ההופעות האחרונות של אדם בHD

t r e c o o l

New member
לא, אני מחזקת אותך שאת לא מסכימה שמירב תתחבר

עם בנות כאלו שיקלקלו אותה.

mokasosex

New member
כי הן הבנות הכי מדהימות שהכרתי בחיי../images/Emo23.gif

והן עוברות כרגע סדרת חינוך מחדש

nini18

New member
מזה מדהימות.... סורי מי שאנטי אדם לא מדהימה

בעיני..
נו סתם אילו החברות שלך אני יודעת אבל בכל זאת צורם לקרוא את זה חחח בסביבתי לא תהייה אף אחת כזאת לעולם לא חייבים לאהוב אותו אבל להיות אנטי נראה לך שזה יקרה

mokasosex

New member
את חושבת שאפשר להיות לידי אנטי אדם מובהק?

בהתחלה היו להן סימנים כחולים, עכשיו הן מתלהבות מההופעה בAMA, יודעות מי היה חבר שלו ומתי, חלק קוראות פיקים וכולן מזמזמות שירים שלו בע"פ.

לגמרי ! אפילו גרמתי לאחי לאהוב שיר אחד :)

שזה הישג לא נורמלי, בהתחשב בכמה שהוא לא סובל אותו חח

../images/Emo45.gif

גם אני לא הבנתי מאיפה היא הביאה את זה ש-Heartless לא עבד... הוא היה הביצוע הכי טוב שהיה לקריס כל העונה, אפילו סיימון בזמנו אמר אז שזה השיר שכנראה הביא אותו לגמר. וכן האמת שגם אני לא ממש אהבתי את הכתבה... סתם השוואה מיותרת ביניהם. הם אומנים שונים לגמרי וממש ממש אין מקום להשוואות בין האלבומים שלהם, גם אם הם שניהם יצאו מהגמר של אמריקן איידול. אוח, אני כ"כ מחכה כבר שתיגמר התקופה הזאת שהשם "אדם למברט" ישר יתקשר עם אמריקן איידול. הוא אומן בפני עצמו, לא משנה אם הוא היה צריך לזכות או לא והוא בטח ובטח לא סתם עוד פליט ריאליטי.

lama ken

New member
זה לא הכי הרבה של בוגר איידול אי פעם

אבל צריך להשוות ביחס לתקופה ולאבומים אחרים שיוצאים כרגע. לא ברור לי גם אם הנתון הזה כולל את ה-pre-sales מלפני יציאת האלבום באמזון וכו', שכידוע לנו היו מעולות.

ר ו ח ל י

New member
זהו זה מה שאני גם תהיתי

אם זה כולל את המכירות מאמזון. ונכון, בשנתיים האחרונות יש מגוון יותר רחב של מוזיקה, לא היה את זה בשנים קודמות כ"כ. אם ההערכות סביב המספר הזה נכונות זה מעולה אבל לדעתי זה יותר, מהמרת על סביבות ה300 - 350 אלף.

Glambert Girl

New member
../images/Emo214.gif../images/Emo60.gif מהההה???

חצי מיליון אלבומים בשבוע אחד?! ואוו.. הלוואי על אדם

s i g a

New member
אל תעשו השוואה בין "בלונדינית" לבין אדם../images/Emo6.gif

אל תשכחו שקהל היעד שלה יותר רחב משל אדם למברט האמריקנים האלה... ד"א כריס נראלי מכר 80 אלף ככה שאדם גם מכר טוב :)

ר ו ח ל י

New member
בסדר לא אמרתי כלום רק ציינתי עובדה ../images/Emo9.gif

שאלה, עניתי
וברור שמהאלבום הראשון לשני היא צברה עוד מעריצים והוכיחה את עצמה מוזיקלית. האלבום הראשון שלה עשה בשבוע הראשון משהו כמו 300 אלף. השבוע הראשון חשוב אבל לא כזה קריטי, לא תמיד מעיד על קצב המכירות בעתיד.. אם האלבום של אדם מכר עד עכשיו משהו כמו 200-300 זו פתיחה גדולה וכיוון מעולה. אגב מתי הנתונים צריכים להתפרסם? מחר לא?

למעלה