מפגש פורום-עדכני!

McSon of Busted

New member
חחחח כפרעליך!../images/Emo23.gif

ועל מאיצ'!!! ועל כולן!!!!!!!!!!111 אבל סורי שאנלא יכולה לבוא..=\

T h a t G i r l

New member
ליטל../images/Emo11.gif

נו נדלקתי על הסממילייי חחח XD אממ המסין שלי [email protected] מוזמנות להוסיףף
אני אשמח לשוחח איתכן.
אה ותמונה..הנה-->

../images/Emo54.gifבדיליי, אבל גמני באה! ../images/Emo9.gif

הלו לכולם! ^^ נוגה [או טאלי, איך שבא לכן... XD], עוד 4 חודשים 20 [איכס ><]. מסנ: [email protected] אייסי: 318837304. תמונה? כן, תמונה.
[אני בחדר המבולגן שלי, עם אחת החולצות הענקיות של אבא שלי שאני לובשת שאין לי כוח להשקיע. אה, כן, וזה בתקופה שהיה לי פוני קצר יחסית - היום הוא כבר הפך לשוונצים קצרים מדי. OO אני לא יפה כמו כל הבנות בפורום |נבוכה| אבל... בסדר.
]

לושהה

New member
אני חושבת שאני בת''א באותו היום../images/Emo12.gif

בכלמקרה, אם תראו ילדה עם משקפי שמש וmost probably סיכה איפשהו בשיער, שנראית בערך ככה -> אני יובל :) [email protected]

simpsonit

New member
אני..וזה../images/Emo3.gif

אממ אנלא סגורה על זה שאני באה...כי פתאום לא באלי... אבל אם אני באה ..אז זה רק לשניה חחח נו לכו תבינו ת'מוח שלי. בתמונה אני..ואממ צינזרתי את מאי כי היא הייתה הו-ר-ג-ת אותי ומתעללת בי אם הייתי משאירה אותה שם..כי תפסתי אותה בפוזה לא מדהימה XDDD אניוואי THAT'S ME חיחי

simpsonit

New member
שכחתי..

אממ קוראים לי ספיר ואני בת 16 ואם אני באה לת"א אז תדעו שעשיתי מאמץ כי באתי מאופקים!!(חחח אני אומרת את זה כאילו אני באה ברגל XDD) אמממ תזהו אותי כי אני דבה ואממ אני גבוהה ואממ אני לא מפסיקה לצחוק..אז ככה תזהו אותי חחחחח ואממ אני חושבת שאני הספיר היחידיה בפורום..אבל תזכרו שהכינוי שלי SIMPSONIT ..חח (צ'ארלי
) חח ואממ זהו.. מסן: [email protected]

שוליטה

New member
אני באיחור איחורי ומאוחר...

אני מביאה חברה אז הנה תמונה לזיהוי של שתינו...זה היה לפני שנה, אני עם הגופיה וחברה שלי, נועה, בכחול, היא קצת מטושטשת אבל לא מצאתי אחרת... והמסן שלי... [email protected]

kelly7i

New member
קלטו משו מטומטם אופיני לי->

אני לא העליתי תמונה לזיהוי במפגש!XDDD חח טוב נו גמככה אתם יודעים איך אני נראית. נכון?
חח אבל בכל זאת... *יש לי הרגשה שאני הולכת להתחרט* כי מה התכופפתי שם בתמוננה כמו גמל עם גיבנת? טח קחח פחח

למעלה