חדשןת MMA
(
)

• פותח הנושא favor
  • פורסם בתאריך

favor

New member
../images/Emo27.gifחדשןת MMA../images/Emo37.gif (../images/Emo58.gif)

ספויילרים מ-UFC 82, כך שמי שלא רוצה להיחשף נא לצאת. כאמור, מי שראה את האירוע וצפה בטקס ההוקרה למארק קולמן, האלוף הראשון למשקל ההביווייט ב-UFC, שהוכנס להיכל התהילה של ה-UFC צפה בו מאתגר את ברוק לסנר. ונכון לעכשיו הקרב ביניהם צפוי להתקיים באוגוסט (UFC 87). גם הקרב הצפוי של ראמפייג' ג'קסון נגד פורסט גריפין יתקיים ב-UFC 86 שייערך ביולי. שניי הלוחמים כאמור יהיו המאמנים של תכנית הריאליטי האולטימייט פייטר 7 של משקל המידלווייט וכשבועיים לאחר הגמר ייפגשו כדי להילחם על תואר הלייט הביווייט. ג'ון פיץ' יילחם נגד המנצח בקרב של סרה-GSP. כך הודיע דיינה ווייט. פיץ', שניצח 8 קרבות רצופים ב-UFC ללא הפסד, זוכה בטייטל שוט לאחר שניצח ב-UFC 82 את כריס ווילסון בהחלטת שופטים אחידה. GSP ומאט סרה יילחמו על התואר ב-19 לאפריל בקנדה. פורסמו המשכורות ללוחמי UFC 82, הנה סדר המשכורות של עשרת הלוחמים הריווחיים: 1. אנדריי ארלובסקי- 170,000$ 2. הית' הרינג ואנדרסון סילבה- 140,000$ 4. דן הנדרסון- 100,000$ 5. ג'ון פיץ' ודייגו סאנצ'ז- 60,000$ 7. כריס ליבן- 50,000$ 8. יושין אוקמי- 28,000$ 9. אוון טאנר- 25,000$ 10. ג'וש קושצ'ק- 20,000$ דיינה ווייט הודיע שלרנדי קוטור הוצע קרב על תואר האליפות של המשקל כבד נגד מינוטארו נוגיירה. במידה וקוטור יסרב התואר הזמני של נוגיירה יהפוך לקבוע, ה-UFC מחכים לתשובה של קוטור. מרטין קאמפמן חוזר לאוקטגון. קאמפמן לוחם המידלווייט שלא נלחם למעלה משנה בעקבות פציעה חוזר להילחם ב-UFC 85 נגד ז'ורז'ה ריברה. מאזנו של קאמפמן ב-UFC מושלם עם 3 ניצחונות, ריברה חוזר ללונדון לאחר שבביקור הקודם שלו באנגליה ניצח את קנדל גרוב בנוק אאוט. מחר יערוך ארגון ה-WORLD VICTORY ROAD או בקיצור עבורינו WVR אירוע בכורה שייקרא: "סנגוקו", הנה הקרבות הצפויים: מידלווייט: ריו קאוומורה (2-7) נגד אנטוניו נטו (0-4) וולטרווייט: ניק תומפסון (1-9-34) נגד פבריסיו מונטיירו (6-16) הביווייט: קאזויוקי פוג'יטה (6-14) נגד פטר גרהאם (בכורה) מידלווייט: מאקוטו טאקימוטו (3-4) נגד אבנגליסטה סנטוס (11-15) מידלווייט: קאזואו מיסאקי (2-8-18) נגד סייר באהדורזדה (1-1-13) לייטווייט: טאקנורי גומי (3-27) נגד דווין לודוויג (7-16) הביווייט: ג'וש בארנט (5-20) נגד הידהיקו יושידה (5-7) אולי מאוחר יותר אני אפרסם סקירה על הקרבות וביום חמישי אפרסם קישורים לקרבות. קארד מאוד מעניין עם שמות טובים.

favor

New member
עידכון אירועי ה-UFC

כל המופעים העתידיים והקרבות שנקבעו נכון לזמן זה, כמובן שהקארדים לא נסגרו בחלק מהם ויתכנו שינויים. ליד כל לוחם יופיע מאזן MMA ניצחונות-הפסדים-תיקו ע"פ הסדר הזה. UFC Fight Night 13 2/4/2008 קרבות מקדימים: וולטרווייט: תומי ספיר (2-9) נגד אנתוני ג'ונסון (1-4) וולטרווייט: רומן מיטיצ'יאן (1-5) נגד ג'ורג' סוטירופולוס (2-8) וולטרווייט: ג'וש ניר (1-6-23) נגד דין תומאס (7-20) לייטווייט: קליי גווידה (9-22) נגד סמי שיאבו (4-10) וולטרווייט: מרקוס אאורליו (5-15) נגד ספנסר פישר (4-20) לייטווייט: מני גמבוריאן (2-7) נגד ג'ף קוקס (4-9) לייטווייט: פרנקי אדגר (0-8) נגד גריי מיינארד (0-4) הקרבות המרכזיים: לייט הביווייט: יוסטון אלכסנדר (2-8) נגד ג'יימס אירווין (4-13) לייטווייט: נייט דיאז (2-8) נגד קורט פלגרינו (3-11) לייט הביווייט: מאט האמיל (1-3) נגד טים בוץ' (1-7) וולטרווייט: טיאגו אלבס (3-13) נגד קארו פריסיאן (4-18) לייטווייט: קני פלוריאן (3-7) נגד ג'ו לוזון (3-16) UFC 83- סרה נגד סיינט פייר 2 19/4/2008- מונטריאול, קנדה קרבות מקדימים: וולטרווייט: ג'ונתן גולט (9-21) נגד קוניושי הירונאקה (4-11) לייטווייט: ריץ' קלמנטי (1-12-30) נגד סם סטאוט (1-3-13) מידלווייט: ג'ייסון מקדונלד (9-19) נגד ג'ו דורקסן (11-39) מידלווייט: אד הרמן (5-14) נגד דמיאן מאיה (0-6) מידלווייט: אלן בלצ'ר (4-12) נגד ג'ייסון דיי (5-15) הקרבות המרכזיים: לייטווייט: מאק דנזיג (1-4-17) נגד מארק בוצ'ק (1-5) מידלווייט: מייקל ביספינג (1-14) נגד צ'ארלס מקארת'י (4-10) מידלווייט: קאליב סטארנס (1-2-8) נגד נייט קיורי (2-9) מידלווייט: ריץ' פרנקלין (3-22) נגד טראוויס לותר (4-9) תואר הוולטרווייט: מאט סרה (4-9) נגד ג'ורג' סיינט פייר (2-15) UFC 84- ILL WILL 24/5/2008- לאס וגאס, נבאדה קרבות מקדימים: וולטרווייט: דונג היון קים (1-1-9) נגד ג'ייסון טאן (2-5) הביווייט: כריסטיאן וואליש (3-8) נגד שיין קארווין (0-8) לייטווייט: ג'ון קופנהאבר (1-5) נגד ? מידלווייט: רוסימר פלהרס (1-7) נגד איבן סאלבארי (5-12) לייטווייט: טרי אטים (1-10) נגד ג'רמי סטיבנס (2-13) לייט הביווייט: ווילסון גובייה (4-10) נגד גוראן רלזיץ' (0-7) הקרבות המרכזיים: לייט הביווייט: תיירי סוקודג'ו (2-4) נגד קאזוהירו נאקמורה (7-11) לייט הביווייט: ראשד אבנס (1-0-11) נגד טיאגו סילבה (0-12) לייט הביווייט: טיטו אורטיז (1-5-15) נגד ליוטו מאצ'ידה (0-12) לייט הביווייט: ואנדרליי סילבה (1-8-31) נגד קית' ז'ארדין (1-3-13) תואר הלייטווייט: בי ג'יי פן (1-4-12) נגד שון שרק (1-2-32) UFC 85 14/6/2008- לונדון, אנגליה מידלווייט: מרטין קאמפמן (2-15) נגד ז'ורז'ה ריברה (6-15) וולטרווייט: מרקוס דיוויס (3-14) נגד מייק סוויק (2-11) הביווייט: ברנדון ורה (1-8) נגד פבריסיו ורדום (1-3-10) לייט הביווייט: צ'אק לידל (5-21) נגד מאוריסיו רואה (3-16) גמר האולטימייט פייטר 7 21.6.2008- לאס וגאס, נבאדה UFC 86 5/7/2008- לאס וגאס, נבאדה תואר הלייט הביווייט: קווינטון ג'קסון נגד פורסט גריפין UFC 87 9/8/2008- מיניאפוליס, מינסוטה הביווייט: מארק קולמן (8-15) נגד ברוק לסנר (1-1)

JayneCobb

New member
WOW

מרקוס דייויס נגד מייק סוויק... הנה קרב אחד שאסור למצמץ בו...

favor

New member
מה דעתכם על המשכורות?

הדבר הראשון זה: עדיין אין ב-MMA כסף. אם אלו המשכורות של הלוחמים באירוע של הארגון הטוב בעולם אז מהבחינה הזאת ה-MMA רחוק מאוד מאיגרוף ואפילו היאבקות מקצוענית (WWE). אם המשכורות נקבעים ע"פ פופולאריות (צ'אק לידל מרוויח חצי מליון דולר לקרב ולסנר לא רחוק מזה במקרה של ניצחון) אז לא פלא שלוחמים טובים ממורמרים מהמצב. הלוחם הטוב ביותר בעולם שמנצח את מס' 2 הכי טוב בעולם (לפחות לקטגוריה שלו) מרוויח רק 140,000$, אפילו לא הכי הרבה באירוע.. כנראה משהו פה השתבש. דוקא ארלובסקי שרוצה לעזוב בגלל עניינים כספיים הרוויח הכי הרבה באירוע. אבל בלי קשר.. יש בלבול רב: קושצ'ק ניצח את סאנצ'ז, איך יכול להיות שסאנצ'ז מרוויח פי 3 ממנו? בכלל, קושצ'ק נלחם כמעט בחינם. תחשבו שאם הוא נלחם פעמיים או שלוש בשנה מה יוצא לו מזה? 60,000$ בשנה? נראה לי שיש כאן אנשים שמרוויחים יותר מזה. סילבה כמובן מרוויח כמו הרינג וגם שניי הטוענים לתואר: פיץ' ואוקמי מקבלים שכר כאילו הם עשו את הקרב הראשון שלהם שלשום. אז מה קורה כאן? אני מגזים או שזה העניין, פופולאריות! ואם אתה לא כזה גם אם תהיה אנדרסון סילבה תיאלץ להילחם 10 פעמים בשביל להשוות את השכר שמרוויח לידל בקרב אחד.

jackinthebox1

New member
לגבי המשכורות

קודם כל, אסור לשכוח שאלו לא ההכנסות היחידות של הלוחמים. מעבר לפרסומות, אחוזים ממרצ'נדייז וכדומה, רובם שותפים במכונים ומאמנים בעצמם (קראתי איפשהו שריץ' קלמנטי עושה מזה משהו כמו רבע מיליון דולר בשנה). דבר שני, וחשוב יותר, קשה לערוך את ההשוואה למתאבקים ב- WWE, שעובדים באירועים של החברה בערך 250 ימים בשנה (תוכניות והאוס שואוס) ובתכלס לא מרווחים הרבה יותר (הכוכבים הגדולים עושים 750 אלף עד מיליון בשנה, המתאבקים הפחות ידועים עושים בין 100 ל- 300 אלף). הייתי דווקא משווה את המשכורות של לוחמי ה- MMA למשכורות באיגרוף, שם לפחות עבור הכוכבים המשכורות גבוהות בהרבה. אני מניח שזאת פונקציה לעד כמה הענף הוא פופלארי ומבוסס. אגרוף למשל הוא עסק שקיים במיינסטרים של התרבות עשרות שנים והצמיח כוכבים ברמה ידוענות הכי גבוהה שיש כמו עלי וטייסון. עם כל הכבוד לאייסמן, עדיין הוא נמצא כמה דרגות פחות מלהיות ברמות האלו (שוב, לא מבחינה מקצועית), ככה שהשם שלו לא יוצר באזז תרבותי וכתוצאה מכך, הוא גם לא מכניס כסף לחברה בצורה שתצדיק משכורות של מיליונים, כמו באיגרוף.

KobIPWA

New member
לגבי סילבה

אני מניח שהוא מקבל סכום כזה כי עדיין אין לו חוזה שמבוסס על המעמד הנוכחי שלו. סביר להניח שהחוזה שלו נחתם עוד לפני שזכה באליפות, ולכן הסכום לא כל כך גבוה. אין ספק שאם הוא היה חותם על חוזה חדש היום, הסכום היה גדול יותר. אגב, פעם ראשונה שלי פה. אלון וטל, יקיריי... עשיתם פה עבודה יפה. פורום רציני. כיף לראות!

talhorm

New member
מרסיו "שוגן" רואה נפצע והוא מחוץ לUFC85

נצל"ש את ההודעה המבאסת הזאת מי שהיה אמור להיות היריב של צ'אק לידל במיינאיבנט של UFC85 באחד המאצ'אפים היותר מעניינים בעולם הMMA, נפצע ומדווח על כך כבר באתר הרשמי של הUFC. מבאס מאוד, מכת פציעות רצינית ביותר יש בUFC בזמן האחרון...

AmericanDragon

New member
ב-3 חודשים הוא לא יחזור?../images/Emo4.gif

איזה באסה. מעניין את מי ייתנו עכשיו ללידל..

favor

New member
איזה בעסה..../images/Emo58.gif

איזה כבר מחליף ימצאו לו? זה לא שאקהירו גונו או בונר נפצעו, זה מיין אבנטר ובתיזמון כ"כ רע עבור ה-UFC, שאירוע אחד לפני כל התותחים הכבדים מופעים והם חייבים למצוא מחליף עכשיו כדי לפרסם את האירוע. אני מהמר על דן הנדרסון, הוא באמת האופציה היחידה.

AmericanDragon

New member
אין הגבלה לכל המעברים בין המשקלים השונים?

שיישאר בדוויזיה אחת וזהו. ויש משהו ממש מעצבן בהנדרסון. לא ראיתי אותו בפרייד, ראיתי רק 2 קרבות שלו. וול, רואים שהוא יודע מה הוא עושה אבל חסר משו- אולי היריבים שהביאו לו, אולי הכושר הנוכחי שלו- בכל אופן אני בטוח שהוא מסוגל להרבה יותר אבל עם לידל זה לא יהיה שונה לדעתי- הוא יוריד אותו עם איזו ימנית. באמת שגם אני לא מצליח לחשוב על יריב אחר. אולי מישו יחתוך מהכבד או יעלה מהבינוני.

favor

New member
ממליץ בחום לצפות בעוד

לוחם מהשורה הראשונה ללא ספק.

גיא ע

New member
תחפש את הקרב של הנדרסון מול וונדרליי...

הוא הראשון שעשה לו KO.

favor

New member
ממש לא ראשון

ויטור בלפורט, מריאנו וקרו קופ עשו גם.

גיא ע

New member
וואלה? ככה היה זכור לי

ממה שהקריינים סיפרו. תודה על התיקון. בכל מקרה קרב מעולה של הנדרסון...

welterweight

New member
קרוקופ ניצח אותו בKO

בדיוק קרב אחד קודם,ואם אני לא טועה אז הוא הפסיד בKO לבלפורט כבר לפני הרבה מאד זמן.

sandman2

New member
יש יריב מעניין

הייתי נותן לו את יוסטון אלכסנדר למרות שזה בתנאי שהוא ינצח את הקרב שלו בUFN

למעלה