סיפורי דגים המספריים של אדוארד
O Oyster Girl New member 1/7/09 #23 סוויני טוד ../images/Emo128.gif ../images/Emo54.gif אדוארד V V [תיזהרו ממני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!]
L LadySilkworm New member 2/7/09 #25 סוויני טוד ../images/Emo128.gif אפשר להצביע גם אם אני לא הרבה פה, נכון? אגב, אני עם ענבר, הסיוט היה צריך לעוף וסליפי הולו להישאר סיפורי דגים
סוויני טוד ../images/Emo128.gif אפשר להצביע גם אם אני לא הרבה פה, נכון? אגב, אני עם ענבר, הסיוט היה צריך לעוף וסליפי הולו להישאר סיפורי דגים
A adi dion New member 2/7/09 #26 בטח שאפשר! ../images/Emo9.gif מה זה אני רואה שפתאום כולם נגד הסיוט, בד"כ אתם סוגדים לסרט הזה *תזכורת לעצמי- לראות אותו כבר *
בטח שאפשר! ../images/Emo9.gif מה זה אני רואה שפתאום כולם נגד הסיוט, בד"כ אתם סוגדים לסרט הזה *תזכורת לעצמי- לראות אותו כבר *
J JackBaltar New member 2/7/09 #27 מה שקורה לסיוט פה זה נבזה ושפל! ../images/Emo122.gif הרצחת וגם ירשת? = לא רק שלא ראיתם, גם ישר פוסלים יצירת מופת שכזאת?? בושו והיכלמו
מה שקורה לסיוט פה זה נבזה ושפל! ../images/Emo122.gif הרצחת וגם ירשת? = לא רק שלא ראיתם, גם ישר פוסלים יצירת מופת שכזאת?? בושו והיכלמו
T theEscapist New member 2/7/09 #29 סליחה? מי לא ראה? ראיתי, והרבה../images/Emo3.gif אבל אני חושבת שהוא פחות טוב, בהרבה, מסיפורי דגים, המספריים של אדוארד, סליפי הולו- וכן, גם סוויני טוד.
סליחה? מי לא ראה? ראיתי, והרבה../images/Emo3.gif אבל אני חושבת שהוא פחות טוב, בהרבה, מסיפורי דגים, המספריים של אדוארד, סליפי הולו- וכן, גם סוויני טוד.
L LadySilkworm New member 2/7/09 #30 מממ באופן אישי הוא לא אחד האהובים עליי לא יחסית לסרטים אחרים של טים ברטון, ולא יחסית לסרטים אחרים בכלל שאני אוהבת. אבל זה לא סרט גרוע, כן? זה סרט טוב.
מממ באופן אישי הוא לא אחד האהובים עליי לא יחסית לסרטים אחרים של טים ברטון, ולא יחסית לסרטים אחרים בכלל שאני אוהבת. אבל זה לא סרט גרוע, כן? זה סרט טוב.
A adi dion New member 2/7/09 #28 יש עוד זמן עד היום בערב למרות שלדעתי ההחלטה כבר נעשתה ולא נראה לי שיש פה עוד מישהו שיצביע מחר אני אפתח כבר את הסיבוב הבא (חצי גמר- הגענו לרגע הגדול!) כי אני במתח!
יש עוד זמן עד היום בערב למרות שלדעתי ההחלטה כבר נעשתה ולא נראה לי שיש פה עוד מישהו שיצביע מחר אני אפתח כבר את הסיבוב הבא (חצי גמר- הגענו לרגע הגדול!) כי אני במתח!