סיכום מפגש ע-נ-ק

MayLuvsDoug

New member
חוויות ../images/Emo9.gif:

אז ככה: אני ועופרי נסענו לתחנת רכבת של כפ"ס, וכה.... פיספסנו את הרכבת. גאונות. אז חיכינו בתחנה הממוזגת והמגניבה ואלכנו צ'יפס וארטיקים ואז עלינו לרכבת של 13:50. ובגלל זה פספסתי את קלר
אוח נורא רציתי לפגוש אותה
:((((((((( אז הגענו לקניון ואמרתי לחנוץ שיחכו לנו בטאוור רקורדס, וכך היה! הגענו לטאוור רקורדס וחיבקתי את חנוץ חזק חזק חזק חזק XD ואז הלכנו לשאר הפורום שהתגודד שם. לא הכרתי האמתי הרבה =\\\ היו חסרים לי שם כמה אנשיפ :(:( אבללל פגשתי סוף סוף את ליני וג'נייייייי
אוח ליני המאגניבה עם השיער האדמדם! את כזאתי חמודה אניא והבת אותך. וגם ג'ני
והתחבקתי עם כולם ועם שחר וכו', ואז התקשרתי לקרין והיא באה עם הידיד הנחמד שלה, אבי. הוא היה חמוד XD אממממממממ... אז גירשו אותנו מטאוור ועלינו למעלה לגג, אבל היו שם הרבה אנשים אז אתן פרשתן למטה ואני, מאי, דילוגית ועופרי הלכנו לסימפל לפגוש את ג'וני! ודרכתי על הצ'יפס של מישו בטעות XD אז פרשנו משם אחרי איזה 5 דקות ושירה הביאה לי את הפוסטרים מואל! ווהו אז חזרנו אליכם שהייתם ב... איפה הייתם? אהה ליד טאאוור. וכולם הצטלמו והסתכלנו על הפוסטרים שלי והיה מצחיק. ואז חנוץ שלי הלכה אחרי בערך 100 חיבוקים מממני
ואז... גררתי אחרי אנשים לדיקיס. והתנחלנו לנו בדיקיס עד שרמזו לנו שנלך. והיה שם ילד נורא יפהההההההההה. הוא היה כזה יפה! אז אני ומור [זאת הייתה מור? אני סנילית XD] נכנסנו לבפנים ועשינו את עצמנו מסתכלות על גופיות [מור: ~מודדת עלי גופיה כתומה~ אני: המממ האמתי אני די בעד ההתנתקות] ואז הוא עבר לידנו ואני כזה: "היי מאיפה אתה?" והוא: "מנס ציונה" [אני בינתיים נמסה], אז מור אילתרה במוכשריות מרובה: "אה חשבנו שאתה מהרצליה.." ואז הוא הלך וברחנו משם מצחקקות XD מה עשינו אחרי זה? עמדנו מחוץ לדיקיס ואז הלכנו לצוד מזון [AKA צעדנו לעבר מקדולנלדס]. אז קנינו מקדונלדס וישבנו ואני ועופרי ישבנו עם אבי הידיד החמוד של קרן. אוי זה היה נורא מצחיק!!!
אני ועופרי התחרפנו לגמריייי חעחעח ושיגענו אותו קצת XD ועופרי קיבלה ערכת גולף משוכללת כי היא קנתה ארוחת ילדים [אבי: "אני יכול לגמור את ההמבורגר בביס!!!" XD], ואז עברה איזה זקנה עם ילד וארוחת ילדים על מגש והציץ לה כזה של גולף כמו של עופרי מהקופסה, אז עופרי באה ביציאה: "יואו גם לי יש כזה!" והאישה אמרה: "מה את אומרת!?" בזלזול ואנחנו צחקנו כמו מטורללות. ואז קרין הצטרפה וצחקנו, ואז קרין ואבי הסתובבו לשולחן שלידנו שכל שאר הבנות מהפורום היו שם אז הצטרפנו לשבת לידם שם. היה נורא מצחיק >< כתבנו דברים על דפים ועשיתי משו נורא מצחיק אז תפרסמו אותו כי נראה לי צילמתי אותו באחת המצלמות! וגם ג'ני הצטלמה איתו! וגם כולם הצטלמו עם שלט POO ואני הצטלמתי עם שלט "מיי". ואז סבתא התקשרה והייתי צריכה ללכת
אז ניפרדתי מכולם והלכנו לנו! תספרו ת'חוויות שלכם ואללללללללל תשימו תמונות שלי בשוף מצב! לא לפני שאני מאשרת. קודם שלחו לי במסנג'ר
אבל תפרסמו את התמונות של הציורים שלי XD להת'! קרין דברי איתי במסנג'ר.

בטלקאפ

New member
המממ

הייתי עפ פורום ס"פ. וראתי אותכם שם;[. שאמרתי שלום אפחד לא התייחס:O. לא נורא

Hip Hop star

New member
מצטערת!../images/Emo2.gif

בדיקיס באתי לשאול אותך מי את,ואת לא שמעת..ואז מור לקחה אותי..

just jenny

New member
למה אני התייחסתי!!

אפילו אמרתי "אה את מפורום סימפללללללל"=]

SPFAN

New member
בעיקרון הייתי עם פורום סימפלאן

אבל גם באתי להיות איזה פעמיים עם הפורום הזה

just jenny

New member
היה כה שולט^^

אני ולינע באנו [בין הראשונות] ופגשנו את אוריאן [ככה כותבים?
] ואת חברה שלה שאני קוראת לה אורלי
, ואז מצאנו את שחר הבדדניקית עומדת לה שמה.. חחח ואז אני ולינע החלטנו ללכת לחפש עוד בנות ומצאנו את שירן ואת חברה שלה ואז חמוץ אהובתי באה [אחרי עליה של שנתיים במדרגותXD] ואז ככה הצטרפו עוד ועוד בנות.. ואז ישבנו בגג ואכלנו ת'סוכריות ששחר הביאה והייתה לי פדיחה ענקית עם הפורום של סימפל [לא צריך לפרט יותר מדי.] ואז ואזזזז... כמו שהרבה כאן אמרו דפקנו התנחלות בחנות בגדים אחת [שאינלי מושג מה השם שלה] ואז השומר המפגר הזה סילק אותנו!!
ואז הסתובבנו והיינו בטוואר ואז עוד פעם הסתובבנו ואכלנו במקדונלד'ס ואז קישקשנו על דפים וכתבנו שטויות והצטלמנו ועשינו פאדיחות
אבל חפיף
ואז ואז כולם נטשו וגמני ולינע נסענו הביתה.. חזרתי לפני שעה וחצי ואני מתה מעייפות אז סורי על הקיצור. אוהפתת יפותתתתתתת שלי!
ג'ניxxx

reutc1

New member
ילדה הכה ../images/Emo3.gif

אני זאתי ש"זה לא עושה לי את זה
"

loner in love

New member
לאלאלא

זאת לא זאת זאתי עם הביסלי זאת דפי את תזהי אותה, יש לה המון אייקונים בכותרת

Hip Hop star

New member
כואב לי הגרון והעיניים...

לא אמרת לי שלום,ולא לקחת ת'דיסק... ועכשיו אספר: אני הגעתי אחרונה,כי הרשתי לעצמי לצאת יותר מאוחר מהבית כי אני גרה נורא "רחוק" מהקניון. כשהגעתי ביקשתי מלינע שתחכה לי,בטעות היא חיכתה לי ברכבת,ואח"כ היא הלכה לחכות לי ליד ההפנינג.היה לי קשה לזהות אותה בלי המשקפיים שלי,אז ביקשתי ממנה להרים יד,ואז מצאתי אותה..רצתי אליה והתחבקנו!חעחעחע.ולינע,מצטערת שאמרתי שהאדום לא יהיה לך יפה...*מסמיקה* אח"כ עלינו,וראיתי המון אנשים,שאלתי את לינע מי אנחנו?כי שוב פעם,בלי משקפיים לא ראיתי פרצופים,אבל את ג'ני כבר זיהיתי!
התיישבנו,נתתי לג'ני את הדיסק של פו פייטרס שקניתי לה באילת,ואז הוצאתי את העיתונים שהבאתי,ונתתי לשחר לראות את "עצמה",או יותר נכון מה היא כתבה למעריב,וגם את העיתון שקיבלתי עיתון עם דני וקלי...שטוב שאף אחת לא זיהתה את התמונה,מאותה הסיבה שאני לא זיהיתי.שניהם לבשו שחור,והיה חושך..איך נראה?! והפסקתי לספור כמה אנשים באו למפגש של סימפל..נראה לי משהו כמו...דיי הרבה..פתאום התחלתי להיות מודעת ל"פריקים" בארץ. אח"כ ירדנו למטה,והלכנו לג'וס טיק,או איך שלא קוראים לזה,וניצחתי את אוריאן!(צדקתי בשם?
)ואח"כ התחלתי לספר למור על נהג המונית שלי(המבין יבין
)...ותאמינו לי שחלומות על דני וג'יימס זה לא חיים טובים בשבילי
.אח"כ הלכנו לאיזו חנות בגדים ולינע גנבה לי את הפון..ואח"כ חבורה של בנים הרביצו לי,אבל נצמדתי למור(ולכן קיבלת מכה בשעון)..חיפשנו את שחר וחן שנעלמו,ואז התיישבנו על הספא...וגיליתי שג'ני נראית כמו בובספונג',ולינע כמו תות.אח"כ ג'ני רצתה לצלם את כולם,ואני בדיוק התקשרתי אל אח שלי ושמתי על רמקול,והתא הקולי ענה לי,ובדיוק ג'ני צילמה וחשבה שהמצלמה שלה מדברת
..עלק,זה היה כזה "זה הרגע דיבר?!",או משהו בסיגנון... אח"כ אחריי שאני שעות צועקת ואף אחד לא מתייחס אליי,עשיתי את דרכי לטאוור רקורדס.רק אחריי 10 דק' לינע נזכרת לצלצל אליי.ושוב פעם אני מזכירה,אני באמת לא שומעת טוב וחלק מהדברים שאתן אומרות אני שומעת את זה אחרת.אז היא אמרה שהיא בטאוור רקורדס,והייתי בטוחה שהיא אמרה פאוור ריינג'רס..אז אני התחלתי ללכת ושאלתי אותה מהזה פאוור ריינג'רס?!גם שחר וחן אמרו לי משו שחשבתי שזה טיים סקוור.ובסוף מצאתי אותה,ולקחתי לעצמי את השלט של BUSTED.ויותר מאוחר סילקו אותנו,אבל לא יצאתי ונשארתי עם מור ושירלי,והסתכלנו על סרטי דיוידי...מור,"אהבה בתשלומים" זה סרט ממש יפה!!!יצאנו לאחר כמה דק' והתיישבנו מחוץ לחנות,וכל הבנות לא איחרו לבוא,והצטרפו אלינו.אני ומור החלטנו לעבוד עליהן...והוצאתי את הדיסק של באסטד,ואמרתי שקניתי אותו הרגע...אבל ג'ני הייתה חייבת להרוס.ואח"כ רצו להסתכל שוב פעם על העיתונים שלי,ועל הדיסקים של חן ומיי.ואח"כ התחילו הצילומים,ומור הוציאה את הארי ודאגי
מור אני ממש מצטערת שקרעתי את הארי;-[ומי אלו היו הבנים שהתחילו להציק לנו ונכנסו לתמונה?אחד צועק לי מי אלה?אני ומור צעקנו לו מקפליי,ובן אחר שהגיע אמר מיזה המכוער?(הארי)..אבל לא הגבנו.ותודה לאל הם נעלמו להם לאחר כמה זמן,זה היה רגע הזוי ביותר.ואז חן הלכה
.אח"כ לקחתי את שירלי לדיקיס,והצלחתי לגנוב למור את הפוסטר החצי קרועה של הארי!(מה שלא הצלחתי עם העיתון של דפי...)הלכנו לדיקיס,ומצאנו את החולצה של דאגי מהקליפ של AAY,את החולצה של טום מאובייסלי,ואת החולצה שדאגי לבש באולימפיאדה
וגם כל פעם שראיתי מישהו שמור בטח הייתה חושבת שהוא חמוד אז הייתי אומרת לה.אז ראינו באמת אחד ממש יפה,שהיה דומה לילד שלמד איתי ביסודי,ולמור מישהו מפורסם נראה לי.ולא יודעת למה,לרגע הוא הזכיר לי את פיל.מיי רצתה שנשאל מאיפה הוא,אבל לפניי כן הייתה דרמה קלה שהיא רצתה שאביא לה ת'דיסק,ולא יכולתי כי היו חושבים שגנתי,היא נתנה לי 100 ש"ח,וכנראה לא שמתי לב שהחזרתי לה,והייתי בטוחה שזה הלך לי לאיבוד!וממש בילגנתי את הבגדים(מור,שירלי ולינע עדות).פתאום המוכר בא אליי ועושה לי מה קרה?,אז אמרתי לו שנעלמו לי 100 ש"ח,וממש עשיתי למסכן בלאגן,ואז אמרו לי שזה אצל מיי.מור ביקשה מיונתן או סהר,אין לי מושג מיזה היה אז סורי...לשאול אותו מאיפה הוא,והוא אמר שהוא לא מתחיל עם בנים
.אח"כ לי ולמור היה תירוץ לדבר איתו לפניי כן,כי למישהי נפלה תמונה של באסטד,ואני באתי לקחת,ופתום אותו ילד עבר שם ודרך על זה,ואני מנסה לקחת ומור צועקת:"ילד,נדבק לה באסטד!".אגב הוא מנס ציונה.וגם צחקנו מגודל הנעליים של הארי(כך מור טענה)
...ובסוף המוכר צעק עלינו. אח"כ מור ושירלי גילו שיש לי אצבעות עקומות,בדיוק כמוני..ולכן קשה לי לעשות את התנועות המגניבות שהרוב עושים,כי זה פשוט לא נראה טוב,או לכתוב יפה.מן זרת עקומה,ובוהן שכולם חושבים שכואב לי כי היא נשברה.ואני ודפי כמעט הרסנו לגמריי את הפוסטר של הארי ואז מור לקחה,ואני והיא סתם בההינו בעיניים של הארי כמו שתי מגולות.מה היה אח"כ?נראה לי הלכנו למקדונלס,ואני נמנעתי מלפרנס את אמיר.וראינו כל מיני אנשים מוזרים,ואחריי שמור,ג'ני ולינע קנו ארוחות,ואני ושירלי חיכינו להן...פתאום קלטנו את פלץ'(או לפחות מישהו שדומה לו).והתחלנו לדבר הרבה על מקפליי ועל באסטד..והיה דיי צחוקים.ואני שמחה לגלות שלא אני הייתי היחידה שדלוקה על אש מפוקימון,וששנאנו את מיסטי,כי עשו תמונה שהם מתנשקים..חיחחי.כך גם ג'ני ומור.אבל לפניי שהן באו(איך אני נזכרת בסדרים שונים..)שאני ושירלי דיברנו על האקס שלה,ולא שמעתי טוב כהרגלי..והיא אמרה שהיא דיברה איתו אתמול אחריי הרבה זמן ושהוא יצא מהארון והוא עכשיו יוצא עם קווין מ-V.והסתכלתי עליה מוזר,וחזרתי על מה ששמעתי...וחשבתי שהיא באה להגיד לי שמארק מווסטלייף היה חבר שלה...וצחקנו,ואז הבנתי שהיא סיפרה לאקס שמארק הומו.כשסיפרתי ללינע נתקע לה צ'יפס בגרון.וגם צחקנו על זאתי שרוצה להתחתן עם דני,אבל בסתר רוצה את דאגי(שוב פעם המבים יבין
).ודירנו על עוד המון דברים,וגם גיליתי שאני לא מדברת לעניין.בעצם לא גיליתי,אבל שמתי לב לזה היום בצורה מפחידה שפשוט לא סתמתי ת'פה,עד שהנעל לינע השתיקה
.ואנחנו היינו במזגן,והאחרות למטה.ואח"כ ירדנו אל שאר הבנות למטה שהיו עסוקות בשעת טיפול,והתחילו לעשות שלטים.ג'ני,עדיין לא הבנתי מה היה מצחיק בבאסטד באנגלית עם האוטובוס.ואז ראיתי ילד מהשיכבה שלי.והחלפתי מספרים עם כמה בנות,ואז שוב פעם שירלי,מור,לינע,ג'ני ואנכי התיישבנו,ואיכשהו הגענו לתמונה המצחיקה של הארי וטום..ונזכרתי שתמיד עושים את הארי ודאגי ביחד,וסיפרתי להן על תמונה של דאגי שהוא עושה פרצוף מסויים,ולקח לי שעה להגיד מה אמרו שהארי עושה לו שם,ובנתיים שירלי הוציה את הת.ז שלה והציאה משם את התמונה הזאת של דאגי..ופה חטפתי התקף צחוק,כי זה היה מצחיק שפתאום היא הראתה לי את זה..עיזבו..יש לי את הבנה השיכלית שלי.וטוב מור,חשבתי שאמרת שלפוכית גלידה,אני באמת לא שומעת טוב!
.אח"כ הגיע מישהו חירש,ונתן לנו סיכות.ראיתי שזה בתשלום,אבל חשבתי שהוא מחלק לנו..בסוף שילמנו לו לו.אבל מור העמה מתחילה לשאול אותו כמה זה עולה,ואני אומרת לה שהוא חירש(כך לפחות הוא טוען!),והיא שואלת אותו אח"כ אם יש סיכות אחרות,אז נתתי לה לקרוא מה רשום.זה היה דיי מצחיק.וכן,כצפוי צעקתי "באסטד" ואז כולנו מקפליי(אני,מור,שירלי,ג'ני ולינע) אח"כ נראה לי זה היה לקראת סיום ונהייתי עצובה...ומור ושירלי הלכו אז הייתי עוד יותר עצובה..ובסוף נשארנו רק שיר,שחר,דפי,ג'ני,לינע ואנכי..והתחלנו ללכת לכיוון הרכבת,שחר נעלמה פתאום...ואז שיר ודפי הלכו.וכמו תמיד לינע ג'ני ואנכי נשארנו אחרונות מהמפגש
.ואז הן הלכו לאודם,עלינו לרכבת וזהו
.היה לי דיי כיף!אבל אגב,כל מי שיירדה עליי וחשבה שלא שמעתי...אז האמתי שכן,ולא ממש איכפת לי..רק חבל שאתן לא אומרות לי את מה שאתן חושבות...

למעלה