הנה!! אני רוצה תמונה של חוסה לוחאן לבד!..
N NaaMaZ 17 New member 10/7/05 #83 ../images/Emo79.gifהנה!!../images/Emo9.gif אני רוצה תמונה של חוסה לוחאן לבד!..
D DinaLiza13 New member 10/7/05 #85 הינה! לא היו שום תמונות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מצאתי תמונה של כל הצוות ובפינה רואים את המורה מדריאגה.
הינה! לא היו שום תמונות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מצאתי תמונה של כל הצוות ובפינה רואים את המורה מדריאגה.
N NaaMaZ 17 New member 10/7/05 #89 ../images/Emo79.gifהנה.. זו בסדר? אני רוצה תמונה של פונצ'ו עם כריסטיאן( ג'ובאני!)!!... תודה.
L legalyblond New member 10/7/05 #80 זה לזאתי שביקשה למעלה את כריסטיאן ודולסה ושמתי לה את כריס ודולסה
H Hila The Sweet Girl New member 10/7/05 #88 הנה תמונה של הרביעיה אבל תבקשו תמונות שלא הכי קלות למצוא או תגוונו למשל אני רוצה תמונה של אנהי עם חולצה אדומה...אוקיי?? אז אנהי בחולצה אדומה.
הנה תמונה של הרביעיה אבל תבקשו תמונות שלא הכי קלות למצוא או תגוונו למשל אני רוצה תמונה של אנהי עם חולצה אדומה...אוקיי?? אז אנהי בחולצה אדומה.
L legalyblond New member 10/7/05 #97 חח גם אני תמיד שוכחת.. ממ לא יודעת לי אין לא נראה לי מישהו מצלם בכלל..