סיכום מפגש ע-נ-ק

oriane0

New member
נצל"ש - מפגש פורום :)

פתחתי הודעה כדי שכל אחת תוכל לספר חוויות, לשים תמונות ובכלל.. לספר. אז אני מתחילה ואני אספר לכם: אני ועדי (אורלי. חה חה חה) הגענו לעזריאלי ועלינו למעלה. באמצע המדרגות העולות אני קולטת את לינע עם קווים אדומים בשיער, ותיק של אורנג', ולידה ג'ני. נפנפנו לשלום, סיימנו לעלות, נפרדנו מאמא (שממש היתה מוכרחה לראות אותי מגיעה למעלה ונפגשת עם כל הבנות) ואז לינע וג'ני עלו. נשיקות, חיבוקים, ומתחילים לחפש את שאר הבנות.. מצאנו את שחר (מנהלת הפורום, למי שעדיין לא יודעת..) סובבתי את הראש לשניה, וכבר עמדו מולי עוד 10 בנות בערך. לאחר שדפי ושחר יזמו לצאת החוצה ודחפו את כולם, יצאנו החוצה והתיישבנו באיזה מקום מוזר בחוץ על גג עזריאלי. התיישבנו, העברנו סבב שמות וניסינו לזכור את כולם :) מישהי הוציאה כמות ע-נ-ק-י-ת על עיתונים ופוסטרים של מקפליי, והתחלנו להסתכל.בנתיים אלה הגיעה, ועוד כמה בנות :) אחרי יוזמה שלי, של דפי, עדי (אורלי) ושחר הוצאנו את כולם מהעיתונים והלכנו לג'וייסטיק. עדי (אורלי) ודפי שיחקו באיזה משחק, ואז עוד מישהו, לא זוכרת מי:/ ואז אני ואלה שיחקנו, ואז בסוף הלכנו. הלכנו לחנות מוזרה וענקית שאני חושבת שקוראים לה MMM או משהו כזה. התנחלנו על הספות המגניבות ואכלנו, צילמנו, הסתכלנו על דברים, דיברנו. ואוו, כמה דיברנו:) גירשו אותנו, למה? בגלל שאסור לצלם!!! גרר.. הלכנו לטאוור רקורדס בסוף. לאחר שיכנוע שלי ושל עדי, ג'ני ולינע באו איתנו ואז כולם נאספו. הסתכלנו על דיסקים למיניהם, שמענו וניסינו לשכנע לשמוע את השירים של מקפליי (מהדיסק השולטטט שלי!!) אבל לא הסכימו לנו. לבסוף גירשו אותנו גם משם, אבל לא יצאתי מהטאוור רקורדס ללא קניה כלשהיא.. לכן קניתי דיסק וקיבלתי במתנה מין כרטיסיה של דיסק 10 חינם :) ואז התנחלנו בפינה של הטאוור רקורדס, עשינו צילומים של כל מי שבא, עם כל המצלמות.. ואז הלכנו לחנות שאין לי שמץ איך קוראים לה, ואז הלכתי הביתה. אחרי המון חיבוקים ונשיקות כמובן :) היה ממש ממש ממש כיף לי, אני מקווה שאני אוכל לבוא לעוד המון כאלו. תגידו, אולי נעשה עוד אחד? אני כבר מתגעגעת לכולם
ואם תבקשו יפה אני אביא את עדי(אורלי) סתאאם, בטח שהיא תבוא
אני לא יכולה להעלות את התמונות, כי אני לא מוצאת את החיבור, והדבר הזה שמחברים אליו מחובר לסורק. אז מי שיש לה תמונות תמיד יכולה להוסיף להודעה הזאת :) אוהבת אוריאן.. :)

loner in love

New member
שרשור תמונות מהמפגש

לא שיש הרבה כי צריך לבקש אישור על קולזאפים וכאלה אבל קבוצתיות וטיפשיות אני שמה נתחיל בטיפשיות- דאגי והארי [כן הם באו למפגש]

bar jones

New member
סיכום המפגש שלי *מור*

קודם כל... ש-ל-ו-ם ב-נ-ו-ת ! כבר התגעגעתי אליכן :) אז ככה... כיוון שאני עוד ילדה בעייתית, אין לי מושג איך להמשיך ת'שרשור.. אני חושבת שזה ה"הוסף תגובה", אבל לא בטוחה, אז תסבירו ובעתיד אדע! עכשיו, כולנו דיברנו על המפגש... אז גם לי בא !!! היה כזה כזה כזה כזה כיף!! תקשיבו, אני רצינית, אתן כאלה חמודות במציאות!!! ממש בובה אחת אחת! בהתחלה שאני ושירלי הגענו... עלינו לגג... אבל לא ראינו אף אחת! אז ישר התקשרנו לאלה לברר מה קוריי.. והמותקית הזאת עוד אפילו לא הייתה בדרכה... כי כמו שהיא אמרה... היא גרה נורא רחוק..:) אז חיכינו עוד קצת ואז ראינו את חני עם עוד... המון בנות.. שבאותו הזמן פשוט לא הכרתי אף אחת... התיישבנו בגג כולנו במאין מעגל וצ'חר ביקשה שנציג את עצמנו, חחח.. ממש הרגשתי בקייטנה.. מגניב ! וככה לאט לאט התחלנו להכיר... הסתכלנו במגזינים ודיברנו על... מקפליי :) ואז אלו'ש הגיעה -ואלה! אכן זיהיתי את קלי ודני יחד! אני לא מפספסת אותו אפ'פעם! אוי ואבוי... נשמעתי כמו איזו אובססיבית...
בכל אופן המשכנו לג'ויסטיק... ואני חייבת להודות שבכל פעם מחדש אני נגנבת יחותר ויותר מהשולחן עם הדיסקית.. וצ'חר היה ממש מגניב הגול העצמי שהכנסת לעצמך :) לאחר מכן... אמממ.. מה היה אחר כך? הא כן!! היינו בחנות ענקית כזאת.. אני פשוט לא זוהכרתאת השם שלה... והתיישבנו על הכורסאות.. והייתה מישהי מדיקה ביותר שהביאה לנו עוגיות טים טם.. והיה גם ביסלי פיצה - יאמי! ושיר- את מוכנה להסביר לי איך וויתרת על טים טם?! אני פשוט... לא מסוגלת!!!!!!!!!!! חחח.. נמשיך... אז הלכנו לטאוור רקורדס ואלה הראתה לי ולשיר את הפתק שעליו מצויין busted.. הרגשתי כל כך רע... אני באמת מתגעגעת אליהם. ובחנות גם דיברנו הרבה עם דניאל ואוריה הרמת גניות , ממש חמודות!! ומה עוד גיליתי? הידעתן שהדיסק של girls aloud מיובא לארץ? גירלז אלאווד כן- ומקפליי לא! אני פשוט הייתי בהלם... אני יכולה להטרף ממה שהולך פה!! *נרגעתי* ואז... כמובן, גם משם סילקו אותנו... ואני לא מבינה למה, חבורה גדולה של בנות חמודות בחנות שלכם ואתם מעזים לבקש שנעזוב? *אמממ, המוזרות באנשים...* ואז התיישבנו לנו מחוץ לחנות.. והיה מאאגניב, הצטלמנו.. והצטלמנו... וצחקנו.. ושוב היה מצחיק... ואל- אני מבטיחה לראות ת'סרט! חחח, לטובתך שהוא שווה !
בסופו של דבר... כן... נאלצנו לקום אחר שהבנים המוזרים התעופפו מהאזור.. שיר ואלה הלכו לדיקיס ואני נשארתי לשבת מעצלנות עם.. עם כולן בעצם! ואז הלכנו לבקר בדיקיס וראינו שם את הילד היפה הזה מנס ציונה... מיי שאלה אותו מאיפה הוא ואז גילנו שהוא שם עם אמא שלו ואחותו... מזל שהן לא הבחינו בנו :) ופתאום כולנו נהיינו רעבים.. (עכשיו צריך להשתמש בלשון זכר כי גם ידיד של קרין נכנס לתמונה- ילד נחמד מאד חייבת להודות, יש לו נימוסים) אז הלכנו למקדונלדס... ותתארו לעצמכן את ג'ני המקל הזאת... אוכלת ארוחה שלמה של מק רויאל ועוד אומרת שאם הייתה רוצה יכלה לאכול עוד... *מה?!?!, איך כל הדקיקות האלה אוכלת הכי הרבה ולא מעלות גרם?!* ישבנו למעלה אני , שירי, אלה לינה- שמסכנה כל שנייה נדנדתי חלה על כמה שהיא פטפטנית *לין, הכל בצחוק בייב! הא אה!* וג'ני.. והיה ממש מצחיק.. :) לאחר ירדנו והצטרפנו לכולם והכנו שלטים וצעקנו והצטלמנו... והיה כל כל כל כך כיף! וחוץ מזה דפי צבעה את האוזניות של הmp3 שלה בורוד (עם טוש...) ויצא ממש שווה! משתלם ביותר! ווככה... הגיעה השעה 6 בערב... ואני ושיר כבר היינו צריכות לחזור כי בערב הלכתי לראות הופעה בת"א.. שאגב, הייתה מעולה!!! וזהו... אזבנות... אני כבר מתגעגעת אליכן נורא נורא נורא! לכולכן!! לינה ג'ני אלה צ'חר שיר שירן מיי חנ'ווווש שהלכה ממש ממש ממש מוקדם.
רעות דניאל אורייה אוריין קריןאממ... וואי אני זוכרת כמעט ת'שמות של כולכן... מגניב! וכל מי ששכחתי איך קוראים לה.. אני ממש מצטערת.. אז זהו זה, אוהבת אתכן נורא נורא נורא! ושיהיה לנו יום.. מאאאגניב !
מור - (ג'ונס.. הא אה! חחח..)

just jenny

New member
מוריייייייייי אהובתי!!!!!!!../images/Emo24.gif

באמת היה כ"כ כיף ושולט!!^^ ולא להגזים טוב שאתם לא עושים ממני אנורקסית
חח ואמרתי שהאמבורגר היה יותר מדי בשבילי
אח"כ היינו מפוצצות
ושוב תודה על הפוטטוס:D איי מיס יו טו!!

bar jones

New member
ג'נוש בייבי!

חחח... זה לא אנחנו שעושים ממך אנורקסית... זה אלוהים שמאד אוהב אותך עשה ממך.. :) ועכשיו- תגידי לי, מה האייסי שלך או המסנג'ר או הסקייפ... למרות שאני לא כל כך בקטע של סקייפ... בקושי ומשתמשת! אסטה לויסטה בייבי

bar jones

New member
*חן.. אוי אוי אוי לך*

חחח, "מה את בוכה סבלת אותי אחרי זה כל הערב".. חחח... בלה בלה בלה בלה... י'טמבלית, אני ממש נהנתי איתך !!! עלאק סבלת... חחח זה היה ממש מצחיק שם.. באמת שהרבה זמן לא היה לי יום כזה מצחיק! וחוץ מזה כל שנייה עם חמודה כמוך זה פשוט עשר !

Hip Hop star

New member
חעחעחעחעחעחע

אבל עכשיו רע לי עוד יותר! היה לי רע שלא באתי כי כן רציתי..אבל הדפיקות בראש שעשיתי,אני באמת עשיתי את זה חזק מדיי..וגיליתי יותר מאוחר היום שהמצח לי קצת אדום כחול...
..ולא נעים לי מליאור מסכן,הבטחתי לו שאני אבוא..אני אדבר איו אח"כ כשייתחבר,כדי לברר מתי יש להם הופעה אחרת..ואם היא לא בת"א לא איכפת לי!אני רוצה לפגוש אותם!..אגב,חשבתי על זה..ואולי למפגש הבא אני אביא את אח שלי שייתן לכן קצת מכות..חעחעחעחע

loner in love

New member
אמממ

ליאור לא נראה לי בבית עכשיו הוא נראה לי טיפה התאכזב כי בהתחלה לא היו הרבה אנשים והוא כל הזמן אמר "אלה ומור צריכות לבוא ולהביא כמה אנשים" אבל לא נורא בואי איתי להופעה בחיפהההההההההה

Hip Hop star

New member
אוי,כפרה עליו!!!

כי באמת הייתי אמורה לבוא עם חברה,ואם לא הייתי מתקשרת אליה,היא לא הייתה מודיעה לי! היא חשבה זה בשבוע הבאה המפגרת... וכן,אני אבוא איתך ליפה בטוח! ממש ממש לא נעים לי... ומה הקטע עם אש לא הבנתי? בגלל שאנחנו דיברנו עליו במפגש?

loner in love

New member
מממממ

גם את היית צריכה להודיע לנו =/ סתם חיכינו לך ומור התחילה לדאוג וחיפה לפי מה שהבנתי זה ההופעה האחרונה שלהם לזמן הקרוב אז אני רוצהההההה הקטע עם אש זה שהסולן נראה לי של אחת מהלהקות שהופיעו היה ההוא שמדובב את אש ומור התחילה להתחרפן
ובתדודה שלה ביקשה חיבוק והוא נתן לה כזה בלון של איי לאב יו חחחחח

Hip Hop star

New member
מי אש?!../images/Emo2.gif

פגשתן את אש??! פאק...באתי לשאול אם יונתן..אז רשמתי אש...איזו פטישה אני... רגע,איזה יונתן?!זה דניאל!.. בעצם הם תאומים..אני לא יודעת... אבל איך השתנה לדניאל הקול,דאאגגגגגגגגגג

M c F l y

New member
מורררררררררררררר ../images/Emo24.gif

זה ממש יוצא דופן שאני זוכרת שמות |גאהבעצמי| אני מתגעגעתתתת
ובמקרה שאת לא יודעת שזה הניק שלי אני זאת שיר

shircherry

New member
אמממממממ שיר? ../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif

היא התכוונה אליי (שירלי...
) היא כל הזמן מקצרת ומעוותת לי את השם... מן הסתם נראה לי שהבנת דברים שלא כל כך קשורים אליי... אני כבר יכולה לדמיין "מה?! לא עשינו את כל זה..."

למעלה