חדשות MMA

favor

New member
../images/Emo27.gifחדשות MMA../images/Emo37.gif

ע"פ mmamania ככל הנראה ג'ו סטיבנסון יפגוש את גלייסון טיבאו ב-UFC 86. סטיבנסון מגיע לאחר שהפסיד לבי ג'יי פן ב-UFC 80 בקרב על התואר. טיבאו מגיע לאחר הפסד לטייסון גריפין. הקרב ככל הנראה יהיה חלק מה-PPV. עוד קרב שיכנס ל-PPV ב-UFC 86 ע"פ שרדוג יהיה המפגש המסקרן במשקל המידלווייט בין פטריק קוטה הקנדי נגד ריקרדו אלמיידה הברזילאי. אלמיידה מגיע לאחר שניצח ב-UFC 82 את רוב יאנדט בהכנעה, פטריק קוטה ניצח ב-TKO את דרו מקפדריס בפייט נייט 12. עוד לוחמים שילחמו באירוע יהיו: בן סאנדרס, קול מילר וסטיב ברונו (בכורה). כמובן שבמוקד האירוע יעמוד קרב על תואר בלייטווייט בין ראמפייג' ג'קסון לפורסט גריפין. ככל הנראה הקרב שדווח בין רנדי קוטור לקורט אנגל יהיה קרב גראפלינג בלבד ב-HDNet של מארק קיובן. לפידור הוצע חוזה ל-4 קרבות ב-18 חודשים ע"י ProElite. הארגון שחתם לאחרונה עם רשת CBS על שידור 2 מופעים ינסה לגייס בעזרתם את הלוחם הרוסי. לאחרונה החל להשמיץ פראנק שאמרוק את אחיו קן בלקיחת סטרואידים לכל אורח הקריירה שלו. קן בתגובה הכחיש הכל. מעניין מה הלאה בין האחים. ב-TUF 8 שהבכורה תחל באוגוסט קטגוריות המשקל יהיו: לייטווייט ולייט הביווייט.

t-man

New member
עבודה מעולה צחי../images/Emo24.gif

לא ידעתי שיש סיכסוך בין פראנק לקן-אני מבין את הצורך לבנות את הקרב אבל למה להגיע לרמה כזאת של ליכלוך...

talhorm

New member
פינטזתי על פטריק קוטה נגד ריקרדו אלמיידה

קרב מעניין ביותר... עוד מאצ'אפ מעניין שחשבתי עליו זה פטריק קוטה נגד כריס ליבן... דוויזת הMW לאט לאט נבנת, אבל אנדרסון סילבה עדיין גדול מידי.

favor

New member
עדכון חדשות

ג'וש קושצ'ק חידש את החוזה שלו עם ה-UFC. הלוחם שחתם לראשונה עם הארגון מאז 2005 לאחר העונה הראשונה של ה-TUF צפוי לשיפור משמעותי מבחינת שכר. בעינייני האוקטגון קושצ'ק צפוי לפגוש ב-UFC 86 את כריס לייטל. אתרי ה-MMA ניסו לפענח את דבריו של טים סילביה בעזיבה אפשרית לאחר הודעתו: "ביום שישי (היום היום!) בשעות הצהריים אני אתן 2 הצהרות גדולות שישפיעו על הקריירה שלי". כך אומר סילביה. את ההצהרות יפרסם באתרו הרשמי. האם מדובר בסתם רעש או בעזיבה אפשרית? תשובות בהמשך. 3 קרבות הוכרזו לטורניר משקל המידלווייט שייחל ב-29 לאפריל בארגון דרים היפני: קאזושי סקורבה נגד אנדרוס נאקאהרה, קיושי טאמורה נגד מאסה פונאקי, דניס קאנג נגד מוסאסי. (דעתי: מלווין מנהוף לא ישתתף בטורניר. קאנג נגד מוסאסי יהיה קרב ענק!) פיל בארוני יפגוש את מורילו "נינג'ה רואה לאירוע הפתיחה של רשת CBS ב-31 למאי. באירוע יילחמו גם קימבו סלייס, רובי לולר וג'ינה. כאמור הארגון מנסה לגייס גם את פידור.

asi123456789

New member
מוכר לכם הפרצוף?

זה לאונרד גארסיה, למי שזוכר את המלחמה שלו עם רוגר הוארטה בUFC 69 או נגד קול מילר בפייט נייט 11 ועכשיו חתום בWEC. בקיצור הסטלן הזה נעצר על מסחר בסמים ועכשיו צפוי לשבת משהו כמו 40 שנה בכלא וגם להיפרד מהרבה מאוד כסף... ממש עצוב, אני זוכר את המלחמה שלו עם הוארטה, לבן אדם יש לב של אריה, הוארטה הפציץ אותו מכל הכיוונים אבל גארסיה חייך כאילו כלום לא קרה. עצוב לראות מישהו שמשקיע כל כך הרבה בזירה ואחרי זה נופל על שטויות כאלה. http://www.mmatko.com/mma-fighter-leonard-garcia-arrested-for-alleged-drug-trafficking/

talhorm

New member
קראתי את זה... חבל עליו הוא סומן

כאחד הFeatherweights הטובים בעולם אחרי קרב אחד בWEC הוא כבר מדורג 6 בשרדוג כי הוא ניצח מישהו מהטופ משוטו את טקאיה... בנוקאואט. אבל אם הוא עושה כזאת שטות, אז מגיע לו, מבחינתי מי שסוחר בסמים אחראי על המוות של צורכי הסמים.

JayneCobb

New member
טים סילביה עוזב את ה UFC

ומצטרף ל "ADRENALINE", קבוצה אמריקאית שקמה לאחר ההתפרקות של שני צדדי M-1.... אתם מצטערים? עצובים? איכפת לכם בכלל?

dor244

New member
שילך לאליט אקסי

הולכים להיות עכשיו הרבה ממורמרים רנדי אורלבסקי סילביה פיידור ובטח גרדין או סילבה תלוי מי שינצח ודן הנדרסון אליט אקסיי כבר מחזיקה במשבצת שידור והנה ההזדמנות שלה להראות ליו אף סי עם שמרוק נגד אורטיז 2 וקוטור פיידור

JayneCobb

New member
שמרוק-אורטיז כבר לא מעניין

משתי סיבות : 1) זה לא יהיה 2,אלא מפגש מספר 4... 2) בשני המפגשים האחרונים אורטיז פשוט חיסל את שמרוק... בנוסף לזה,נראה לי שאתה קצת מגזים בקליבר האנשים שאולי ממורמרים,או שיהיו ממורמרים...אתה שוכח כנראה,שלמרות הכל, ה UFC זה עדיין,נכון לשעה זו,הארגון הכי גדול,עם הכי הרבה חשיפה,וכן,למרות אי הסכמות בנושא תשלומים, עדיין עם הכי הרבה כסף והכיסים הכי עמוקים... בסופו של דבר זאת שאלה של מה יעדיף לוחם מסויים כמו סילביה למשל : להיות דג גדול בבריכה קטנה, או דג קטן בבריכה גדולה...

dor244

New member
מה פתאם זה יהיה שמרוק אורטיז שתים

המשך מ99 ואם שמרוק ינצח את קונג היום זה יהיה קרב עם היפ דיי רציני

JayneCobb

New member
ממש לא נכון....

שמרוק-אורטיז 2 היה ב UFC 61 - אורטיז ניצח אחרי 1:18 בסיבוב הראשון שמרוק אורטיז 3 היה ב UFN 7 - אורטיז ניצח אחרי 2:23 בסיבוב הראשון... תלמד לבדוק לפני שאתה סתם מדבר...

dor244

New member
למה אתה מסומל באדום

ולא יודע אפילו מי זה פרנק שמרוק שטיטו דיבר עליו הרבה לאחרונה ועל הכוונה של טיטו להלחם בו אז תכיר את פרנק שמרוק אלוף היו אף סי לשעבר שנלחם ב 99 נגד אורטיז ועכשיו כשהחוזה של אורטיז מסתיים הוא הביע רצון להלחם בשמרוק (פרנק שמרוק)

JayneCobb

New member
אתה מדבר על פרנק...

אני דיברתי על קן.... פרנק וטיטו כבר מזמן לא באותה רמת משקל....

dor244

New member
הבנתי לא משנה

84 ו 93 זה משקלים שנעים בהם המון פרנקלין סקורבה סאקרה ביסבינג שמרקו הנזו גרייסי וזה לא הבעיה הבעיה היא שטיטו ייבקש המון כסף

favor

New member
ועדיין

מדובר על קרב ביניהם בעתיד. אולי בתחילת 2009.

dor244

New member
כרגע זה קצת פחות בעייתי

כי עדיין לא הודיעו מה קורה עם שמרוק נגד שמרוק כי הקרב האחרון של קן בקייג רייג הוריד אותו חזק אז בטח ינסו לשדך בינהם כמה שיותר מהר הרי לשניהם יש נקודה משותפת בולטת שניהם מתעבים את דאנה וויט

favor

New member
נראה לי שהם ישאירו את דיינה מאחור

מה שכן זה יהיה 10 שנים לקרב הראשון שלהם. טיטו רוצה נקמה ואם זה יהיה קרב על התואר אז בכלל.

JayneCobb

New member
הבעיה היא

ששניהם לקראת סוף הקריירה AND LET'S FACE IT, הם כבר די הרבה זמן לא השמות הגדולים שהיו לפני 5 שנים+... ברור שזה יהיה קרב מעניין לראות,אבל אני מאמין שהוא יהיה מעניין רק לציבור חולי ה MMA, ופחות לקהל הרחב...

favor

New member
ממש לא מסכים

לדעתי זה יהיה קרב מאוד משמעותי ב-MMA לכל החובבים למיניהם. בגלל שזה יקרה בארגון שהוא לא UFC, בגלל שמדובר בלוחם סופר פופולארי שעושה את המעבר לארגון מתחרה, בגלל שיהיה הרבה באד בלוד לפני הקרב. הוא יהיה מאוד מדובר, מאוד אמוציונלי ומאוד מסקרן. לפני פרישה? קצת הגזמנו. הם לא בשיא אבל בטח לא לפני פרישה. תשאל את דן סברן וקן שאמרוק, נצטרך "לסבול" אותם לפחות עוד עשור. פראנק בסך הכל בן 35 וטיטו 33.

למעלה