מחיר הבגידה/Derailed

just adiki

New member
אני רוצה לקנות-אבל אין../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הלכתי לבלוקבסטר בכפ"ס ואין למכירה לא את "בחורה טובה" ולא את "תמונה מושלמת" ואין את זה גם להשכרה.. ואין "בחורה טובה" ראיתי פעם בערוץ 4 רק מהאמצע סוף כזה ולא ממש הבנתי מה הולך וכבר שכחתי ואת "תמונה מושלמת" אני לעולם לא אמצא
היום הייתי עם חברה בקניון שבעת הכוכבים ועמד איזה מישהו ליד המכונת ברד אז חברה שלי שאלה אותו אם הוא מוכר.. והוא אמר בשקט:"לא, אבל אני מוכר דברים אחרים.. את רוצה סרטים
יש לי את שרק3 ואת הרובוטריקים, הארי פוטר.." חברה שלי:"לא תודה.." אני:"רגע סליחה.." (לוחשת) "סרטים של ג'ניפר אניסטון יש?"

חח לוחשתתתתת?../images/Emo7.gif

האנשים האלה שמוכרים סרטים צרובים באגורה אחת הם אנשים ממש מועילים לחברה....

linoy7

New member
חחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מצחיקולה../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

רגע נו, אז לא היה לו?

just adiki

New member
היו לו רק סרטים שיש עכשיו בקולנוע..

הוא לא ידע מי זאת ג'ניפר אניסטון
הוא ביקש שאני אגיד לו שמות
ואז השותף שלו בא ואמר "יש לנו רק סרטים שיש עכשיו בקולנוע" אני כזה "אהה אז לא.. תודה."

RayoDeLuz

New member
בואי לכאן ותוכלי למצוא את הכל..

ועוד בחינם!
רציני.. כאן בקנדה שכירת סרטים יכולה להתבצע בחינם וכמובן אם רוצים את הסרטים היותר חדשים אפשר לחכות או ללכת לבלוקבאסטר או רוג'רס..

just adiki

New member
כיף לך../images/Emo7.gif

את גורמת לי לרצות יותר ויותר לנסוע לארה"ב-קנדה בחופש... חבל שחופש פסח לא מספיק בשביל זה

RayoDeLuz

New member
ממ..

תלוי לאיפה את רוצה להספיק להגיע.. אני אישית עוד לא הייתי בארה"ב אפילו פעם אחת...

just adiki

New member
בארה"ב היית בניו יורק, ניו ג'רזי ומיאמי

בא לי לחזור לכל המקומות האלה חח.. ולנסוע לעוד, לא יודעת אלה כל מקום-ארה"ב מדהימה

linoy7

New member
אבל תזכרי שאני ביקשתי ראשונה!!../images/Emo152.gif../images/Emo41.gif

למעלה