חדשות MMA

talhorm

New member
כן... אפשר לעשות דברים יותר מעניינים עם סנצ'ז

אומנם גם לואיג'י ניצח בקרבו הקודם אבל עדיין דייגו סאנצ'ז לדעתי רחוק ממנו שנות אור בהרבה מובנים, יכולת ושם גדול בעיקר, ולא חסר שמות גדולים בדוויזה הזאת, זה לא הMW, חשבתי שהולך להיות עוד קרב בין סאנצ'ז לקושצ'ק, שזה בעצם שלישי בסידרה אפשר להגיד, כי סאנצ'ז ניצח בTUF, וקושצ'ק ניצח אותו ברימאצ' באחד האירועים בכל אופן אם זה היריב של סאנצ'ז נקווה שיקבע עוד קרב למופע הגמר של TUF7, לא מבקש משהו שיתעלה על גוויידה - הוארטה, אבל שיפתיעו!

t-man

New member
עבודה מעולה צחי../images/Emo24.gif

צחי כל הכבוד על ההשקעה שלך-תמשיך כך
קוטור יוצא צבוע-הם אומר שקהל צריך לקבל את הקרב בינו לבין פידור לא משנה באיזה אירגון MMA או באיזה רשת או כל יריבות עם המתחרים אבל כשזה מגיע למצב שבו קוטור צריך לעשות את זה הצעד ולבלוע את האגו כדי להגשים לטענתו את החלום של האוהדים הוא לא עושה זאת,אני מתגעגע לקוטור ב-UFC...הוא חסר. המתחרים ב-UFN פשוט נופלים כמו זבובים-בסוף לא ישאר לנו קארד...

Alon316

New member
עבודה מעולה צחי!../images/Emo45.gif

רנדי קוטור ממש מאכזב אותי. הוא עזב את הUFC בין השאר בגלל שהם לא יכלו לספק לו קרב עם פידור, אז אם זה כבר עולה על הפרק, ציפיתי ממנו שישים את האגו בצד וילחם נגדו. קן שמרוק נראה ממש רע ולא מפתיע אותי שהקרב שלו בוטל. הבן אגם צריך לדעת מתי להפסיק. זה כבר לא מצב שהוא נותן פייט ממש צמוד ואז מפסיד..

למעלה