חדשות MMA

JayneCobb

New member
לא אמרתי לפני פרישה

אמרתי לקראת סוף הקריירה... ואני לא בטוח ששמרוק (קן) וסברן הם דוגמאות טובות,מתי הפעם האחרונה שהם ניצחו קרב משמעותי???

favor

New member
תוכל להסביר לי את ההבדל?

דוקא שניהם עדיין בטופ. האמת, סברן ניצח בקרב האחרון שלו את ביג C קולין רובינסון, שנלחם ב-UFC 80. כבוד. ולא אמרתי שהם ירשימו או לא ירשימו אבל לדעתי יהיו עוד עשור.

dor244

New member
לקרוא לסברן לוחם mma זה בכלל מרגיז

הוא לא קולמן או קוטור שפיתחו קצת וארסיטליות הוא פשוט שוכב על היריב בחוסר מעש

favor

New member
אתה רציני?

אומנם הוא שמן אבל עדיין רוח הלחימה שלו גדולה מכל אחד אחר, בגיל שלו הוא ממשיך לנצח בלי סוף.

dor244

New member
נכון אבל בין זה לאם אם אי המרחק גדול

הוא חד ממדי על הקרקע בדיוק כמו שטנק אבוט חד ממדי בעמידה רק שסברן לא מבייש את התחום ומשתכר ישר אחרי הקרב

favor

New member
מה זה משנה במה הוא טוב

הוא מנצח וזה הכל. אז הוא חד מימדי, זה מותר וזה חלק מה-MMA.

dor244

New member
ארגון עם הכיסים הכי רחבים?

קימבו סלייס וטנק אבוט הרוויחו יותר בקרב שלהם ניק דיאז מרוויח יותר מגוש קושצאק שהוא 5 6 בכל הדירוגים כמעט

asi123456789

New member
גוש קושצאק לא הרוויח הרבה עד עכשיו

בגלל שהוא היה חתום על החוזה מהאולטימייט פייטר שנחתם כשהוא לא היה מוכר כל כך. לפי דעתי, מהחוזה שהוא חותם עכשיו הוא ירוויח הרבה יותר ועובדה שהוא החליט להישאר בUFC. בקשר לסילבה, תודה לאל שהגופי הזה עוזב, לא סבלתי אותו, תפס מעצמו יותר מידי, כל כך שמחתי שקטור ונוגירה ניצחו אותו. בקשר למעבר שלו לאדרנלין MMA, שיתחיל ביוני, הבנתי שהמנגר שלו קשור איכשהו לארגון החדש הזה וכנראה שהוא יקמבן אותו קצת. בכלל אני חושב שרוב הלוחמים הולכים לאן שירוויחו הכי הרבה ואני לא מאשים אותם, it's all buisness. אני גם רוצה לראות את שאמרוק וטיטו שוב, תכלס לא אוהב את שתיהם, אבל יהיה כיף לראות אותם נלחמים שוב, וזאת בהחלט אפשרות כיוון שטיטו עומד לסיים את החוזה שלו עם הUFC, ואין לו כל כך הרבה אפשרויות לאן ללכת, כי לUFC הוא לא יחזור וזה בדוק.

favor

New member
גם בן רות'וול מצטרף

אולי השם הכי גדול בהביווייט (ובכלל) שלא נלחם בפרייד או ב-UFC.

dor244

New member
רותתול = סילביה משעמם יותר

אולי זה סינדרום הדבליו דבליו אי אבל לוחם צריך להראות כמו לוחם ולא כמו איזה בריון שמן מהמכולת הניצחון שלו על רודריגז הוסיף לו לרזומה אבל הוא סך הכל לא כזה משהו

favor

New member
לא הכי מסכים

לוחם מאוד זריז ומוכשר למידות שלו. עקבתי כמעט אחרי כל הקרבות שלו ב-IFL ובסך הכל היו לו קרבות משעממים לצד ניצחונות מרשימים. בכל אופן היה מפגש ביניהם בעבר שנגמר איך לא אלא בניצחון בהחלטה לסילביה.

talhorm

New member
כן, מה שאומר שהם לא ילחמו אחד מול השני.

פט עצמו אמר את זה בתוכנית השבוע של INSIDE MMA... הם מתאמנים ביחד ולא ילחמו אחד מול השני אבל 2 שמות גדולים לאנדרנלין MMA, ויש להם בסיס לבנות אירוע ראשון טוב.

favor

New member
וגם אדי אלברז הצטרף

הלוחם שהרשים הכי הרבה בשלב הראשון של דרים.

AmericanDragon

New member
מאוד מצטער

פשוט נהנתי מהקרב שלו נגד נוגיירה ואני מרגיש שאם היה נשאר, היו נותנים לו את מיר או ורדום הזה ואז שוב את נוג במידה ויהיה אלוף עד אז. מאוד חבל עליו, שיהיה לו בהצלחה בהמשך

למעלה