חדשות MMA

favor

New member
../images/Emo27.gifחדשות MMA../images/Emo37.gif

רנדי קוטור עדיין מסרב להילחם עם פידור ב-UFC. פידור קרוב לחתימה לקרב אחד עם ה-UFC שנועד לקיים את המפגש מול קוטור, אך כעת קוטור שעדיין נחוש להילחם בפידור לא מסכים שהקרב יבוצע ב-UFC. פאולו פיליו לא יוכל להילחם נגד צ'יל סונן. קרב האליפות שהיה אמור להיות המיין אבנט של ה-WEC 33 ב-26 לחודש בוטל ובמקומו יערך קרב רגיל בין סונן לבראין בייקר (0-6). ספנסר פישר נפצע ולא יוכל להילחם ב-UFN 13 נגד מרקוס אאורליו. מחליפו כבר נקבע וזה יהיה ג'ים מילר (1-10) שיערוך בכורה ב-UFC. שניי קרבות חדשים נקבעו ב-UFC לאחרונה: ג'ס ליאודין ינסה לנקום בפול טיילור שניצח אותו בבריטניה לפני כ-5 שנים כשהשניים יפגשו שוב על אותה אדמה ב-UFC 85. ג'ון קופנהאבר, יוצא האולטימייט פייטר 6 יילחם נגד יושיוקי יושידה, לוחם שוטו וקייג' פורס לשעבר שיערוך את הבכורה שלו ב-UFC ב-UFC 84 ובכך הושלמו כל 11 הקרבות של הערב. אלכסנדר אמיליאננקו יעמוד בראש האירוע שיערוך ארגון M-1 ב-3 לאפריל נגד פאביו מאלדונדו. באירוע יערכו 15 קרבות שמחציתם יהיה מפגש של 7 קרבות בין קוריאה לפינלנד ועוד כ-8 קרבות בין לוחמים ברזילאים נגד רוסים. ככל הנראה, הקרב בין פראנק שאמרוק לקן שאמרוק יבוטל בעקבות ההפסד של קן לרוברט ברי בקייג' רייג'. שאמרוק חתם ב-EliteXC על מנת להילחם באחיו פראנק בעקבות הסכסוך הממושך ביניהם, אך לאור כושרו הירוד של קן הקרב צפוי להתבטל. הקרב שהיה צפוי לקרות בתחילת 2009 פותח את הדלת למפגש בין פראנק שאמרוק לטיטו אורטיז. ואם שאמרוק ישמור על התואר שלו עד אז, הקרב יהיה כמובן על התואר.

favor

New member
עידכון אירועי ה-UFC

כל המופעים העתידיים והקרבות שנקבעו נכון לזמן זה, כמובן שהקארדים לא נסגרו בחלק מהם ויתכנו שינויים. ליד כל לוחם יופיע מאזן MMA ניצחונות-הפסדים-תיקו ע"פ הסדר הזה. UFC Fight Night 13 2/4/2008 קרבות מקדימים: וולטרווייט: תומי ספיר (2-9) נגד אנתוני ג'ונסון (1-4) לייטווייט: מרקוס אאורליו (5-15) נגד ג'ים מילר (1-10) לייטווייט: מני גמבוריאן (2-7) נגד ג'ף קוקס (4-9) וולטרווייט: רומן מיטיצ'יאן (1-5) נגד ג'ורג' סוטירופולוס (2-8) וולטרווייט: ג'וש ניר (1-6-23) נגד דין תומאס (7-20) לייטווייט: קליי גווידה (9-22) נגד סמי שיאבו (4-10) לייטווייט: פרנקי אדגר (0-8) נגד גריי מיינארד (0-4) הקרבות המרכזיים: לייט הביווייט: יוסטון אלכסנדר (2-8) נגד ג'יימס אירווין (4-13) לייטווייט: נייט דיאז (2-8) נגד קורט פלגרינו (3-11) לייט הביווייט: מאט האמיל (1-3) נגד טים בוץ' (1-7) וולטרווייט: טיאגו אלבס (3-13) נגד קארו פריסיאן (4-18) לייטווייט: קני פלוריאן (3-7) נגד ג'ו לוזון (3-16) UFC 83- סרה נגד סיינט פייר 2 19/4/2008- מונטריאול, קנדה קרבות מקדימים: הביווייט: צ'יין ולאסקז (0-2) נגד בראד מוריס (2-8) וולטרווייט: ג'ונתן גולט (9-21) נגד קוניושי הירונאקה (4-11) לייטווייט: ריץ' קלמנטי (1-12-30) נגד סם סטאוט (1-3-13) מידלווייט: ג'ייסון מקדונלד (9-19) נגד ג'ו דורקסן (11-39) מידלווייט: אד הרמן (5-14) נגד דמיאן מאיה (0-6) מידלווייט: אלן בלצ'ר (4-12) נגד ג'ייסון דיי (5-15) הקרבות המרכזיים: לייטווייט: מאק דנזיג (1-4-17) נגד מארק בוצ'ק (1-5) מידלווייט: מייקל ביספינג (1-14) נגד צ'ארלס מקארת'י (4-10) מידלווייט: קאליב סטארנס (1-2-8) נגד נייט קיורי (2-9) מידלווייט: ריץ' פרנקלין (3-22) נגד טראוויס לותר (4-9) תואר הוולטרווייט: מאט סרה (4-9) נגד ג'ורג' סיינט פייר (2-15) UFC 84- ILL WILL 24/5/2008- לאס וגאס, נבאדה הקרבות מקדימים: וולטרווייט: דונג היון קים (1-1-9) נגד ג'ייסון טאן (2-5) הביווייט: כריסטיאן וואליש (3-8) נגד שיין קארווין (0-8) וולטרווייט: ג'ון קופנהאבר (1-5) נגד יושיוקי יושידה (2-9) מידלווייט: רוסימר פלהרס (1-7) נגד איבן סאלבארי (5-12) לייטווייט: טרי אטים (1-10) נגד ג'רמי סטיבנס (2-13) לייט הביווייט: תיירי סוקודג'ו (2-4) נגד קאזוהירו נאקמורה (7-11) הקרבות המרכזיים: לייט הביווייט: ווילסון גובייה (4-10) נגד גוראן רלזיץ' (0-7) לייט הביווייט: טיאגו סילבה (0-12) נגד אנטוניו מנדס (2-14) לייט הביווייט: טיטו אורטיז (1-5-15) נגד ליוטו מאצ'ידה (0-12) לייט הביווייט: ואנדרליי סילבה (1-8-31) נגד קית' ז'ארדין (1-3-13) תואר הלייטווייט: בי ג'יי פן (1-4-12) נגד שון שרק (1-2-32) UFC 85 14/6/2008- לונדון, אנגליה וולטרווייט: ג'ס ליאודין (9-12) נגד פול טיילור (1-3-8) לייטווייט: טיאגו טבארז (1-13) נגד מאט ווימן (3-9) וולטרווייט: ריו צ'ונאן (8-14) נגד רואן קארניירו (6-12) מידלווייט: מרטין קאמפמן (2-15) נגד ז'ורז'ה ריברה (6-15) וולטרווייט: מרקוס דיוויס (3-14) נגד מייק סוויק (2-11) מידלווייט: טאלס לייטס (1-12) נגד נייט מרקוורדת' (2-7-26) הביווייט: ברנדון ורה (1-8) נגד פבריסיו ורדום (1-3-10) לייט הביווייט: צ'אק לידל (5-21) נגד ראשד אבנס (1-0-11) גמר האולטימייט פייטר 7 21.6.2008- לאס וגאס, נבאדה UFC 86 5/7/2008- לאס וגאס, נבאדה תואר הלייט הביווייט: קווינטון ג'קסון (6-29) נגד פורסט גריפין (4-15) UFC 87 9/8/2008- מיניאפוליס, מינסוטה הביווייט: מארק קולמן (8-15) נגד ברוק לסנר (1-1)

favor

New member
אני מקווה שנתפוס את הקרב הזה באירוע

בכל זאת הוא מעניין אותי קצת יותר מסילבה-מנדס או גובייה-רלזיץ'.

AmericanDragon

New member
סילבה נראה דווקא אחלה לוחם

מהקרב היחיד שראיתי אותו מול אלכסנדר. מסקודוג'ו ראיתי גם רק קרב אחד, מול מצ'ידה כך שאין לי כ"כ דיעה עליו. בתכלס, תן לי 5 סיבובים בין פן לשרק ואני שמח:)

עצה לגבי סוקודג'ו

תעביר צפיה ב-2 הקרבות שלו בפרייד 33 ו-34, 2 נצחונות בקרבות שחשבתי שאין לו בהם סיכוי.

talhorm

New member
ריקרדו ארונה ונוייגרה הקטן

2 מהלוחמים של הטופ של הLHW בעולם... עכשיו הם אומנם ירדו כי הם לא פעילים אבל תאמין לי שהם היו מפלצות בפרייד, וסוקודג'ו הפתיע את העולם עם הניצחונות האלה בKO!

נוגיירה הקטן ../images/Emo6.gif

שם מצחיק מצאת לתאום של מינוטאורו. בין הנצחונות שלו יש כניעה על דן הנדרסון. ריקרדו ארונה פשוט ידוע כאחד הלוחמים הטובים בדיוויזיה, אבל מה שזכור לי ממנו לצערי הוא הפסד בנוק אאוט לשוגון בגמר טורניר LHW של פרייד.

talhorm

New member
לי יותר זכור ממנו הפסד בKO SLAM

לראמפייג'
וואי.. זה היה וואחד סלאם! אבל הוא מחזיק בניצחונות על וונדרליי סילבה (בתקופה שהוא היה בלתי מנוצח בדוויזה בפרייד), אליסטר אובריים, דן הנדרסון, סאקורבה, נינג'ה רואה, ג'רמי הורן בימים יפים יותר שלו, גיא מזגר היה לוחם מרשים מאוד

talhorm

New member
כ"כ הרבה אנשים רוצים להלחם בפרנק שאמרוק

הכי מצחיק אם בסוף יהיה פראנק שאמרוק נגד טיטו אורטיז בUFC, את שני הלוחמים דנה וויט פשוט לא סובל... אבל יהיה מגניב לראות את פראנק שאמרוק חוזר לUFC, מה גם שמאצ'אפ שלו עם אנדרסון סילבה נראה לי הרבה יותר הגיוני מסילבה נגד אוקאמי... הקהל יקנה את שאמרוק בתור יריב ראוי, והקהל מכיר את שאמרוק, יכול להיות אחלה קרב
ג'ים מילר לוחם טוב לפי מה ששמעתי וקצת ראיתי... אבל הוא איש של BJJ ומרקוס אאורליו הוא אחד הטובים בעולם בBJJ במשקל קל, בכל אופן מחליף טוב הביאו, וכל אחד יכול לנצח את הקרב הזה לפי דעתי. לא נמאס לאלכסנדר לעשות חלטורות? מאז שהוא עזב את פרייד הוא נלחם רק מול בולי עץ, הוא ואחיו... אותו דבר... ובאסה שדווקא קוטור עכשיו מעקב את כל התהליך, אני מעדיף לראות את הקרב הזה בUFC מאשר כל מקום אחר, זה יהיה פשוט רגע היסטורי שפידור יכנס לאוקטוגן.

favor

New member
מקווה שקונג לי יקרע לו ת'צורה

אני כ"כ מחכה לקרב הזה. הקרב הכי מצופה בשנה האחרונה שהוא לא UFC.

talhorm

New member
זה אשכרה קרב של 50-50 לפי דעתי

למרות הניסיון של שאמרוק... הוא כבר לא צעיר וקונג לי נראה כמו מחסל בלתי ניתן לעצירה בדוויזה עדיין שאמרוק לוחם מאוד מנוסה והוא גם פירק את בארוני והציג הופעה מעולה, אחד הקרבות השקולים ביותר מזה הרבה זמן...

favor

New member
המבחן הראשון של שאמרוק אחרי 8 שנים

עם כל הכבוד לבארוני, הוא מאוד בינוני שהפסיד לפני כמה ימים לעוד לוחם לא מוכר במיוחד. מצד שני אי אפשר לדעת מה קורה עם לי על הקרקע. מבחינת הגיל יש הפרש של 3 שנים בלבד ביניהם.

favor

New member
עוד שניי קרבות נקבעו (לא רשמית)

ג'ייסון לאמברט יילחם נגד לואיס ארתור קיין ב-UFC 85 שצפוי להיות פנטסטי, במיוחד בקרבות המקדימים. דייגו סאנצ'ז יילחם נגד לואיג'י פיוראבנטי במופע גמר ה-TUF 7. הקרב הזה כ"כ אכזבה מבחינתי אם זה יהיה המיין אבנט כי ל-UFC יש כ"כ הרבה אפשרויות ומצ'אפים טובים שהם יכולים לנצל אבל בוחרים דוקא קרב כזה.

למעלה