאריק כי זה כבוד בשבילם שמישהו כמוהם ייצג את ישראל..

למעלה