העצומה...

DesertRose7

New member
../images/Emo27.gif העצומה... ../images/Emo37.gif

אם אנחנו כבר עושים משהו - אז נעשה א תזה עד בסוף
הבתחתן שיש הרבה מעריצים שלא מצאים פה בפורום - |הגדש|תמצאו אותם אם אנחנו כבר מתחילים לעשות עצומה ולפרסם אותה - אז בואו לא נפדח את עצמנו ונשיג מספר מכובד של אנשים שיחתמו עליה צריך לפרסם את העצומה ולבקשת חיה אני אעזור לכם קצת באירגון של זה.. אם זה לפרסם בפורומים בתפוז, אם זה לפרסם בפורומים בהייד פארק, בקומונות, באתר של ערוץ הילדים שאמרתן שיש מעריצים, באיסיקיו, בסמנג'ר תתפלאו אבל יש גם אנשים נחמדים שגם אם הם לא ממש מתים על מקפליי או לפעמים אפילו לא מכירים אותם - הם בכל זאת יחתמו על העצומה להבאתם יאללה - מי עוזרת לנו פה

0 דיש 0

New member
אני יכולה לארגן את כל

החברים שלי שיחתמו.. אבלל אני לא חושבת שהם באמת יקנו אחרי זה כרטיסים.. אז לא לבקש שיחתמו נכון?

DesertRose7

New member
את ממש צודקת.. אבל זה גם וגם

מצד אחד - באמת מהזה שווה אם הם לא יקנו.. מצד שני - אם נחתים רק את מי שבאמת מתכוון לקנות - לא נגיע רחוק
אולי פשוט תשכנעי אותם שיקנו בעתיד?! ואת האמת שברגע ששומעים שמישהו בא הרבה יותר מתלהבים ממנו *אויאניחיהבסרט*

0 דיש 0

New member
חחח אין לי מושג מה לעשות..

רוב האנשים רוצים לקנות רוצים לקנות אבל לא יוצא.. גמאני חשבתי שאני אלך לבלאק אייד פיז בלה בלה ולא קניתי כלום.. אני מפחדת שהם יבואו ואז לא יקנו את הכרטיסים

DesertRose7

New member
כשהם יבואו.. אם הם יבואו

תשאירו לי את עניין הקנייה- אני אקנה את כל האולם

לושהה

New member
אני ינסה לארגן כמה חברים..

ישלי חברות שלמרות שהן לא מעריצות גדולות אני בטוחה שלא יהיה להן איכפת לקנות כרטיסים D:

LovE BuSTeD

New member
תודה שחר:)

ויש מלאאאאאאא מעריצים בטיפו בנענע בראש 1 יש איפה לפרסם:)

McflyRule

New member
../images/Emo203.gif אני אמצא אנשים D:

אני אדבר איתם הרבה ואשכנע אותם שמקפליי - זה.. הכי טוב D: חוץ מזה, שאבאמא יבואו בטוח D:

לושהה

New member
הוו חתימה 63 זו חברה שלי D:

ששמעה את אובייסלי.
זה עובד על כולם [: כל מי ששמע את אובייסלי פתאום אוהב את מקפליי D:

Yely

New member
אני יכולה...

להחתים כמה מהכיתה שלי
למרות שהרוב חושבים שהם הומואים

למעלה