שאלה.... בקשר לעצומה, אז אחרי שכולם חותמים והכל טוב ויפה מה עושים עם זה אחר כך
ש שניני 17 New member 26/5/06 #20 שאלה.... בקשר לעצומה, אז אחרי שכולם חותמים והכל טוב ויפה מה עושים עם זה אחר כך
M m i c k e y 15 New member 26/5/06 #23 שולחים את זה נראה לי לסוכן שלהם או לחברת ההקלטות שלהם..שיראו מה המצב ואם שווה להביא אותם..
ש שניני 17 New member 26/5/06 #24 סבבה.. אמן שיביאו אותם.. ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
L LovE BuSTeD New member 27/5/06 #32 נשלח להם את זה גם למייספייס שלהם ואני ידבר גם עם שני שתעזור לנו להגיע לסוכן שלהם או משהו..
J just jenny New member 26/5/06 #21 ../images/Emo205.gifסבבה../images/Emo45.gif אני דיברתי עם זה גם עם חיה ואמרתי שאני יכולה לשלוח מכתב לראש1 ולפרסם, מה דעתכן? רעיון טוב לא? וחוץ מזה אני גם אשלח לאנשים מהמסנג'ר וזה:]
../images/Emo205.gifסבבה../images/Emo45.gif אני דיברתי עם זה גם עם חיה ואמרתי שאני יכולה לשלוח מכתב לראש1 ולפרסם, מה דעתכן? רעיון טוב לא? וחוץ מזה אני גם אשלח לאנשים מהמסנג'ר וזה:]
L LovE BuSTeD New member 26/5/06 #25 אני שמחה שהתחלתם לקחת את זה יותר ברצינות.. ובקשר למכתב בראש 1 זה מצויין..! כל מי שיכולה שתשלח להם מכתב.. תודה רבה
אני שמחה שהתחלתם לקחת את זה יותר ברצינות.. ובקשר למכתב בראש 1 זה מצויין..! כל מי שיכולה שתשלח להם מכתב.. תודה רבה
L LovE BuSTeD New member 26/5/06 #26 הכתובת של ראש 1 [email protected] שלחו להםה ודעות על מקפליי מה שבא לכם שיראו מקפליי בעניים! נ.ב אל תשכחו לשלוח הודעות למקפליי גם במייספייס!
הכתובת של ראש 1 [email protected] שלחו להםה ודעות על מקפליי מה שבא לכם שיראו מקפליי בעניים! נ.ב אל תשכחו לשלוח הודעות למקפליי גם במייספייס!
M m i c k e y 15 New member 27/5/06 #33 ../images/Emo127.gif שלחתי לראש 1! מקווה שהם גם ישימו שער שמה חחחח הלואי
M m i c k e y 15 New member 27/5/06 #34 לאלאלא טעותתת חח כדי לשלוח לראש 1 את המכתבים שהם מפרדמים אז לשלוח ל- [email protected] ולציין שם מלא כתובת וגיל.. ואם רוצים להיות בעילום שם אז לציין את זה..
לאלאלא טעותתת חח כדי לשלוח לראש 1 את המכתבים שהם מפרדמים אז לשלוח ל- [email protected] ולציין שם מלא כתובת וגיל.. ואם רוצים להיות בעילום שם אז לציין את זה..
M m i c k e y 15 New member 28/5/06 #38 חח טוב..שלחתי למה שאמרת ואח''כ כשראיתי שזה לא נכון אז שלחתי לשני..אז יצא ששלחתי כבר לשניהם חחח
J JuSt My LuCk New member 29/5/06 #39 העצומה העצומה היא בשביל להביא את מקפליי לארץ אם כן אני בפנים חח