חדשןת MMA
(
)

• פותח הנושא favor
  • פורסם בתאריך

favor

New member
נראה לי שאתה מפאר את לידל יותר מידי

כבודו במקומו מונח אבל עם כל הכבוד לידל לא נתן "ימינית" הרבה זמן. דוקא אם הוא הולך לשחות עם אלכסנדר נראה לי שיוסטון ירדים אותו ראשון. בכל אופן, אלכסנדר זה רעיון לא רע בכלל. את תשכח, אלכסנדר הרג את ז'ארדין שניצח את לידל.

AmericanDragon

New member
לא מפאר את לידל

פשוט יוסטון לא באותו ליגה. מול קיט' הוא הראה רק צד אחד שלו, טיאגו אלבס הוריד אותו מהעננים ב78. אני כמעט בטוח שאם עכשיו ייתנו לאלכסנדר שוב את ז'ארדין, ז'ארדין יינצח.

favor

New member
הכל ספקולציות

אני גם בטוח שאם יתנו ללידל את ז'ארדין הוא ינצח. מה שקרה קרה. בכל אופן אם לידל יהיה נגד אלכסנדר אני לא מאמין שהוא ינסה להוריד אותו לקרקע כ"כ מהר בטח לא לנסות להכריע את הקרב משם. שניהם יעמדו ושניהם יחבטו.. ואלכסנדר לא פראיר בכלל בעמידה.

Chris Sabin

New member
אלכסנדר אפילו מצויין בעמידה

אבל אני חושב שאפשר לחנוק אותו מהר מאוד בקרקע, כי היכולות שלו בקרקע לא משהו מרשימות.

sandman2

New member
מסכים

אין מצב שהקרב בין לידל לאלכסנדר ירד לקרקע מה שיכול לעשות את הקרב ליותר מעניין זה העובדה שאלכסנדר יותר מתפרץ ופחות מחושב (לא צד את היריב אלא פשוט קופץ עליו) ולידל יותר מחכה לרגע המתאים. או שאלכסנדר מפיל את לידל באחת מההתפרצויות שלו או שלידל שורד אותה ומוריד את יוסטון בימנית חזקה בכל מקרה בעיניי זה קרב מיין איבנט מעולה - כמובן בהנחה שאלכסנדר מוריד את ארווין ולהערכתי זה מה שיהיה.

favor

New member
צריך לקחת בחשבון גם אנשים מבחוץ

למרות שזה ישר אל תוך המיין אבנט. *נוגיירה הקטן *ריקרדו ארונה *ויטור בלפורט יש לי תחושה שזה יהיה אחד מהם.

e m z

New member
ויטור בלפורט עגלה

לפחות בזמננו. פעם הוא היה אחד האהובים עליי. הוא פשוט עגלה.

talhorm

New member
אופציית ארונה הכי מגניבה

ארונה לוחם אדיר שנתקל בהרבה מזל רע בזמן האחרון הוא אגרסיבי בטירוף וזה יכול להיות FOTY בכל זאת אם נחשוב על מישו מהUFC, לא חושב שיתנו לדן הנדרסון עוד קרבות קשים כאלה, קרב הבא שלו לא יהיה במיינאיבנט ובטח נגד יריב נחות כדי שהנדרסון יצבור ניצחון אז בקשר לאופציות, אני דווקא חשבתי מסטאפן בונר, הוא יחלים מפציעה וגם יהיה לו זמן להתכונן נכון?
לידל - בונר יכול להיות אחלה בחלה!

favor

New member
לפי מה שאני יודע

בונר קרע את הרצועה, לפחות חצי שנה בחוץ במקרה הטוב. גם אם זה היה פחות צריך להתכונן לקרב חודשיים.. אז בטח שהוא לא כשיר. ממש לשבור את הראש עם המחליף, לא נראה לי שהם נתקלו בזה איי פעם.

favor

New member
../images/Emo27.gifעידכון חדשות../images/Emo37.gif

טיטו אורטיז: "אני סיימתי עם ה-UFC ואני רוצה קרב חוזר נגד פראנק שאמרוק" כמעט 9 שנים אחרי שהפסיד לפראנק שאמרוק ב-UFC רומז אורטיז על עזיבה ומעבר ל- EliteXC כדי להילחם באלוף, פראנק שאמרוק. לאורטיז צפוי מכשול לא קל ב-UFC 84 כשיפגוש את ליוטו מצ'ידה הבלתי מנוצח וזה יהיה ככל הנראה הקרב האחרון שלו ב-UFC. קווין רנדלמן, אלוף ה-UFC במשקל כבד לשעבר ככל הנראה יעשה את חזרתו ל-MMA בארגון WVR נגד ג'ף מונסון ב-18 למאי. רנדלמן אחד הלוחמים הותיקים בעסק בן ה-36 עשה את הקרב האחרון שלו באוקטובר 2006 בפרייד כשהפסיד לשוגן בהכנעה. דייגו סאנצ'ז רוצה קרב חוזר נגד ג'וש קושצ'ק. שניי הלוחמים שהשתתפו העונה הראשונה של האולטימייט פייטר, כשבדרך לזכיה בתכנית ניצח סאנצ'ז את קושצ'ק המשיכו את היריבות שלהם באפריל 2007 כשקושצ'ק ניצח את סאנצ'ז בהחלטת שופטים ושוב סאנצ'ז רוצה מפגש ומדבר על קרב ביניהם ביוני או ביולי. קן שאמרוק חוזר לזירה. יתמודד בעוד יומיים בקייג' רייג' נגד רוברט ברי המקומי. שאמרוק שהפסיד 7 קרבות מתוך תשעת הקרבות האחרונים שלו ויחזור לזירה אחרי שנה וחצי שלא נלחם בגיל 44, בקרב האחרון שלו הפסיד לטיטו אורטיז. שאמרוק כאמור אמור להילחם בתחילת 2009 נגד אחיו המאומץ פראנק בסטרייקפורס. באותו אירוע בקייג' רייג' 25 יילחם גם בנו של קן, ראיין שאמרוק בן ה-19, מאזנו כרגע קרב אחד וניצחון.

t-man

New member
עבודה מעולה צחי../images/Emo24.gif

אני לא מבין את טיטו-דנה וויט נתן לו הזדמנות שנייה באירגון(טיטו אמר בתוכנית בספייק שהוא ניסה להתאבק בגלל המצב שהיה בו)אך טיטו לא מרוצה-אני חושב שזה לגיטימי שטיטו לא מרוצה משכר ובונוס שלו אבל למה לשרוף את הגשר?לא עדיף לסיים יפה במיוחד ש-UFC נחשב כאירגון שנחשב בהרבה תחומים כמונופול...אני לא מוצא שום הגיון זה. סאנצ'ז הוא אחד המתחרים האהובים עלי-אני מקווה שנראה אותו בקרב רציני(בתוך ה-PPV בניגוד ל-82)...ושהוא עשה שיעורי בית לקרב נגד מתאבק כמו קושצ'ק. צחי תמשיך כך

dor244

New member
אם כבר קרבות חוזרים אז למה לא קוטור בארנט

http://www.youtube.com/watch?v=4rblKi7k08o

למעלה