חוויות ../images/Emo9.gif:
אז ככה: אני ועופרי נסענו לתחנת רכבת של כפ"ס, וכה.... פיספסנו את הרכבת. גאונות. אז חיכינו בתחנה הממוזגת והמגניבה ואלכנו צ'יפס וארטיקים ואז עלינו לרכבת של 13:50. ובגלל זה פספסתי את קלר
אוח נורא רציתי לפגוש אותה
(((((((( אז הגענו לקניון ואמרתי לחנוץ שיחכו לנו בטאוור רקורדס, וכך היה! הגענו לטאוור רקורדס וחיבקתי את חנוץ חזק חזק חזק חזק XD ואז הלכנו לשאר הפורום שהתגודד שם. לא הכרתי האמתי הרבה =\\\ היו חסרים לי שם כמה אנשיפ
אבללל פגשתי סוף סוף את ליני וג'נייייייי
אוח ליני המאגניבה עם השיער האדמדם! את כזאתי חמודה אניא והבת אותך. וגם ג'ני
והתחבקתי עם כולם ועם שחר וכו', ואז התקשרתי לקרין והיא באה עם הידיד הנחמד שלה, אבי. הוא היה חמוד XD אממממממממ... אז גירשו אותנו מטאוור ועלינו למעלה לגג, אבל היו שם הרבה אנשים אז אתן פרשתן למטה ואני, מאי, דילוגית ועופרי הלכנו לסימפל לפגוש את ג'וני! ודרכתי על הצ'יפס של מישו בטעות XD אז פרשנו משם אחרי איזה 5 דקות ושירה הביאה לי את הפוסטרים מואל! ווהו אז חזרנו אליכם שהייתם ב... איפה הייתם? אהה ליד טאאוור. וכולם הצטלמו והסתכלנו על הפוסטרים שלי והיה מצחיק. ואז חנוץ שלי הלכה אחרי בערך 100 חיבוקים מממני
ואז... גררתי אחרי אנשים לדיקיס. והתנחלנו לנו בדיקיס עד שרמזו לנו שנלך. והיה שם ילד נורא יפהההההההההה. הוא היה כזה יפה! אז אני ומור [זאת הייתה מור? אני סנילית XD] נכנסנו לבפנים ועשינו את עצמנו מסתכלות על גופיות [מור: ~מודדת עלי גופיה כתומה~ אני: המממ האמתי אני די בעד ההתנתקות] ואז הוא עבר לידנו ואני כזה: "היי מאיפה אתה?" והוא: "מנס ציונה" [אני בינתיים נמסה], אז מור אילתרה במוכשריות מרובה: "אה חשבנו שאתה מהרצליה.." ואז הוא הלך וברחנו משם מצחקקות XD מה עשינו אחרי זה? עמדנו מחוץ לדיקיס ואז הלכנו לצוד מזון [AKA צעדנו לעבר מקדולנלדס]. אז קנינו מקדונלדס וישבנו ואני ועופרי ישבנו עם אבי הידיד החמוד של קרן. אוי זה היה נורא מצחיק!!!
אני ועופרי התחרפנו לגמריייי חעחעח ושיגענו אותו קצת XD ועופרי קיבלה ערכת גולף משוכללת כי היא קנתה ארוחת ילדים [אבי: "אני יכול לגמור את ההמבורגר בביס!!!" XD], ואז עברה איזה זקנה עם ילד וארוחת ילדים על מגש והציץ לה כזה של גולף כמו של עופרי מהקופסה, אז עופרי באה ביציאה: "יואו גם לי יש כזה!" והאישה אמרה: "מה את אומרת!?" בזלזול ואנחנו צחקנו כמו מטורללות. ואז קרין הצטרפה וצחקנו, ואז קרין ואבי הסתובבו לשולחן שלידנו שכל שאר הבנות מהפורום היו שם אז הצטרפנו לשבת לידם שם. היה נורא מצחיק >< כתבנו דברים על דפים ועשיתי משו נורא מצחיק אז תפרסמו אותו כי נראה לי צילמתי אותו באחת המצלמות! וגם ג'ני הצטלמה איתו! וגם כולם הצטלמו עם שלט POO ואני הצטלמתי עם שלט "מיי". ואז סבתא התקשרה והייתי צריכה ללכת
אז ניפרדתי מכולם והלכנו לנו! תספרו ת'חוויות שלכם ואללללללללל תשימו תמונות שלי בשוף מצב! לא לפני שאני מאשרת. קודם שלחו לי במסנג'ר
אבל תפרסמו את התמונות של הציורים שלי XD להת'! קרין דברי איתי במסנג'ר.