חדשות לינדזי(2.9.05)

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני ו"ג'ניפר לופז"

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני ו"ביונסה"

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תמונה אחרונה, אני ושחכתי איך קוראים להם
מקווה שתשנו טוב בלילה

כעעע...

אבל בתמונה עם פאריס, הייתי צריכה לסבול קשות כדי להגיע לבובה שלה
היה שם "חדר" שמוקדש לסרט החדש-לא ממש של פאריס הילטון "בית השעווה", וכשעברנו שם, מלא דמויות מפחידות כאלה כפצו עלינו
זה היו אנשים
!| סאדיסטים
ניסיתי לעבור ליד אחד כזה, ואז הוא התחיל לרדוף אחרי עם סכין מפלסטיק והפחיד אותי
זה היה מצחיק, אבל קורע (את מיתרי הקול, צעקתי כמו משוגעת)... הם נראו מפחידים כאלה, וצצו מתוך חלונות, ודלתות, וזה היה מפחיד כי היה קצת חושך ומוזיקה מפחידה... לפחות הצטלמתי בסוף עם "פאריס הילטון"

יווו...!!! ראיתי את הסרט

ואני מת ללכת למוזאון
אבל אני מפחד שהבובות יהרגו אותי.. כמו בסרט

הן בהחלט, ב-ה-ח-ל-ט מפחידות,

ואפילו אני, שאני לא הטיפוס הפחדן, יצאתי משם עם מיתרי קול קרועים וטראומה לכל החיים... אבל בתכלס, הן ממש לא מפחידות אם הן סתם היו עומדות, הן פשוט משמיעות קולות ולא ידוע מתי הן תקפוץ לידך (הן לא יתקפו אותך או ייקפתו עלייך, הן ייקפצו לידך, יבהילו אותך, ואז יעברו לידך במבט זדוני וחיוך מרושע) אבל זה היה ממש מגניב, שווה ביותר, חוויה חד פעמית

מי אמר שזה בובות ../images/Emo35.gif ../images/Emo13.gif

זה אנשים מחופשים
אבל הם רק בחדר הזה שמוקדש לסרט "בית השעווה"...

גמאני הייתי בחופש שמה

כזה יפה שם וגם שם הכל נראה מזה אמיתי רק שמצלמים פתאום אני קולטת זה נראה מעפן בגלל הפלאשים אז הבובות לא נראות אמיתיות

נכון מגניב שם, נכון, נכון ../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

היית במוזיאון שבמנהטן (נו, בניו-יורק יעני)

Vegetable Salad

New member
אני הייתי בהולנדי ../images/Emo42.gif

וכל הבובות נראות בדיוק כמו המקור...

נכון ../images/Emo70.gif

כשנכנסתי והתחלתי להסתכל, פחדתי להתקרב
זה נראה יותר מידי אמיתי... אבל זרמתי בסוף

למעלה