תחליטו ואח"כ אני אגיד אם מתאים או לא>< ככה אנלא יודעת..
J just jenny New member 2/4/06 #17 ../images/Emo205.gifתחליטו ואח"כ אני אגיד אם מתאים או לא>< ככה אנלא יודעת..
M My Bunny New member 2/4/06 #21 אני חייתי בסרטים שזה באמת ב11 יששש =]=] ואני כעקרון יכולה בכולם.. אבל אם זה יהיה ב17 אז אני כמעט ולא אהיה אתכם 3>>>>>>> יוו אני כ"כ מחייכת עכשיו =]
אני חייתי בסרטים שזה באמת ב11 יששש =]=] ואני כעקרון יכולה בכולם.. אבל אם זה יהיה ב17 אז אני כמעט ולא אהיה אתכם 3>>>>>>> יוו אני כ"כ מחייכת עכשיו =]
L loner in love New member 2/4/06 #22 17../images/Emo31.gif כי זה ישרא ואני רוצה להיות איתם אבל כל השאר בכיף
R Rowdy Girl New member 2/4/06 #24 נו אז בואו ב16!!!!! כדי שלא נהיה עם ישרא! מספיקה העובדה שהקניון מפוצץ כל הזמן ועכשיו עוד כפול כי חופש פסח ועוד המפגשי פורומים ועוד ישרא בלוג שהם טונות@#$%@#%@ וגם חלק מהפורום בישרא אז לא יהיו איתנו ]= אי אפשר בואו ב16!!!
נו אז בואו ב16!!!!! כדי שלא נהיה עם ישרא! מספיקה העובדה שהקניון מפוצץ כל הזמן ועכשיו עוד כפול כי חופש פסח ועוד המפגשי פורומים ועוד ישרא בלוג שהם טונות@#$%@#%@ וגם חלק מהפורום בישרא אז לא יהיו איתנו ]= אי אפשר בואו ב16!!!